Rastlös

Leo har sovit hos mormor de senaste två nätterna, det gäller att passa på nu innan de reser.
Livia och Dennis busar varvat med äter i soffan, kollar på serier och liknande.
Och jag orkade inte ta tag i det sista på virkningen, men jag var ändå rastlös. Så jag letade fram vitfärgen, pensel och roller och gick ut och gav barnens lekstuga lite kärlek.
 
På med spotify så fick jag målat ett lager med vitt innan färgen tog slut. Kom fram till att det behövs minst ett lager till innan vi kan göra dekorationerna och sen få iordning där inne.
Kommer väll bli klart lagom till vintern när man ändå inte kan leka där ute. För på vintrarna så blir lekstugan ett förråd till alla utemöbler liksom... =/
 
 
Men tror inte barnen bryr sig så mycket, de har knappt lekt i lekstugan sen vi köpte den, men det kanske har varit för att vi inte fixat iordning den. Kan hålla med om att den är tråkig så som den är nu. 
Men det ska det bli ändring på, har hittat jätte mycket inspiration på bl.a Pinterest, vi har en del material kvar sen vi fixade barnens rum så det ska användas till att bygga ordentlig kökshörna m.m.! =D
Tror det kommer bli riktigt bra, tänkte virka lite i vinter, lite handdukar och liknande som de kan ha där inne. Livia kommer älska det nästa sommar, hon leker rätt mycket med sina dockor, matar dem osv. Så henne kommer vi nog inte se så mycket av nästa sommar! ;)
 
Nu blir det hämta två hyllor hos syrran. De har ju fått sålt huset och är i full gång med att tömma, sälja och fixa. Bara två veckor tills de nya ägarna får nycklarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0