Aldrig mer

Man drar sig ju lite för att åka någonstans med dessa två...
 
 
Dennis behövde nya byxor så vi packade in oss i bilen och körde till Svedala outlet. När han stog i provrummet så kunde barnen inte riktigt uppföra sig längre. Uttråkade självklart...haha

Friserar lite

När en unge inte vill gå ut så får man leka frisör med den andra.
 
 

Årsträff

Den årliga hjärtbarnsträffen var på Skånes djurpark detta år. Mycket trevligt! Och även om vi inte såg så mycket av de andra hjärtebarnsfamiljerna så hade vi en rolig dag.
 
Vi fick sett när de matade de flesta djuren, Leo blev trött i benen och gnällde lite över det, men annars skötte de sig jätte bra! =)
 
 
Leo hoppade som en gris haha, vi andra provade inte, men jag hade nog inte klarat det mycket bättre..haha
 
 
Och för att Leo varit sååå duktig hela dagen och gått mycket så fick han en belöning i form av lite pokemon go spelande! =D
 

Oktoberfest!

Med jobb på Oktoberfest på Åvalla!!! Party party!
 
 
Trevligt att jobb för en gångs skull ordnar något roligt för oss anställda. Det blev bara Göte, Caroline, jag och Malin från Trelleborgskontoret. Men det var lika trevligt det.
Roligt med live-band som spelade en del låtar man kände igen, maten var ju dock inget att hurra för....haha
Men roligt, tack jobb så för detta! =)

Förvånad!

Blev allt lite förvånad idag när jag tog in posten. De har skickat ut årets jultidningar. Och då är det inte redan jag syftar på utan att Leo endast är snart 7 år och ska redan börja sälja?! Jag tror jag började runt 10 års ålder och höll på där i några år. De var ju adresserade till mig, men jag ska ju dock inte sälja..haha.
 
Aja, det kan vara lite roligt för honom att få välja lite premier sen, detta året blir det väll endast släkt och vänner som köper. Nästa eller nästa år igen kan han gå runt och knacka dörr om han vill! =)
 

RSS 2.0