Student 2016

Lilla kusin Daniel tog studenten igår. Sjukt vad tiden går fort. Han var ju en liten bebis precis ju! ;)
Mamma hade ordnat med presentkort och självklart vad jag ju tvungen till att virka något åt honom. Så det blev denna lilla minionen! =)
Bry er inte om tänderna, och glasögonen ser lite konstiga ut för de är avtagbara. Men annars blev jag ändå nöjd med den. Jag var inte där när han såg den, så kan inte säga något om hans kommentarer, men jag tror han sparar den som ett fint minne. Eller jag hoppas det iaf! ;)
 
 
Medans vi väntade på att studenten skulle komma, så minglade vi lite med de andra gästerna. Och tills slut var det dags för mat, där var så mycket att välja emellan. Allt lika gott. =)
 
Leo sprang mest runt med Alva, de hade tävling om vem som kunde springa runt huset snabbast. Livia såg vi knappt på hela kvällen heller, de äldre barnen tog hand om henne och hon kände sig nog som en prinsessa när all uppmärksamhet låg på henne. ;)
 
 
Det var en riktigt trevlig kväll och Livia som hade sovit 3 timmars middag var full av energi även mitt i natten när vi kom hem. Dock så somnade hon väldigt snabbt när vi väll gått och lagt oss! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0