Sysselsatt

Åh vad jag känner mig pigg idag....eller inte ;)
Fick sovit ungefär fyra timmar inatt, sen var det dags att gå upp och underhålla Livia lite medans Dennis körde in med Leo till simskolan.
 
När de väl var hemma igen så hade jag fått plockat undan lite, diskat och fixat. Sen hjälpte Dennis mig att renbädda sängarna och jag fortsatte med annat.
 
Kände att sätter jag mig i soffan så kommer tröttheten över mig. Rädd för att inte kunna somna ikväll. Men Dennis tog sig rätten att vila lite middag...med busfröet bredvid... =)
 
 
Men jag har fått riktigt mycket gjort idag, renbäddat och plockat undan som sagt, men tvättat två maskiner tvätt, och så då hängt det på tork, jag har sytt till gardinerna/draperierna som vi ska hänga upp på jobb, vi har två fönsterväggar eller vad man ska kalla det som vi då måste täcka för. 
 
 
Vad har jag mer gjort? Ehm, virkat lite, det får vi ju inte glömma, möblerat om lite i mitt syrum, Livias byrå har åkt upp på hennes rum, så vi kunde få dit mina två hyllor jag fått av Mathilda istället, till allt mitt garn! =D
Bråkat lite med barnen då jag varit lite lätt irriterad idag, för lite sömn helt enkelt, sen hjälper det inte heller att Leo tjatar om att jag ska hjälpa honom med ett spel och han vägrar lyssna... ;)
Men efter middagen så tillät man sig att ta det lite lugnt, spela med barnen, jag och Livia duschade. Då är det extra mysigt att lägga sig i en renbäddad säng! ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0