Till lilla mamma

Det är morsdag idag, det har ni väll inte glömt?! Det är viktigt att visa sin mamma hur mycket hon betyder för en och hur mycket man uppskattar henne!!
 
Till min lilla mamma har jag virkat en filt som jag tror hon kommer bli glad över. Det är med vågmönster så det kommer nog passa perfekt! =D
Mamma har en stark knytning till havet, hennes pappa och bror var fiskare och de har växt upp med den kulturen. Det har även präglat mig lite. =)
 
 
 
 
 
 
Vad tycker ni?

Dagens ORD

Den som blir kär i sig själv har inga rivaler.

Visste ni?

 

Dagens ORD

Filosoferna har nöjt sig med att förklara världen på olika sätt. Uppgiften är att förändra den.

Vittnat skiten ur dem!

Jag hade helt lyckats förträna mitt delgivningskvitto, tills i måndags. Jag skickade iväg ett sms till Dennis och lite längre upp såg jag påminnelsen jag skrivit till honom, just om rättegången.
Satan!!! Just fan, det är ju på fredag. Kände paniken komma. Jag vet att jag skrivit något lite om vad som hände här på bloggen, så fick leta upp det för att försöka friska upp minnet lite. Men jag har ju självklart knappt skrivit något om det alls.
 
Var där lite tidigare än nödvändigt idag, fick sitta och vänta en stund, vilket inte hjälpte, då hinner man ju bli ännu mer nervös!! 
Jag fick sitta i ett litet litet rum, där fanns ett bord, två stolar och en tv med en kamera på. Som tur var så var rättegången uppe i Uddevalla så jag var med på videokonferans.
 
 
 
Jag kom in i rummet ca 10:55, mötet skulle börja 11.00, de förklarade hur tv.n funkade och sen lämnade de mig där själv...
11:05 blinkade tv.n till och jag hörde hur de "kallade" på mig, då var det min tur att trycka bort mute-knappen så de kunde höra mig med.
De försäkrade sig om att jag visste varför jag var kallad och sen fick jag avlägga eden. (Lite tidsföråldrad med gammla ord..)
 
De frågade en del frågor, och jag berättade och förklarade så som jag kom ihåg det nu. Vid 2 tillfällen läste de upp vad jag sagt vid de tidiga förhören och då lossnade vissa saker och blev tydliga igen. 
De förstod att jag kanske inte kom ihåg så mycket längre då det var över två månader sen det hände. Men jag hoppas de förstod att jag gjorde så gott jag kunde.
 
Till slut så tillfrågades advokaterna om de hade ytterligare frågor, vilket de inte hade. Så jag gjorde väll det så klart för dem som jag kunde.
Allt som allt, tog det ca 10-15 minuter och sen fick jag gå.
Kändes konstigt att bara gå därifrån, lite som att "har jag förstått detta rätt nu", får jag lov att gå redan?! Osv, den känslan höll sig kvar ända tills jag kom hem och kunde sätta mig i soffan...

Men nu är detta äntligen överstökat och jag kan gå vidare. Jag lär väll inte få reda på domen om jag inte kollar upp det själv om någon månad?!

Dagens ORD

Avundas aldrig någon det sken av lycka han har. Du känner inte till hans hemliga sorger.

Snorförkyld

 
Jag blev över natten så riktigt förkyld, var lite igårkväll men det eskalerade...helt sjukt. Livia var snorig i måndags och sen bara flög det på mig.
Det är svårt att sova på natten när man inte får luft och så blir man så torr i munnen när man tvingas andas den vägen.
Och inatt kommer jag sova ännu mindre, imorron är den stora dagen, första gången jag ska vittna. 
Hjälper ju inte att man inte vet var det är utan är nervös för det med... =/
 
Så tyvärr, istället för att vara lediga imorron så får ungarna vara på förskolan och jag åka till rätten... Jippi!!
Men jag är långledig, fredag, lördag och söndag. Så vi ska passa på att mysa efter jag fått detta överstökat!
 
Vi har haft en riktigt kaos vecka på jobb. Nattfärjan inställd 3 avgångar då det ska firas gala på den. Unity Line firar 20 år. Jag och Göte räknade ut att vi förlorar mer än 1 miljon i intäckter bara för de ställt in den. Och vi ska ju inte tala om alla förare som måste stå och vänta på nästa båt i flera dagar för här är så smockfullt. Det märks att vi saknar en båt!
Kan säga att när jag går hem ikväll så kommer jag vara så slutkörd och glad för att jag slipper komma tillbaka imorron! ;)

Dagens ORD

Vad är en cyniker? - En man som vet priset på allt och värdet på ingenting.

Fint väder

Nu säger dem att vädret bara ska bli bättre och bättre. Hoppas det!!
Vi vill ha många varma, soliga och vindstilla dagar! Tror ni vi kan få det i blåsiga skåne?! ;)
 
 
För någon vecka sedan var det riktigt behagligt väder, men det ersattes fort och nu längtar vi tillbaka. Barnen vill kunna springa bara i trädgården och jag vill sola bort mina ärr och lite sånt. ;)
Tanken i sommar är att Livia ska bli blöjfri, hon går ju på pottan lite då och då, både hemma och på dagis. Så vi hoppas fixa den sista biten i sommar när jag ändå är långledig! =D

Dagens ORD

Även en tusenmilafärd börjar med ett steg.

Fest pinglan

Det är skönt att Livia inte har så mycket att säga till om, jag väljer kläderna och hon får stå ut med det... Visst har hon sina perioder, som de flesta barn, hon ska själv, hon kan själv osv. Men oftast går hon med på det jag vill. Man kan ju inte gå klädd hur som helst när man ska på fest, eller?! ;)
 
[ Livia på Maddes examensfest ]

Övningskör

Det ska ju läras i tid... ;)
 
 

Dagens ORD

Åldringars goda råd är som vintersol: de lyser oss men de värmer inte.

Simglasögon

Så underbart det är att komma hem till detta lilla bustrollet efter en väääldigt lång dag på jobb! =D
 
 
Livia har varit väldigt mammig de senaste dagarna. Så fort jag varit hemma så ska jag göra allt, det duger inte med någon annan. Och det kvittar vad det gäller...
Och hon har fått en så stark vilja, det är så roligt när hon vill att man ska göra något och man säger att pappa kan ordna det. Hon stirrar på en och säger bestämmt "MAMMA" 
Ja man har ju knappast något val...ibland iaf! ;)

Dagens ORD

Tänka fritt är stort; men tänka rätt är större.

Grattis Gudrun

Mammas gudmor Gudrun fyllde år för någon vecka sedan, men så som mamma jobbar har hon svårt att få tid till att hälsa på ibland.
Men idag var hon ledig och skulle dit, så vi följde med. Det tog inte lång tid förräns barnen lekte för fullt med Bertil. Det är något med honom som gör att alla barn och djur flockas kring honom. Det var svårare med Gudrun, men efter ett tag kunde de leka lite med henne också.
 
Det slutade med att Livias satt med Bertil medan hon fick lunch och Leo hittade deras häftiga fåtölj inne vid tv.n som man kan hissa upp och ner och luta och allt. Det var skoj..hahaha.
 
De bjöd på go fika, hemmabakat bröd och allt. Mums. Saknade dock Bertils goda hemmagjorde rulltårta. Men det gick an! ;)
 
 

Sverige vann!!

Ja jag själv orkade inte vara uppe och kolla på röstningen inatt. Och röstningen är ju den roligaste att se! ;) Dock så hade jag ögonbindlar på mig imorse, jag ville inte se vem som vann innan jag själv sett röstningen på svtplay.
Dennis var så snäll och letade fram det till mig, så jag gottade ner mig i soffan medans han gick ut med Degas. 
 
I början var det ju Sverige, Ryssland och Italien som stred om topplatserna, men efterhand så fick Sverige fler och fler röster och de andra tappade tillslut taget om oss. Måns Zerlmerlöv tog hem hela Eurovision 2015 med hela 60+ poäng!!!! =D 
 
Man hade nog rätt svårt att tro det, men fy vad gött det känns, riktigt underbart. Han hade ju fått klartecken från Sverige att vi hade budgett till att hålla Eurovision nästa år om han vann. Så det var bara fritt fram och ge järnet! Och det gjorde han och han levererade ordentligt!! =D
 
[ Innan de tre sista länderna avgett sina röster stod det klart, Sverige vann Eurovision 2015 och Måns kan inte riktigt fatta det! =) ]
 
[ Uppe på scen och tar emot buklan innan han framför låten en gång till! ]
 
Och så självklart den vinnande låten, för er som missat all denna uppståndelse! ;)
 
 
Livia ÄLSKAR Måns och gubben och blev lika glad som sin mor att han tog hem det hela! ;)

Dagens ORD

Varför skulle vi bekymra oss för döden? Livet har ju så många viktiga uppgifter som måste lösas först.

Kaninis

Ikväll har vi eurovisionmys hos mormor och Håkan. Vi har ätit lite god mat och umgåtts innan vi nu strax ska bänka oss i soffan och titta på alla bidragen.
 
Kaninen hade varit ute i buren hela dagen och nu ikväll när vi skulle ta in honom så fick Livia hjälpa till. Hon var så duktig och bar honom så fint. Men djurälskare som hon är så vägrade hon släppa honom. Han fick sitta med henne en stund i soffan innan det var dags för hennes kvällsmat. Hon vägrade fortfarande att släppa honom så jag fick lova att vi skulle mysa med honom mer imorron. Nu måste kaninen sova, men det bet inte på henne. Så slutade med att jag fick ta kaninen medans mamma/mormor höll undan Livia och så kom alla krokodiltårarna. Det gick över efter en stund med många lovord om att hon skulle få hålla kaninen imorron igen! =)
 
 
 
 

Dagens ORD

Förälskade sjunger av samma anledning som barn visslar i mörkret.

Fredagskväll

Sååå skönt det är att sätta sig i soffan efter en lååång vecka på jobb!
Livia somnade redan innan kvällsmaten runt 19:30, Dennis somnade på soffan en timme senare och så var det bara jag och Leo kvar.
Dock så ville Leo bli inbäddad i vår säng och mysa där, så jag satte mig en stund med virkningen. Avkopplande, om man slipper räkna vill säga! ;)
 

Dagens ORD

En arkeolog är den bäste make en kvinna kan ha. Ju äldre hon blir, desto mer intresserad blir han av henne.

Förskolans dag

Denna fina lappen satt på dörren vid Livias avdelning. Ikväll ska vi fira! =)
 
Det blir full rulle, Leos ska ha uppvisning från 5 års paraden 16:45 och sen Livia 17:15 och sen ska vi grilla lite vid 17:30. Så mysigt! =)
 
Uppträdena gick bra, Leo var så trött efter att ha varit uppe jätte tidigt, Livia hade ju iaf hunnit vila lite middag. Men de var så duktiga, man har ju förstått nu att vissa av Leos kommentarer där hemma har han lärt sig från dagis. Någon som sket i kalsongen och likande hahaha.
 
Livia vågade först inte gå upp på scen när det var dags för hennes uppvisning, men hon trodde nog vi skulle lämna henne där igen och hon blev så ledsen. Men lagom till sista låten så vågade hon sig upp.
Bilderna vi tog blev inte alls bra, motljus så man ser inte ett skit... =/
 
Vi hade tagit med oss korv att grilla. Livias satt ju fast i matdroppet och Leo hade inte alls tid att sitta ner och äta. Han åt ett korvbröd i joggen mellan allt roligt han var tvungen att göra med sina kompisar.. ;)
 
 
 
 
Kan säga att barnen somnade tidigt ikväll, lång dag och mycket som hände så inte så konstigt. Man var ju själv inte heller jätte pigg! ;)

Eftermiddag i stan

Livias besök hos dietisten gick bra, Livia väger nu ca 12 kilo och är nästan 90 cm lång. Ingen ökning på maten denna gång heller utan vi fortsätter som innan.
 
Elias åkte med oss in till stan så han kunde gå och simma. Jag slutade tidigare så jag kunde åka in med Livia och hämtade upp honom samtidigt. Vårt möte tog bara 20 minuter så vi körde till parken efteråt för att leka medans vi väntade på att Elias skulle bli klar! =)
 
[ Busungen i väntrummet hos dietisten ]
 
[ Bus heeela dagen lång ]
 
Vi träffade på Marie, kuratorn, hon hjälpte mig att skriva ihop allt om vårdbidrag till försäkringskassan. Har fått med papperna nu att vi fick 1/4 godkänt, dock inget av våra merkostnader godkändes då vi inte yrkat på en summa. Enligt Marie så har de tidigare räknat ut sånt själv, men nu är det tydligen ändrat. Och jag orkar inte ta tag i det....
 
[ Kasebanan är rolig =) ]
 
[ Och gungbilen ]
 
[ Bygger slott i sanden ]
 
Livia hade kul i stan, vi kollade på ankorna innan vi gick till lekplatsen.
När Elias var klar körde vi upp till mormor och handlade lite innan vi körde hem.
Dags att få busungen att vila lite innan vi ska på förskolans dag och mysa! =)

Dagens ORD

 

Bus hos mormor

Jag och barnen busade lite hos mormor. Nu hänger alla hennes tvättklämmor på hundburen.. Hihihi. Leos kommentar var bäst "mormor kommer bli rysligt arg!!" ;)
 
 
Ja de får skylla sig själva när de lämnar 3 barn (mig och barnen) ensamma utan uppsyn! hahaha
Då händer det grejor vill jag lova! ;)

Dagens ORD

Happiness is a mood, not a destination!

Sååååsss

Livia har blivit jätte duktig på att dricka, vatten, saft, ibland läsk. Men annars är det inte så mycket mer än det som hon får ner i magen. Förutom sås, det glider ner bra det...
 
 
Och gott är det, det smakar ju bra och det är inget hon behöver tugga.
Annan mat kan hon också "äta", hon tuggar på det, liksom suger ut all näring och smak innan hon spottar ut bitarna. Men vi fortsätter att ge henne det hon vill ha, och tar det i hennes takt.

Dagens ORD

Being called "Baby" has a positive effect on the female brain, causing instant emotional stress relief

Somliga dagar

 
Somliga dagar är så pressade att man undrar hur det går ihop. Men som alltid går det på något vis. Allt är så strukturerat hemma, speciellt med Livias mattider. Och om man jobbar monsterpass.... Annars har vi inga aktiviteter på det sättet mer än att både Leo och Livia går och simmar. Och tur är väll det, speciellt en dag som denna! ;)
Jag lämnar barnen på förskolan runt 11 och sen träffar jag inte dem förräns imorronbitti då de sover när jag kommer hem.
Undrar om Dennis är vaken när jag kommer hem, han har börjat sin praktik nu och lär väll vara trött. Jag som vill höra hur hans första dag gick! 

Dagens ORD

 

Sover hos mormor

Fick denna bilden av Håkan, Leo som inte var trött somnade i soffan ganska snabbt. Kolla stilen! ;)
 
 

Dagens ORD

 

Barnarbete

Leo har hjälpt mormor och Håkan att kratta ihop allt gräs. Han var sååå stolt över så stor hög han fick ihop, även om minen kanske inte visar det! ;)
 
 

Dagens ORD

 

Önskelista

Som i vanlig ordning står det en massa garn på listan, man fyller ju snart år och glöm inte morsdag nästa söndag?! ;) Och nu kan vi utöka listan med lite böcker också.
Adlibris finns en massa böcker med virkmönster som jag bara vill sätta klorna i! ;)
 
Förutom det så önskar jag mig även:
* Tårtfat och Kakfat, man kan "bygga" sitt eget på Kakfateriet.se de med ett hjärta på toppen vill jag sååå gärna ha! ;) Även detta enkla från Favoritsaker.se hade suttit fint! =D
* Mason Jars i alla dess olika utföranden. Man kan beställa direkt från USA på MasonJars.com eller via Klaraform.se
* Vintage mjölkflaskor med hållare från Matildeco.se är väll främst själva hållaren jag är ute efter men flaskorna är ju supersöta också! ;)
* Endast flaskställen kan köpas på Shabbyhome.se och Mycabin.se
* Självhäftande Griffeltavla som finns att köpa på Nödvändig.se
* Och då självklart kritor till den från Zinkvit.se
* Denna häftiga tröjan från Lookhuman.com
 
Och för att detta inte ska bli ett sånt riktigt tråkigt inlägg kommer det några bilder på ovanstående! =D
 
 
 
 

Dagens ORD

 

Studentuggla

En av vår Herbalife väns dotter tar studenten i år. Jag kände mig lite tvingad (av Tina) till att virka en studentuggla till henne. ;)
Men det gjorde jag med nöje, hade en ny sorts uggla att testa mönstret på ändå! =)
Inte nöjd med näbben, skulle haft en annan färg, just nu ser man den knappt, och ögonlinserna blev kanske en storlek för liten (det svarta). Men den har iaf sin egen personlighet och det är det viktigaste. Allt man virkar blir olika, kvittar om man gör på exakt samma sätt, den ena blir aldrig den andre lik! =D
 
 

Dagens ORD

 

Delgivningskvitto

I eftermiddags damp det ner ett kuvert till mig från Vänersborgs tingsrätt.
Jag hade inte en aning om vad det handlade om. Men Dennis öppnade kuvertet med glädje och fann ett delgivningskvitto till mig. Jag ska vittna...
 
Dock så är rättegången uppe i Uddevalla, men jag ska vittna via videokonferans i Ystad.
Kommer ni ihåg att jag sålde 3 korta lastbilar en söndag, som senare visade sig vara stulna?! Iaf, så är det det allt handlar om, jag pratade med polisen i Växsjö ett antal gånger, jag, Caroline och Tina fick skicka iväg våra fingeravtryck och på nått sätt har de fått tag i skurkarna. De är häktade för grov stöld och jag måste vittna.
 
 
Jag känner inte alls för detta, men jag har inget val. Det jag tycker är konstigt är att ingen hört av sig alls, inget om att de är häktade eller om att jag måste vittna ingenting. Detta bara dök ner i lådan utan förvarning likson...

Dagens ORD

Once you know something
You can't unknow it!

Favorit i repris

Både barnen och jag är väll ännu tröttare idag, dag nummer två med nattjobb för mig och väldigt tidiga morrnar för barnen. Men snart är denna dagen slut, för barnens del, själv ska jag jobba några nätter till. Men nu är Dennis långledig och barnen likaså.
 
Leo tyckte gårdagens vaniljsnäckor var så goda så han ville göra en repris på gårdagen. Inte mig emot. Dock så var detta sista påsen vi hade kvar i frysen så nu blir det till att baka nya inför sommaren alla gofikor! ;)
 
 
Leo visste att det var sista påsen med vaniljsnäckor så han sa redan igår att vi skulle äta 3 vars. Men om där bara fanns fem kvar så skulle han äta 3 stycken och jag 2. 
Jag undrar om han tjuvkikade i påsen och såg att där bara fanns fem?! ;)

Dagens ORD

Once you let the darkness inside,
It never comes out!
 

Go fika

Jag hann morna till mig lite idag innan det var dags att hämta barnen. Men så fort vi kom hem så mös vi ner oss i soffan med gofika och lite tv tittande.
 
 
Det har varit en tidig dag för barnen, iom jag jobbat natt och Dennis hade skola så fick de gå upp 05:45. De är trötta, jag är trött. Ja vad passar då bättre än en eftermiddag med mys i soffan?! Inget kan jag säga! ;)
 
Fick lova Leo att vi skulle ha en repris imorron, och vaniljsnäckor är ju bara för gott för att kunna neka någon det! ;)

Dagens ORD

The less you respond to negative people, the more peaceful your life will become.


Min filur

Man vill ju bara inte köra till jobb när man har denna glada, positiva, underbara godingen hemma..
 
 
Men nu är det inte många veckor kvar att jobba innan man har tagit 10 veckors ledighet över sommaren. Då ska jag mysa och pussa på mina små hela dagarna. Åka till stranden, sola i trädgården, hitta på bus hela dagarna. Det är lite av vad som står på sommaren att göra lista, förutom att bygga till vindarna och renovera klart Leos rum! ;)
 
Nää, nu får vi köra mot jobb, har en hel veckas nattpass att se fram emot... =/

Dagens ORD

 

Kosläpp i Smyge

I förmiddags var det premiär för kosläpp i Smyge. Vi har ju bara kossor på bete i Smyge, de bor i Beddinge annars, så bonden fraktar hit dem på släpp med traktorn. Stackars kossorna fick stå länge innan de blev utsläppta. Där var så mycket folk som ville passa på att åka både Palmbussen och Palmtåget från hamnen till hagen så de fick köra flera rundor för att få dit alla.
 
[ Vi fick bästa platserna, längst fram där uppe ]
 
[ Innan vi åkte bussen till hagen fick vi åkt en rundtur med tåget i hamnen ]
 
 
[ Från kosläppet i Skurup ]
 
[ I väntan på att allt folk ska komma dit så de kan släppa korna ]
 
Det var Smyge byalag som ordnat för dagen, de sålde korv med bröd, men det var självklart slut när vi ville köpa. De hade nog aldrig kunnat inse att det skulle komma så mycket folk. Ca 500-600 personer kom.
Vi hade tur med vädret, det var uppehåll ända tills korna kommit ut, då började det stänka lite.
 
Vi träffade på mammas kusin, min nästkusin och barnens sysslingar i kön. Det var trevligt att träffa dem, det var evigheter sen. =)

Dagens ORD

Respekt är ett vackert ord
när det kläs 
i handling!

Leo kan

Dennis hämtade barnen med Degas förra veckan, till Leos stora förtjusning fick han lov att hålla gamlingen helt själv. Dock så fick Dennis hålla koll så där inte kom någon annan hund eller liknande för då skulle han vara tvungen att ta över. Men de klarade sig och Leo kunde gå med Degas hela vägen hem utan problem.
 
 
Leo var jätte stolt, men även om Degas är gammal så har han fortfarande energi till att göra utfall och vara riktigt kaxig mot andra hundar. Vilket är riktigt tråkigt, inte alla som kan gå ut med honom om man behöver hjälp. Men, men det är så det är med stora hundar som vägrar att lyssna...

Dagens ORD

 

Varm i hjärtat

 
La upp denna bilden i en av virkgrupperna på facebook.
En lite äldre kvinna kommenterade den med "sicken go ånge, vill nypa na i nästippen" och "nog de härligaste kort jag sett på länge" och sen kom hon på att hon kanske skulle kommentera själva virkdelen också "fin väst by the way" haha tack så mycket! =D
 
Några timmar senare kommenterade hon igen "Nu visade jag gubben bilden oxå. Hihi. Tösa va så busig så jag blir glad. Känner er inte. Men bara ler. =D"
Åh tack så mycket, man blir så varm i hjärtat. Och det är så roligt när busheten riktigt lyser igenom bilderna! =D

Fattas knappar

Jobbade hela helgen, men hade inget alls att göra på jobb. Iom det var röd dag i fredags så åkte alla hem i början på veckan, vilket då gjorde att jag inte alls fick något att göra. Jag gjorde ju självklart det vanliga, tömma pärmar, fylla på med biljetter osv. Men jag hann sätta mig ner och virka på en ny kofta till Livia! =D
 
Det fattas knappar, men annars är den klar. Egentligen ska där vara ärmar på också, men iom vi går mot varmare tider så kan det bli en ärmlös sommarkofta. Efter sommaren kan man ju faktiskt virka dit ärmarna också och så kan hon ha den på vintern med! =)
 
Jag hittade ett mönster som beskrev både 3 år och 5 års storlekarna, tog ju 3 års, men den blev lite stor, Livia är ju en liten 3 åring, men det positiva är ju att hon kan ha den längre! =D
 
 
Helt färdiga resultatet kommer när jag ordnat knappar, då kan ni får se den på Livia! =D
 
Mönstret jag utgått ifrån hittar ni HÄR (<--länk)

Dagens ORD

 

Mandala väst

Nu ett tag har det varit väldigt inne att virka mandalas, om det är som en duk eller som tallriksunderlägg eller till och med som ett omslag till gamla tråkiga korkunderlägg så har ALLA virkat mandalas. Men jag är inte som alla andra, men däremot så ville jag virka en mandala. Så då blev det en Mandala-inspirerad cirkelväst till Livia. För jag har länge velat virka en cirkelväst också så då kunde jag ju lika bra kombinera de båda! ;)
 
 
Jag gjorde kanterna lite större så de skulle vecka sig lite fint. Så det blev lite mer rörelse. Ovan ser ni västen liggandes på ett bord. Det blir ju lite annorlunda sen när den väl kommer på, som ni kan se nedan! =)
 
 
Livia med sin Mandlaväst, lilla busfröet älskade den och vägrar ta den av sig. Har gjort en annan kofta till henne också och hon blir lika glad varje gång hon får något. Vill prova direkt och aldrig ta av sig. Hon är såå tacksam! =D Underbara unge!!
 
Jag har kombinerat två mönster för att få rätt på storleken.
Jag använde först DETTA mönster, efter 12.e varvet gjorde jag ärmhålen, mönstret följdes annars till näst sista varvet, efter det gjorde jag de sista 6 varven på DETTA mönster. Och ta da! =D

Dagens ORD

"Don't leave for school grumpy teen. Come back!" - Said no sane parent ever.

Stilar lite

Vår soffa har många användningssätt. Det upptäckte Leo när han var mindre och nu är det Livias tur! ;)
 
 
Båda barnen har varit sånna klätterapor. De kryper över soffans rygg och ligger på de mest konstiga sätt. Men kan tänka mig det är rätt spännande! ;)

Dagens ORD

You know you're winning when you see you're being copied

Lite stor

Jag vill ha allt som Leo har!!
 
 
Men Leos mössa är lite stor för dig! ;)

Dagens ORD

 

Lilla Livia

Ännu mer nostalgi! =)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens ORD

 

Lilla Leo

Lite nostalgi! =)
 
 
 
 
 
 

Dagens ORD

 

De fyra projekten del 1

Steg för steg hur jag gjort omslaget till dynan på gungstolen! =)
 
 
Virka x antal remsor som du behöver för att täcka ditt objekt helt.
 
 
Virka ihop kanterna på ena sidan (som ni ser på bilden)
 
 
Fläta ihop delarna, försäkerhetsskull kan ni göra några stygn på sidorna ni inte sytt ihopa, så delarna inte rör sig för mycket.
 
 
Lägg arbetet upp och ner och sen din dyna ovanpå. Jag virkade ett långt snöre med lm och trädde igenom stolparna för att sen dra ihop och knyta bandet.
 
Färdig att lägga tillbaka din dyna! =)
 
Jag blev inte helt nöjd med min, men jag är perfektionist och vill ha allt helt perfekt. Men ibland får man lära sig att acceptera helt enkelt. Dennis blev nöjd och de som sett bilderna också. Jag vänjer mig väll?! ;)

Dagens ORD

En vän är det finaste du kan ha
& det bästa du kan vara!

RSS 2.0