Stoooort paket

Igår fick jag ett sms om att jag hade ett paket som skulle levereras. Gick in på hemsidan och beställde utkörning till idag.
När de kom och lastade av det i förmiddags blev jag först lite förvånad. Jag fick en hel pall med två stooora paket på. Hmm, jag har ju BARA beställt en vask ju. (Vi har börjat så smått att köpa hem saker till nya badrummet där nere, köper vi lite då och lite då så blir det inte så dyrt! ;) )
 
Vi vill ha en dubbelvask där nere så jag vet inte hur jag tänkte mig att det skulle vara ett litet paket. Det är ju en dubbelvask utan mellanrum eller vad man ska säga. Dock så får ni vänta med bilder tills badrummet är klart om ett antal år! ;)
 
 
[ Dennis vid paketet för att visa hur stort det var! =) ]
 
[ Leo ville självklart öppna paketet direkt, det var svårt för honom att förstå att vi måste ha det nerpackat ett bra tag till! ]

Possible

 
Inget hinder är någonsin för stort! Sudda ut im i impossible och du får possbile!!
 Ha det i åtanke och du kommer klara allt bara du ger dig f*n på det! ;)

Mormor

 

Iväg lite

När vi lämnade in bilen på service efter sommaren visste vi inte riktigt vad vi skulle göra de timmarna det skulle ta. Så vi lånade en bil och körde in om avdelning 67 för att hälsa på lite. Livia gick direkt till lekrummet så där var vi ett tag. Passade på att prata lite med den underbara personalen och var även inne om lekterapin och hälsade på. Jag blir lika förvånad varje gång vi går dit och de kommer ihåg en, inte bara ens ansikte utan även våra namn. De är helt underbara och bryr sig verkligen om barnen och även föräldrarna som kommer in genom deras dörrar!  ♥
 
 
 

PIPPI

Idag var det lite halloweenfest på öppna förskolan, självklart skulle jag jobba, men Dennis gick upp med barnen och festade loss lite! =)
De har ingen regel om att barnen måste vara utklädda, dock så är Livia fortfarande så liten så hon inte direkt säger eller kämpar emot om det är något hon inte vill. Så Livia fick bli utklädd till Pippi men Leo ville inte. Så han slapp! =)
 
Kommer lägga upp en till bild i detta inlägget lite senare, vi har ju kappsäck, lilla gubben och en liten apa hemma som hon måste bli fotad med! ;)
 
[ Min fina lilla spralliga Pippi! =)  ]

Fåntratt

Tack, tack, tack Malin för att jag får låna din fina klänning!!
 
Den är lite lång, men annars passar den helt ok. Sålänge jag har BH under och knyter bandet runt halsen så kommer detta bli perfekt! ;)
 
Lite snygga bilder på mig nedan som jag bjuder på. Jag hatar att bli fotad då jag aldrig är nöjd med hur jag ser ut. Dock så säger de ju att man visar sitt rätta jag på foton...undrar vad det säger om mig?! ;)
 
[ Fåntratt #1 !! ]

Trolleri

 

Lugn vs Klätterapa

Livia har mer än en personlighet... antingen är hon lugn som en filbunke (har inte så mycket val när hon sitter fastspänd vid matdroppet..) eller så är hon vild som en tiger! =)
 
 
 
[ Klätterapan med en riktig blåklocka ]
 
Och full fart ska det vara hela tiden, inte så konstigt hon trillar och slår sig. Hon hade tur senast att det kom bredvid ögat och inte direkt på! Mitt hjärta stannade där ett tag.. =/

Hälsar på mamma

Barnen fick spendera en stund hos mamma på jobb idag! =D Mysigt att ha dem här!
Pappa skulle in på ett möte så de fick vara hos mig den sista halvtimmen på mitt pass. De var hur duktiga som helst, satt och ritade och Leo som alltid blir super hungrig så fort vi inte är hemma åt några knäckebröd lugnt och stillsammt vid datorn! =)
 
När jag väl slutat lastade vi in oss i bilen och körde till mormor för lite kvällsmys innan vi skulle ha en massa mys hemma i soffan utan pappa! ;)
 
 
 

Stilig

I början på nästa månad ska vi på galamiddag och vi kom fram till att Dennis kostym från studenttiden inte passar längre, vilket då betydde att han behövde en ny... =/
Japp det var bara att köra in till stan och prova ut en ny. Efter lite hjälp köpte han en kostym med slimfit och visst blev han stilig?! =)
 
 
Tanken är att vi senare ska köpa ett par kostymbyxor till, den "vanliga" modellen så han kan variera lite mer i klädesväg. Tror nog det kommer bli skit bra, en ordentlig kostym är ju en investering utan dess like! =D

Lekdag

Barnen har varit väldigt upptagna idag, Dennis tog med dem både till öppna förskolan OCH lekplatsen. Så de har verkligen rastats idag, de kommer nog sova gott inatt! =)
 
 
 
 
 

Pippi-Lotta

Det är så kul nu när Livias hår verkligen har börjat växa och man så smått kan göra lite frisyrer på henne!!
 
[ Min fina fina flicka!! Alltid lika mycket bus i hennes blick! =D ]
 
 

Underbar syn

Tänk er att vakna och detta är det första ni ser... UNDERBART!!
 
Även om det är lite trångt att båda barnen sover i vår säng, så är det väldigt mysigt ibland! =) Och särskillt när man vaknar till detta...
 
♥ Sleeping beauty! ♥ ]

Herba "loppis" fynd

För någon dag sen så fick vi reda på att de skulle ha en liten bytesloppis på ett center i Malmö.
Ibland köper man kanske kläder som inte passar och liknande som man då kan sälja vidare lite billigare. Då jag och Dennis inte direkt har något i klädesväg så tänkte vi att då åker vi dit och ser om vi hittar något iaf.
 
Vi hittade några godbitar, som ni ser på bilderna nedan! =)
 
[ Tröja till mig ]
 
[ Tunn jacka till mig som aldrig var använd ]
 
[ Tröja till Dennis ]
 
[ Fodral till den stora tablettasken, med plats för bilder ]
 
[ Muggar, visselpipor, knappar, klistermärken ]
 
[ Bättre bild på knapparna ]
 
Är så sprallig över mina klipp, såå kul! Leo och Livia får endast leka med visselpiporna utomhus! ;)

Väntande glada barn

Ibland kan jag erkänna, mina barn har ett jäkla humör. Men ibland är de rent av underbart fina varelser! ;) Är de på rätt humör kvittar det om de kan behöva vänta lite längre på att vi andra ska bli klara..
 
[ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ]
 
[ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥]

Tänk efter!!

Häromnatten var jag väldigt nära på att köra på en, antagligen berusad man, han vinglade fram mitt på vägen, helt mörkklädd. Han struntade i att gå på gångbanan 2 meter till höger, jag hade en bil en bit framför mig och kunde inte ha helljuset igång vilket gjorde att jag såg honom i sista stund. Snälla gott folk använd reflexer, en olycka händer så lätt. Och om ni inte vill bära reflex kan ni gå in och anmäla er som organdonatorer här http://www.socialstyrelsen.se/donationsregistret så gör ni någon nytta iaf!
 
Bilden nedan kanske förklarar lite iaf?! ...
 
 

Stackars Degas

Stackars Degas som får stå ut med så mycket. Livia älskar honom, ska pussa och kramas och kelas hela tiden. Ibland sätter hon sig på honom också men där går gränsen, det kanske går bra just nu när hon inte är så stor eller väger så mycket, men det kommer bli förmycket för honom en dag.
 
Men Degas är verkligen världens bästa hund, han accepterar i princip allt och om han tycker det blir för jobbigt så går han därifrån. Dennis sa att vi måste skaffa en ny hund sen när Degas inte finns längre, men ingen kan någonsin ersätta honom och jag tror vi måste ha några år mellan utan hund. Man blir så begränsad, kan inte åka som man vill utan att skaffa hundvakt osv. Ja ni förstår säkert.
Dennis menade ju på Livias eller barnens skull att de behöver en trogen vän, men vi får se.
 
 
 
[ Leo skulle leka hund han med! =) ]
 
Leo var mycket för Degas när han var mindre, men det växte bort, han tyckte inte det var så roligt. Han vill hellre ha en liten hund eller katt eller liknande som han kan kela med. Men ibland har han blivit lite "avundsjuk" på Livias och Degas vänskap och velat mysa med Degas, bädda in honom i filtar osv, men det funkar inte så bra. Degas blir ju lätt varm och vill inte ha saker på sig. Men det är inte ofta de tankarna kommer till Leo...

Yogamatta

Om ingen tränar så kan man alltid använda yogamattan som gömställe. Här hittar ingen mig, garanterat! ;)
 
 
Annars är faktiskt Livia väldigt duktig på att träna och ska jämt härma en. Tror nog både Leo och Livia kommer bli lite av träningsfreak så småningom.
Livia kan göra 4 pullups nästan helt själv. Och jag som inte ens kan göra en.... Fuskigt!

Sömntuta

Är man riktigt trött kan man somna hur som helst och närsom helst..
 
 

Lärljunge

Tror nog Livia kommer gå i mina fotspår en vacker dag...
 
 
...det ska ju läras i tid och jag har känslan av att Livia kommer bli en mycket bra hantverkare! =D

BH.n

Jag har en sån ångest! Jag har inget att ha på mig på Herbalife 20 års jubileum....
Provade min gamla balklänning, den jag har sytt själv men aldrig fått använda, den gick på och den gick att knäppa. Men då det är sådär nästan 10 år sen jag gjorde den och min kropp har ändrats lite, så kunde jag knappt andas i den.
 
Även utan BH var den väldigt tajt just runt brösten så det blir att leta upp en ny, om jag inte får låna en klänning av någon snäll själ där ute.. =)
 
När det var dags att byta om till de vanliga kläderna igen så var min BH puts väck... Hittade Livia med den, hon tyckte man kunde använda den såhär....
 
 
....hahaha tokiga unge, det var ett bra försök iaf! =D

Pappa kan ju

Oftast när jag jobbar dag så får jag ett fint litet sms från mannen där hemma. Han skickar då bilder på Livias frisyrer som han har lyckats få till! =)
Han har verkligen tagit sin uppgift på allvar, han förstår att hon inte kan gå runt med håret i ögonen och får därför öva och öva och öva på att sätta upp det. Han flätar och sätter upp i toffsar och det blir bättre och bättre för var gång! =) Och Livia i sin tur har börjat vänja sig vid att ha håret uppsatt och kan nästan sitta helt still medans man fixar med håret! =D
 
 

Växer bra nu! =)

De senaste 2 veckorna har Livia endast fått den nya maten. Och på de senaste 4 veckorna har hon växt på sig bättre än vad hon gjort någonsin under en månads tid. Idag var hon hela 2 cm längre och nästan 350g tyngre än som när hon vägdes och mättes för en månad sen! =D
 
[ Nya och endaste maten Livia får nu! =) ]
 

Word!

 

Inte OK

Det är inte alltid man har så kul på jobb, och rätt så ofta kan man bli irriterad på sina kära kollegor. Det funkar rätt så bra att ringa eller sms sin man och gnälla litt över det. Idag var en sån dag och så får jag dessa två bilderna i ett sms...
 
 
 
 
Barnen låtsades vara sura för de höll med sin kära mamma! =D

#MintMaskMonday

#‎MintMaskMonday
Vill du också få silkeslen hud eller ha en riktig spakväll med dina vänner?
Skicka ett mail till oss leviawellness@hotmail.se eller ett pm via facebook.
 
 
 
Det funkar på personer i alla åldrar, så fort jag tar på mig masken så kommer Livia och vill också ha. Dock så får hon bara lite på kinderna och näsan och det tvättas bort rätt så fort. Behöver ju inte förstöra hennes naturliga hud redan! ;)

Drottningen

 
♥ Leo & Livia ♥

Resultat 10k

"Ok, the day is here. It's time for my first 10k. Not very optimistic. I haven't had the time to prepare and there will be no music, i forgot my cord. This will be a disaster. Only one positive thing today, the weather...and also there is prolong in my water!"
- Det var vad jag skrev innan loppet..tillsammans med denna bilden

 
Fina Caroline från jobb, bor i Malmö, kom ner för att heja på oss lite när det var dags att bege sig av. Så glada vi såg ut här....sånna fina miner var det inte under loppets gång iaf! ;)
 
[ Jag och Tina sprang ju för att göra lite reklam för jobb... ]
 
 
För att vara mitt första lopp på 10k (1 mil) är jag faktiskt nöjd! Och med tanke på att jag inte alls hunnit träna till detta alls, känner jag riktigt stolt, jag kom inte sist iaf. Plats 181 av 185, så där var iaf 4 stycken efter mig! ;)
 
Nu har jag landat hemma i soffan, efter loppet gick vi till Leos lekland där barnen var på kalas hos deras nästkusin Alva. De skulle visa en allt och ville att man skulle leka med dem, men kan säga att det hade jag ingen ork för och sååå ont jag hade i fötterna kunde jag knappt gå! ;)
En snabb dusch på detta och sen blir det sängen!!

Malmö Höstmil 2014

Då var dagen kommen, jag och Tina skulle springa Höstmilen med jobb.
Lite orolig och nervös var jag då jag inte alls hunnit träna inför dessa 10 km och förberedelserna är ju det viktigaste!
Ovanpå allt så hade jag glömt ta med armbandet till telefonen OCH lurarna så jag kunde inte ha mobilen på armen och inte heller lyssna på musik under tiden. Vilket hade underlättat som f*n!
 
Vädret var helt ok, inte för varmt eller blåsigt så det kunde inte bli bättre + att jag hade prolong i vattnet som gjorde att jag skulle orka de sista km innan mål! ;)
 
[ Hämtat ut nr-lappen! ]
 
[ Jag innan start! ]
 
[ Uppvärmningen innan. ]
 
[ HALVVÄGS!!! ]
 
[ Tina kom i mål ]
 
[ Och jag kom i mål! =D ]
 
[ Fina medaljen vi fick för att vi deltagit! =) ]
 
Vi sprang hela första km, sen varvade vi gåendet med springandet och ibland kändes det som om vi bara lunkade fram. När vi var halvvägs trodde jag att jag skulle dö, efter 7 km kändes det som om allt jag hade i magen (galla) skulle komma upp igen. Vid 8 km ville jag bara ge upp men vid 9 km kom sista andningen och jag lyckades på nått sätt ta mig i mål. Precis innanför mållinjen fick vi vår medalj, men det var bara det att "min" medalj fastnade, så jag stannade till medans hon luckrade ut den och det skulle jag INTE ha gjort. Allt flög över mig, jag blev så sjukt yr och illamående att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Fick gå lite på stället så att inte benen skulle vika sig. Hade jag satt mig ner hade jag inte kommit upp igen, så jag gick vidare, tog en banan och bars och även lite återhämtningsdricka.
 
Hann äta upp bananen sakta medans jag väntade på Tina. Vi kom inte sist iaf och det är huvudsaken! Eller huvudsaken är väll att vi genomförde hela loppet! ;)

Vi två ♥

Alltså! Sånna underbara dagar vi haft i Prag! Helt otroligt och verkligen obeskrivligt!
Underbara talare, inspirerande talare och utbildning ska vi inte ens tala om. Så stort, så häftigt!!
Och alla underbara vänner och kollegor vi mött! ♥ ♥
 
[ Jag och Dennis under utbildningen, med våra fina blinkande halsband! =) ]

Stackars docka

Ibland tycker jag verkligen synd om barnens leksaker, de får stå ut med så mycket...
 
 

Flaggar!

Hittar inte väggfärgen!!! Leo tyckte ju han kunde rita lite med röd krita på väggen istället för på pappret på bordet. Funkar inte att sudda ut heller.. Så en liten nödlösning, sätter en flagga för (så gott det går iaf)! ;)
 

RSS 2.0