Let's do this!!

Fulltankad med energi från Herbalifes produkter har vi äntligen återupptagit träningen. Har varit lite uppehåll nu när jag börjat jobba igen och vi har haft svårt att trycka in våra pass i mitt schema.
 
Men barnen gör det så mycket lättare att ta tag i träningen, man vill hänga med i deras tempo, + de tycker också det är kul att träna! =D De kommer nog bli riktiga hälso och tränings freak när de blir större. Vi präglar dem till rätt mat och att hålla igång med träningen redan från början! ;)
 
[ Livia tränar för fullt, här gör hon armhävningar! =D ]
 
[ Livia i sin nya fina träningströja....och jag! ]
 
För tillfälligt tränar vi enligt Brad Gouthro, han är helt sjuk. Googla honom så förstår ni! ;)

Goodies

Nästan var gång man är på en liten större utbilning / seminarium så får man alltid lite presenter från detta underbara företag. Somliga säger att vi är bortskämda, men jag säger att det är underbara kollegor och uplines som tar hand om varandra! 
 
Bilderna nedan visar vad ryggsäcken innehöll.. =D
 
[ Liten vattenflaska, penna, knappar, informationsblad, måttsked, ballong med lampa i, noteringshäfte, armband m.m m.m ]
 
 
 
[ Ryggsäcken med en massa presenter i! =) ]
 
Och några av sakerna vi köpte själva där nere, exklusiva saker i begränsad upplaga.... =)
 
[ Både jag och Dennis köpte vars en jacka, finns endast 2000 st i heeela världen! =D ]
 
[ Leo köpte denna mugg till sin mamma, och så glad jag blev att han tänkte på mig!!! ]
 
[ Leo och Livia fick vars en t-shirt, Livia fick en maruschka docka, och båda barnen fick vars en Herbalife maskot! =D ]
 
[ Dennis köpte även en vattenflaska och jag en t-shirt! ]
 
Vattenflaskan fanns även i en grön färg och jag ville verkligen ha den, men den tog ju såklart slut först. Många som köpte flera stycken till folk som inte ens var där, så fanns ingen kvar när vi väl kom dit! =( Fick köpt en t-shirt som tröstpris iaf! ;)

New friend

Vi var inte de enda på denna resan som fick nya vänner. Livia blev kompis med söta lilla Millie från England! =D
De träffades på fredagskvällen nere i lobbyn, Livia sprang rundor och nyfikna Millie kom fram medans hon slickade på sin glass. De började leka lite och sen kom Millies pappa James fram till oss och började småprata lite. Visade sig att de kom då från England och att de också var här med Herbalife! =D
 
Vi kom till att snacka rätt mycket och på lördagen tog Dennis en öl med honom, bara de två, utan barn och fruntimmer! ;) Det blev samma på söndagskvällen, vi snackade lite allihopa innan Dennis och James gick iväg till en engelsk bar för att ta en öl eller två. De kom till att snacka rätt mycket och nu är vi facebook vänner så vi kan fortsätta hålla kontakten. Jätte kul!!
 
Det sjuka är att vi fått mer tips av James under 2-3 kvällar än vad vi fått av vår egen sponsor.... Man vet ju vem man ska vända sig till nu och byta lite tips och trix med. Men det är som de föreläser, man ska bygga kontakter med alla i Herbalife, utanför gränserna och inte bara vända sig/prata med sin organisation (det är ju det enda vår sponsor sagt till oss, vi får bara prata med vår organisation)
 
[ Sååå söta barn!! =D Millie och Livia ]

The End

Sista dagen på utbildningen idag, utanför O2 Arenan fanns där en stor "skylt", någon hade byggt upp Herbalife logon i trä/plast och den stod så fint utanför och bara väntade på att folk skulle klättra upp och fotas med den. Nackdelen var att aaaalllt folk skulle fotas med den.
Ni som känner mig vet att jag är en perfektionist, jag vill fota själv för att få det bra och där ska ju inte vara några andra personer runt omkring som "förstör" fotot bara genom att synas i närheten. Så då kanske ni också förstår att jag INTE alls blev nöjd med dessa foton! Men som sagt det måste med på bild!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

See ya soon

Extravaganzan är slut för i år och det var dags att säga hejdå till nyfunna vänner och alla de andra som åkt buss till Prag. De skulle åka bara 30 minuter efter slutet. Hoppas de får en skön resa hem! ;)
 
[ Jag, bästa up-linen Dan, och Tina ]
 
[ Nyfunna vänner, Karin och Hannah och så jag.. ]
 
Lite kul att jag nördar mig på ena bilden och sen Karin på andra. Hannah står som en staty nästan! ;)

Buss info

Dessa lappar satt så fint uppsatta i lobbyn på hotellet. Hoppas de som åkt buss inte missade dem! ;)
 
Sista dagen på utbildning / seminariet idag, tråkigt men sicken upplevelse vi haft här nere!!
 
 

)#/HL=#/&¤ )#)"

AJ AJ AJ!! Det var nära att vi åkt till Prag i onödan och inte fått gå på utbildningen / seminariet alls....
Där var en viss sponsor som sa åt oss att boka resan via Dan och sen skulle allt lösa sig. Men så var ju inte fallet alls!
 
Igår åkte vi till arenan för att regristrera oss och för att hämta vårt passerkort och få vår goodiebag, men när vi kom dit visar det sig att vi inte har några biljetter och får därför inte komma in heller..
 
Skickade iväg ett sms till Dan och frågade om han visste nått eller kunde hjälpa oss på nått sätt.
Han frågade om vi köpt biljetter och vi svarade som det var, "nää, vi trodde det ingick i priset när vi bokade resan via honom" Vilket det då självklart inte gjorde....
 
Fick åka från arenan tomhänta och helt besvikna, på hotellet träffade vi på våra nya vänner Karin och Hannah. De blev helt ledsna och började nästan gråta för vår skull.
Men så sa Karin att hon hade sett några på Herbalife gruppen på facebook som ville sälja sina biljetter, de hade antagligen fått förhinder eller liknande. Men det visade sig att de redan fått sålt sina biljetter, så Karin tyckte vi skulle skriva ett inlägg på sidan och fråga om någon hade 3 biljetter över.
 
Bara 5 minuter senare ringer en kille, Mattias Ån, till mig och då visar det sig att han har 4 biljetter över, några i hans down-line har fått förhinder. Han ordnade fram id nr och bokningsnr till oss så nu på morronen var vi på arenan igen och efter att verkligen övertygat dem på att dessa andra tre personerna inte kommer komma, så fick vi våra kort och väskor!! =D Åh så skönt det kändes när allting verkligen fixade sig!!
Betalningen ordnar vi med när vi kommer hem till Sverige, lite lättare att ordna där, framför en dator! ;)
 
Nu ska vi njuta av 2 hela dagars utbildning / seminarium och lära oss massor!!! =D
 
[ Tack för all hjälp Dan! Vår underbara up-line som alltid ställer upp!! =D ]

Zoo Praha

Något som man verkligen måste åka till med barnen när man är i Prag är deras zoo. De har det mesta och det är riktigt stort!
Vi fick låna en vagn till Leo, och tur var det. Där var kulle efter kulle, upp och ner heeela tiden. 
 
Vi fick sett en himla massa djur, b.la flodhästar, elefanter, isbjörnar m.m. Det var väll mest de djuren som stog ut, de andra som zebra, get, bock, tiger och lejon har man sett någon gång innan. 
 
Har inte lagt upp några bilder på djuren, ni vet ju hur de ser ut. ;)
Däremot la jag upp bild på Leo med Shere Khan från djungelboken! ;)
 
 
 
[ Leo hittade lite nät att leka i! =) ]
 
Miljöombytet har tagit hårt på Livias krafter, hon sover middag i 3 timmar var dag och missar rätt mycket av våra aktiviteter, men idag vaknade hon till en stund innan vi skulle åka tillbaka till hotellet. Hon hann vara med och se krokodilerna och pingvinerna. =)
 
Zoo Praha kan jag rekommendera varmt, det var verkligen något för barnen även om det var rätt jobbigt att gå så mycket. Där fanns dock ett tåg man kunde åka med, men vet inte om det åkte runt hela och så...

Imorron gäller det

Igår kom bussarna med de svenska passagerarna, våra kompisar och på kvällen blev det Teamsweden fest för 250 personer! =D
Det blev inte så sent, alla skulle ju upp tidigt, vi skulle bort till arenan och regristrera oss innan vi gav oss ut på äventyr.... ;)
 
[ Jag, Weronika och Tina ]
 
[ Tina, jag och Dennis ]
 
[ Jag och min man =) ]
 
[ Mååånga Herbalifare utanför O2 Arenan i Prag ]
 
Leo och Livia spenderade lite egentid med mormor och "morfar" vilket säkert uppskattades! 
Vi mötte upp dem på Prags Zoo efter den misslyckade regristreringen, där var någon som missat att berätta för oss att man var tvungen att köpa utbildningens biljetter för sig. Det ingick inte i resans kostnad som vi trodde....

Andra dagen

Andra dagen i Prag var bättre. Vi hade fått vilat upp oss ordentligt, fått i oss en bra frukost i buffen på hotellet. Man kunde ju välja mellan en hel massa saker. 
Redan innan vi åkte hemmifrån hade jag försökt kolla upp lite seevärdheter eller liknande som barnen kunde tyckas vara roliga. Hittade b.la See World eller Morsky svet som det heter på tjeckiska, så där begav vi oss dit idag. 

Det var super enkelt att hitta biljettförsäljning, 1 biljett som varade i 3 dagar kostade ca 100 SEK, då fick man åka hur mycket som helst på alla förbindelser, kvittade om det var buss, spårvagn eller tunnelbana. Och det var riktigt enkelt att förstå och ta sig runt i Prag. Så det är ett riktigt stort +
 
Sea world var inte alls som vi hade tänkt oss. Man kunde ju tro att det var typ som sea world i USA eller så, men icke. Vi kom dit och det är inte mer än ett litet akvarium. Där var ju en del fiskar och så, men hajarna som de gjorde reklam för fanns inte, eller jo, där var 3 st små bebishajar, inget märkvärdigt. Som tur var så var det billigt att komma in och Livia tyckte det var roligt. Leo gick mest och tjatade om att åka karuseller för det fanns några precis utanför, men där var ju inte öppet, men det förstod inte han...
 
[ Ett av akvarierna hade de gjort så att barnen kunde stå i en luftbubbla och kolla på fiskarna runtomkring, det var nog det häftigaste där... ]
 
[ Efteråt gick vi över den "måste ses" Charles bron ]
 
Efteråt gick vi över den "måste ses" Charles bron, här är "ingången" 
 
[ Livias tur i "bubblan" =) ]
 
[ Livia hade det roligt iaf! =D ]
 
På eftermiddagen vilade vi lite, på kvällen skulle vi möta upp hela teamsweden och festa lite, äta traditionell tjeckisk mat och bara umgås, lära känna nytt folk och ha det trevligt! =D

Första dagen

Så var dagen här, vi skulle äntligen ge oss iväg till Prag. Flyget skulle gå klockan 07:10 från Kastrup, innan dess skulle vi ta tåget 04:41. Vi kände att vi behövde vara på flygplatsen i god tid, vi visste ju inte om det skulle bli en massa klydd med Livias mat osv...
 
Klockan ringde 03:00, var det lönt att gå och lägga sig är frågan? Kanske hade varit bättre att stanna uppe och pimplat en massa te med koffein i?
Nää, vi behövde nog de få timmarnas sömn. Iaf barnen!
Leo gick upp utan problem, han var så exalterad över att få flyga, han ville knappt gå och lägga sig. Han var ju bara en liten bebis när han flög första gången, så detta skulle bli kul!
 
[ Mina fina nattugglor i väntan på tåget i Malmö! =) ]
 
När vi väl kom till flygplatsen var det inga som helst problem med Livias mat. De kollade inte ens läkarintyg eller nått. Så vi fick istället sitta på flygplatsen och glo. Där var ju inga affärer öppna som man kunde kolla i. Men ungarna var jätte duktiga, inte mycket klagande alls.
 
Vi begav oss i god tid till gaten, besökte toaletten och när vi var klara boardade vi planet och det lyfte bara 10-15 minuter efter det.
Flygningen var väldigt smidig, Livia somnade när vi lyfte, Leo satt med iPaden när vi väl hade lyft och det gick snabbt, tog väll ca 1 timme och 20 minuter att flyga. 
 
Alla våra väskor kom fram som de skulle, vi fick tag i en taxi utan problem, fick även taxiförarens nummer så vi dagen innan vi skulle åka hem kunde skicka ett sms till honom och boka honom till flygplatsen. Super smidigt var allt faktiskt.
Men när vi väl kom till hotellet 4 timmar innan vi fick checka in så lämnade vi av bagaget och gick en sväng på stan.
 
[ Första lilla fikan i Prag, Leo somnade i vagnen och Livia levde rövare! ]
 
Vi hittade ett litet cafe där vi kunde få något lätt i magen. Leo somnade i vagnen, Livia hade ju redan fått sig lite sömn på planet. Nackdelen med Prag är att det inte är någon barnvänlig stad, vi hittade 1 lekplats på hela tiden och det var näst sista dagen... =/ + alla rökte inne i princip på alla resturanger och cafeer...
 
När vi gått rundor i 2 timmar var alla så trötta, hade ont i huvudet pga för lite sömn och inte tillräckligt med vatten...så vi gick tillbaka till hotellet och satt i lobbyn i 2 timmar innan vi kunde checka in. Gratis wifi höll ungarna sysselsatta så vi andra fick vilat lite iaf! =)
 
Efter vi kommit iordning på rummet så gick vi ut en sväng till. Leo fick en "smurfglass", vi köpte med oss lite tårta till rummet och sen gick vi och åt middag och sen blev det en tidig kväll. Ingen orkade hålla sig vaken.
 
[ Min lilla smurf! ]
 
[ Suuuper god tårta!!! =D ]

Packningslistor

Jag skriver alltid listor så fort vi ska göra något eller åka någonstans, just för att inte glömma bort något viktigt som vi måste ha med oss! Jag älskar mina listor! ♥ ;)
 
Och nu inför Prag var vi ju verkligen tvugna att skriva ner ALLT! För saknade vi något till Livia skulle hon inte alls klara sig bra...
Listan nedanför är saker till Livia som hon behöver ha med sig för att överleva (förutom kläder osv), packade ner allt i två väskor och tillsammans blev det 10 kg!! Som vi måste ha som handbagage just om någon väska skulle komma bort så försvinner inte hennes saker som hon verkligen behöver!
 
 
Inte alltid det lättaste att resa med barn och speciellt inte ett sjukt barn heller! Men det går och oftast är det inga problem på flygplatser och likande. Vi ordnade fram intyg för allt och så ville inte ens personalen på flygplatsen kolla på något! Sjukt, men ändå skönt att inget "fastnade" i tullen!
 
Jag lovar er, vill ni åka på semester med ett sjukt barn, låt inget hindra er! Ni kommer få en underbar resa som ni sent kommer glömma! =D

Simskola

Har varit iväg med Leo på sin första dag på simskolan.
Han har tjatat om simskolan hela sommaren och när vi fick höra att de behöver renovera bassängen, att den inte går att höja upp så barnen kan stå på golvet själva, var vi lite tveksamma till om det skulle bli av.
Den kan tydligen inte renoveras förräns efter nyår, men barnen får istället ha armpuffar och dynor för att hålla sig flytande.
 
När vi väl kom dit så ville han inte alls, så som han brukar vara, men det var Marie (min morbrors fru) som höll i träningen och hon vet hur Leo kan vara. Hon tog tag i honom och efter 1 minut var allt lugnt igen och till slut ville han inte ens gå upp, han ville bada mer.
Han var såå duktig, gjorde som de sa till honom och det var verkligen över förväntan. Jag hade tänkt mig värsta utbrottet, men inte ett dugg. Där var andra barn som var värre än Leo, vilket förvånade mig... ;)
 
Jag blev såååå stolt över honom, berömde honom hela tiden, gjorde tummen upp när han såg åt mitt håll under tiden de simmade osv osv. Jag kan inte med ord förklara hur underbart det kändes att se honom så glad och inte alls vara så sur som han brukar vara! Min pojke kan ju faktiskt vara riktigt glad och go han med! =D
 

Ritar på ö-frsk

Har varit med familjen på öppna förskolan idag och lekt av oss lite.
Barnen lekte i kuddrummet, åkte rutchkana och sen satt vi alla i ring och sjöng och hade det mysigt.
 
Avslutade timmarna där med att rita lite, Leo ritade på en borg och Livia fick en liten keramik cupcake att rita på. Dock så fick jag avsluta Livias cupcake då hon tyckte det var roligare att bara leka med penslen i färgen! =)
 
 

Hjärtebarnsloppet 2014

I almanackan idag stod där 2 olika lopp uppskrivna, ett här hemma i Smyge och ett i Smedstorp. Vi valde det i Smedstorp utan tvekan, vi ville hellre springa/gå för hjärtebarnen!
Tillsammans med ca 100 andra så hjälpte vi till att tjäna ihop ca 14 000 kr till förmån för forskning kring medfödda hjärtfel.
 
Det var både Leos och Livias första lopp, Leo satt mest i vagnen och Livia var den som sprang mest. Det var otur med vädret, duggregn hela tiden så det var grått och kallt. Men vi försökte hålla oss varma.
Efteråt mumsade vi på korv med bröd och lite kaka! =)
 
 

Finis

Du är sååå fin även om din lilla blåklocka fortfarande syns. På nått sätt gillar jag verkligen denna bilden, om det är ljuset eller om det kanske bara är ungen som gör det, det vet jag inte! ;)
 
 

Badrummet uppe

Lovar att jag ska lägga upp bättre bilder, men det är så mycket jag vill visa, så sitter ni med mobil kan ni zooma, annars får ni kisa sålänge! ;)
 
Jag satt och funderade lite en dag på jobb, det är ju inte tvunget att kakla badrummet uppe, det räcker kanske att måla om och göra lite sånt småfix?! Hade sett en bild där de endast målat i badrummet och det blev ju som nytt. Så jag tänkte vi kunde göra ett försök.
 
När jag väl övertalat Dennis, förklarat och visat och så så gav vi oss av till Bauhaus för att köpa lite färg. Och in om IKEA för att köpa några småsaker...och så satte vi igång.
 
[ FÖRE ]
 
Vi började med att tvätta mattan ordentligt, slipade ner den lite så att färgen skulle fastna bättre osv. Vi fick sätta lite extra lim bakom vissa tapetbitar, sätta tryck med häftstift som vi sen kunde ta av när allt torkat.
Vi började med all måla väggarna, det behövdes tre lager innan den ljusblåa tapetet var helt vit. Sen var det golvets tur. Vi köpte något som heter häftgrund, det är just till plastmattor för att den nya färgen ska fastna bättre. Och så blev det tre lager färg på golvet också. Nu lät vi det härda i ca fem dygn innan vi gick in och började montera upp den nya duschen, duschdörrar, överskåpet, vasken, lite detaljer och så.
 
[ EFTER ]
 
Vi är riktigt nöjda med badrummet, det är faktiskt som ett helt nytt badrum. Det som fattas nu är en toastol. Jag tyckte vi kunde ta toastolen som sitter där nere och sätta där uppe, men det vägrade Dennis och jag vägrar sätta tillbaka den gamla toastolen i vårt "nya" badrum. Så vi kompromissade och har numera bara en toastol...där nere.
Man kan ju fortfarande använda vask och dusch, det är bara att man måste gå ner för att göra sina behov.

Blåtira

Alla vet att Leo inte har varit den lugnaste ungen, han har klättrat och ramlat och slagit sig..hårt. Och det har främst varit runt ögonen han har blivit drabbad. De säger att små barn oftast slår sig runt ögonen eller runt munnen, men det verkar som om vi har fått två ögonbarn. För denna gången var det Livias tur... =/
 
Vi var uppe på övervången och fixade det sista med badrummet, Livia stod i dörröppningen och snubblade till och slog sig. Var såg vi inte och inte heller hur hon ramlde. 
Jag tog upp henne och tröstade henne i min famn och när hon lugnat ner sig så satte jag ner henne för att fråga var hon fick ont. Men innan jag fick chansen att fråga så såg jag, jag såg den redan super stora bulan precis vid ögat. Jag såg jacket i ögonvrån och hur det rann lite blod......
AJ AJ AJ, det måste ha gjort hur ont som helst! Ropade ner till Dennis att han skulle ta något kallt i frysen så vi kunde kyla ner det. Han förstod nog inte riktigt vad jag behövde det till förräns han kom upp och såg Livia.
 
Ringde till mamma som rådde oss att hålla henne under uppsikt på kvällen och skulle hon vara orolig och så så fick vi åka in, annars skulle vi isf vänta tills dagen efter och avvakta lite. Jag visste om att ifall jag ringde 1177 så skulle de råda oss att åka in med tanke på att hon går på blodförtunnande..
 
Livia var som vanligt resten av kvällen, hon tyckte nog det var skönt med kylan vid ögat för hon ville inte släppa det, hon satt själv och höll tryck och till slut så somnade hon på ispaketet
 
[ Dagen efter såg min lilla plutt ut såhär.. ]

Hamnens dag

Har haft en underbar dag i hamnen idag! Jag åkte inte dit för att jobba utan för att underhålla barnen. De senaste åren har hamnen öppnat upp sina portar en enda dag för allmänheten. De ordnar aktiviteter, man får lov att åka en båttur runt hamnen, eller en busstur runt, företagen i hamnen slår även upp tält och delar ut information om deras turer osv.
 
TT-Line hade en hoppborg i form av en båt och Unity Line hade ansiktsmålning. Det bjöds på glass och även korv med bröd och dricka till det. Jätte trevligt och roligt när det händer lite annorlunda grejer här nere! =)
 
[ Livia fick ansiktsmålning i form av en fjäril! =) ]
 
[ Barnen hoppade i båten ]
 
[ Man fick titta, klättra och leka i truckarna som de kör runt i. ]
 
[ Leo tyckte det var kul att få "köra" truck! =) ]
 
[ Självklart blev det en båtur där Livia somnade sista biten! =) ]
 
[ Spännande tyckte Leo! =) ]
 
[ Leos ballonghund, jätte duktigt gjort, kan jag inte alls! ;) ]

Toomt

Semestern börjar bra, har skruvat ner spjälsängen, för den har vi inte användning av mer och då vi inte ska ha fler barn åker den in i en gaderob istället...i väntan på att Mathilda och Robin ska ha barn! Låt det bli typ imorron...hahaha ;)
 
Det blev så tomt på barnens rum nu, Leo sover ju alltid i vår säng, Dennis och Livia sover i princip alltid på soffan så egentligen står växasängen också bara där och samlar damm. Livia var duktig innan och sov själv i sin säng, men sen jag började jobba och Dennis tyckte det var mysigt när Livia låg och sov bredvid honom i soffan medans han kollade på tv. Ja hon vande sig ju vid det och nu vill hon inte heller sova själv längre. Leo har ju aldrig sovit själv....
 
 
Mathilda och Robin har tur dem, för när det väl är dags för dem att skaffa barn så behöver de i princip bara köpa en barnvagn för allt annat har de fått av oss, säng, kläder, ja allt. Och det är ju knappt använt heller så det är ju nästan som nytt! Det sparar de en massa pengar på!!
Vi har skyddat madrassen ordentligt iom Livia har varit så kräkig, så den är fortfarande riktigt fin! =)

Strandmys

Några bilder från vår underbara dag på stranden igår...
 
 
 
 
Både Leo och Livia hade jätte kul, kastade stenar i bäcken och Leo skulle vara lite våglig och försöka hoppa över där det inte var mer än en halv meter mellan "landen" gick väll sisådär...hehe =)
 
Tror nog det enda vi inte planerat för under denna lilla utflyckten var att Leo skulle bli bajsnödig...och självklart hade de tagit bort bajamajan som brukade stå precis bredvid parkeringen. Verkligen typiskt!!
Men nöden har ingen lag och Leo fick försöka bajsa in i en buske och bli torkad med löv...tur att där inte var folk på stranden denna dag!!!
 
Men allt som allt hade vi en riktigt härlig dag och man kände att solen sken skönt på oss. Inte så starkt och det var väll tur då Leo fick åka med pappas tröja runt benen hem då han lyckats få kiss på både kalsonger och byxor...

Fina fötter

Var vid stranden med hela familjen för någon dag sen. Känndes lite som om det var den sista sommardagen?!
 
I vilket fall som så tog vi med oss lite fika, stod på bryggan och kastade sten, letade efter fina stenar och hade det jätte mysigt. Inte alls mycket folk så det var riktigt härligt! =D
 
Jag hade sett en bild någonstans där de med hjälp av olika storlekar på stenar gjort små fötter. Och jag var ju bara tvungen till att se om jag också kunde få ihop några...det blev en hel familj! =D
 
[ Mamma, Pappa, Leo och Livia ]

RSS 2.0