Uggleduk

Köpte ett mönster på denna duken av en tant på facebook. Själva duken är jätte fin, men mönstret var ett rent helvete att förstå sig på...hon hade skrivit så invecklat, fick repa upp mååånga gånger innan jag till slut gav upp och hittade på lite själv.
 
Skickade ett mail till henne där jag förklarade att jag följt mönstret på det vita i mitten och det såg bra ut, men när man skulle göra de färgade kanterna runt om så blev den mer skålformad och inte platt. Då trodde hon att jag använt för tjockt garn. Hallå, det kvittar ju, jag anpassar ju virknålen efter garnet och då spelar det ingen roll...inte alls!!! Åh vad jag har irriterat mig på detta!!!
 
Men jag fick ihop duken till slut och här ser ni resultatet..
 
 
Jätte fin och jag har skrivit om mönstret så jag själv förstår det. Kanske blir det någon sånhär duk till, men det lutar åt andra hållet, just nu iaf!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad skönt då var de inte bara jag som tyckte mönstret var ett helvete. Och då har jag virkat mkt engelska mönster. Skrev till henne med men hon ville inte förstår direkt och vad samma problem som för dig. Gav upp och repade upp :(

Svar: Åh vad skönt att jag inte var ensam. När jag skickade bild till henne, hur bucklig den blev så menade hon att jag hade för tjockt garn. Men jag anpassar ju nålen efter garnet osv... =/ ;)
Moa

2016-03-20 @ 08:23:00
Postat av: Anonym

Tråkigt tyckte duken var söt så hade velat göra den men la ner fick ingen rätsida på den. Och hon var inte så trevlig när man försökte få hjälp av henne. Tråkigt när man betalat för mönstret med.

Svar: Jo tyvärr, så var det för mig också. =(Kämpade mig igenom den, så den är ju inte riktigt som den ska, men den funkar.. =/
Moa

2016-06-23 @ 09:17:03
Postat av: Anonym

Jag har köpt och virkat och det stämde precis.beror på hur man tolkar mönster. Fanns ju bilder. Tyckte det var jätte bra gjort.

Svar: Kul för dig då ju! Bilderna hjälper inte så mycket om de skrivs ut i svart och vitt och man inte kan zooma på datorn...
Men svaren man får när man ber om hjälp kunde ju varit mycket trevligare!
Moa

2016-08-30 @ 23:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0