April april

 
Leo har börjat så smått idag... Han tycker det är sååå kul! =)

Grattis tjejer

Igår tog Malin sitt körkort och Debbie tog sitt idag! Så vi firade dem båda idag med lite smörgåstårta på jobb! =) Stort grattis tjejer!!! Kör nu försiktigt och var rädda om er!!
 
 

Virkade väskor

För ett tag sen fick vi vars en lite "goodiebag" på jobb. Från unionen.
Tog med den hem och Livia ryckte den ur händerna på mig och började leka med den. I flera dagar var det det enda hon skulle leka med. Hon radade upp allt på bordet, packade ner det igen osv osv.
Den stackars lilla papperspåsen blev ju helt utsliten, så jag fick ju självklart ordna en ny liten väska till henne! =)
 
Och så blev det en liten sommarväska till mig själv också! =)
 
 
 
 
Eget hittepå mönster, men det är fastmaskor rakt igenom för att få det så tätt som möjligt! =)

Nyckelgömma

Hittade detta söta mönstret på en nyckelgömma i form av en liten räv. Tänkte Leo skulle ha den sen när han får ansvaret att ha egna nycklar, men tills dess använder jag den själv! ;)
 
 
 
 
Mönstret hittar ni HÄR (<--länk)

Dennis nya

Dennis kunde ju inte vara värre än mig, han var ju också tvungen till att ha en ny tatuering. Dock så firade han sin allra första riktiga lön på över tre år. Så han hade iaf "rätten" på sin sida! ;)
 
Han var riktigt sugen på att göra en ryggtatuering när han följde med mig. Men hans allra första tatuering behövde lite kärlek först. Dels så är den nästan 15 år gammal, men den är så dåligt gjort och föreställer inte alls bilden Dennis hade med sig dit. Så nu skulle den iaf bli täckt med något nytt.
 
Cristian (tatueraren) är väldigt snabb och lätt på handen, så han gjorde den på fyra timmar, när en "vanlig" tatuerare hade gjort den på sex timmar.
Han ville dock ha mer vitt i, men Dennis hade såå ont så det gick inte. Det gör ju tusen gånger mer ont när man ska täcka en så pass gammal tatuering, som även var så dåligt gjord att han hade fläckar med stora ärr. 
 
Vi har konstaterat att Dennis ska dit en gång till lite senare och fylla i lite till med det vita. För att kunna lyfta fram draken ordentligt.
Se själva...
 
 
 
Det är ju verkligen en stor skillnad! =)

Vad gör man inte..

Ja vad gör man inte för att få så bra bilder som möjligt?!
Klättar upp på sänggaveln, balanserar och håller emot i taket för att kunna luta sig över sängen utan att trilla..hahaha. Ja varför inte?! ;)
 
 

Klämd råtta

Jag hakade på trenden och gjorde mig en klämdråtta bokmärke! ;)
Tänkte Leo skulle få det nu när han börjat läsa så smått! =)
 
 
 
Mönstret finner ni HÄR (<--länk)

Påskafton

Vi var hos mamma/mormor ikväll. Det blev inte en riktigt "vanlig" påskafton då Håkan inte gjort köttbullar, där sprack allt! Man måste ju ha hemmagjorda köttbullar på påskafton ju!!! ;)
 
Men förutom köttbullarna så hade vi det trevligt, spelade lite spel och umgicks. =)
Leo byggde korthus, dock så fuskade han liiite och hade häftmassa emellan hahaha
 
 

Hjälpreda

Länge har råttan legat klar, men jag har inte fått "tiden" till att blocka den så armarna inte krullar sig osv. Men idag fick jag hjälp av Leo och då gick det hela mycket lättare och snabbare! ;) Tack min älskling! 
 
 
 

Bindgalna

Är det inte den stora ungen så är det den lilla som ska binda garn överallt! Hinderbana deluxe sometimes... =/
 

Fika

Caroline kom med fika på jobb och det var nog den godaste munken jag ätit...
Choklad, choklad, choklad i massor! Mums!! =D
 

Rockat sockorna

Jodå vi rockar också sockarna idag!! 
För allas lika värde, oavsett hur vi ser ut!
 

Sorterat om

Sorterat om lite bland garnerna, bytat plats på dem och lagt undan sånt som jag aldrig använder. Nu kan man ju se vad man har! =D
 
 
Och ni kan ju se vilka färger jag har om ni har några speciella önskemål! ;)

Love it! ;)

 

Skatteåterbäring

 
Lite så känns det, men sålänge jag inte behöver betala tillbaka så är jag nöjd! =) Men de extra pengarna i fickan är inte helt fel! ;)

Eller?!

 

Väntar..

 
Har beställt garn, ända från USA och det har inte kommit än... Nej, nej, jag har INTE tillräckligt hemma! ;)
Väntar på att garnet ska komma så jag kan börja på ett rätt stort projekt. Kan det komma NU?!

Mysdag!

Mysdag med mitt lilla hjärta! Snart dags att hämta hem Leo från skolan!
 
 

Créme fraiche

Mmm gott att äta créme fraiche direkt ur burken... Ja, så länge hon äter iaf! På dagis går det jätte bra, men hemma är hon lite mer bekväm och smakar, men inte så mycket mer än så... =/
 

Knasboll!

Hämtade hem barnen tidigt idag och kom precis när Livia "vaknat" från vilan. Hon var gnällig och fortfarande trött. Så när vi kom hem satte jag henne i soffan med iPaden medans jag ordnade lite med hennes mat osv. 
Hör hur någon kommer tassande, vänder mig om och får se detta...
 
 
Hahaha, blev först lite smått förvånad, men Livia tyckte det var roligt. Hon skulle sitta så i soffan medans hon fick mat och jag bara jahapp, gör du så knasboll! ;) 
 
När maten var klar så hittade Livia sin pyjamas, och den skulle hon tvunget ha på sig. Nej, nej, inte nu, vi ska gå ut en runda snart och då kan man ju inte ha pyjamas på sig. 
Men hon skulle tvunget, så hon klarade av att ta av sig de andra kläderna och ta på sig pyjamasen helt själv. Oftast är hon lite lat och vill ha hjälp. Men om någon vägrar hjälpa henne så klarar hon sig själv ändå ju..
 
 
Jaja då går vi väll nu då?! ;)

Stäng dörren!

 

Ego..

Senaste bilden på mig som blev bra! ;)
 
 

Octavia.s

Var ju tvungen till att virka denna bläckfisken, sååå söt ju! =)
 
Den lilla är gjord exakt enligt mönstret, men den stora har jag dubbelt garn och större nål. Och ändrat något litet i själva mönstret =)
 
 
 
 
 
 
Mönstret hittar ni HÄR (<--länk)

Vissa personer alltså..

 
Finns ett antal sådana personer som man bara vill undvika....

Never give up!

 
 

Aj som...

 
Fortfarande lite öm på själva ryggraden, men annars har smärtan lättat och den läker jääätte bra! =D

Oftast!

 
Nu förtiden har det blivit lättare att berätta all historia om Livia osv, men det kommer fåtal gånger ikapp en igen och rör upp en massa känslor. Men det blir som sagt bättre och lättare för var gång. Och jag kommer aldrig sluta berätta!!
 
Idag är det 4 (!!!) år sen som allt började. De hemskaste och oroligaste veckorna började idag. Och än är det inte över, men idag har vi det rätt lugnt, vi behöver inte åka till akuten såfort Livia inte är sig själv. 
Vi tar fortfarande en dag i taget, i början på nästa månad ska vi på återbesök igen och får då också svaret på MR.n vi gjorde i januari. Håller alla tummarna för att det iaf inte har försämrats!!!

Yeye

 
Och den högen kan aldrig bli för stor.... ;)

New tattoo! =D

Butterflies are God's proof we can have a second chance at life.
 
[ Nygjord. Älskar den!!! ]
 
Watercolor tattoo! =D
Lovar att visa bättre bilder sen när den är läkt och fin. Kanske sommarbilder?! ;)
 
Det är verkligen så underbart och riktigt riktigt roligt när tatueraren älskar tatueringen och resultet lika mycket som en själv, om inte ens mer..hehe. Han vände sig mot Dennis hela tiden och gjorde tummen upp och log med hela ansiktet. Han sa flera gånger hur fint det blev och att den var väldigt "artistic"! Och det gjorde mig överlyckligt!! 
 
När vi var klara så var han noga med att få en så bra bild som möjligt, för att få rätt på färgerna osv. 
Jag hann knappt sätta mig i bilen förrens han hade lagt upp bilden både på instagram och facebook. Och han fick en underbar respons! Och det värmde mig något otroligt mycket, kände mig stolt och riktigt mallig! =)

ANDAS!!

 
Idag är en sån dag då man bara vill dra täcket över huvudet och försvinna.
Leo drog av någon anledning in både täcke och kudde på toaletten där uppe, sen låste han dörren. Han tömde två små tandkrämstuber i ena handduken och kastade toapapper överallt. Sen när han inte kunde låsa upp och komma ut så rycker han på något sätt ut skruvarna i låset och får av hela ringen som sitter runt låset....
Som tur var har vi samma lås nere så jag kunde öppna utifrån.
Men den som vill gå på toaletten uppe kan numera inte låsa om sig....
Det har varit en händelserik dag minst sagt.. Är den slut snart?!

1, 2 och 3

 

Familjen!

 

Murphy's Law

 

Chillin!


RSS 2.0