Vittnat skiten ur dem!

Jag hade helt lyckats förträna mitt delgivningskvitto, tills i måndags. Jag skickade iväg ett sms till Dennis och lite längre upp såg jag påminnelsen jag skrivit till honom, just om rättegången.
Satan!!! Just fan, det är ju på fredag. Kände paniken komma. Jag vet att jag skrivit något lite om vad som hände här på bloggen, så fick leta upp det för att försöka friska upp minnet lite. Men jag har ju självklart knappt skrivit något om det alls.
 
Var där lite tidigare än nödvändigt idag, fick sitta och vänta en stund, vilket inte hjälpte, då hinner man ju bli ännu mer nervös!! 
Jag fick sitta i ett litet litet rum, där fanns ett bord, två stolar och en tv med en kamera på. Som tur var så var rättegången uppe i Uddevalla så jag var med på videokonferans.
 
 
 
Jag kom in i rummet ca 10:55, mötet skulle börja 11.00, de förklarade hur tv.n funkade och sen lämnade de mig där själv...
11:05 blinkade tv.n till och jag hörde hur de "kallade" på mig, då var det min tur att trycka bort mute-knappen så de kunde höra mig med.
De försäkrade sig om att jag visste varför jag var kallad och sen fick jag avlägga eden. (Lite tidsföråldrad med gammla ord..)
 
De frågade en del frågor, och jag berättade och förklarade så som jag kom ihåg det nu. Vid 2 tillfällen läste de upp vad jag sagt vid de tidiga förhören och då lossnade vissa saker och blev tydliga igen. 
De förstod att jag kanske inte kom ihåg så mycket längre då det var över två månader sen det hände. Men jag hoppas de förstod att jag gjorde så gott jag kunde.
 
Till slut så tillfrågades advokaterna om de hade ytterligare frågor, vilket de inte hade. Så jag gjorde väll det så klart för dem som jag kunde.
Allt som allt, tog det ca 10-15 minuter och sen fick jag gå.
Kändes konstigt att bara gå därifrån, lite som att "har jag förstått detta rätt nu", får jag lov att gå redan?! Osv, den känslan höll sig kvar ända tills jag kom hem och kunde sätta mig i soffan...

Men nu är detta äntligen överstökat och jag kan gå vidare. Jag lär väll inte få reda på domen om jag inte kollar upp det själv om någon månad?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0