H24-serien

Ska snart köra iväg till jobb, men innan dess hinner jag skriva klart detta inlägget. Innan idag var jag och Dennis på en liten utbildning/föreläsning i Lomma.
De gick igenom H24 produkterna, produkter som är till för de som tränar mycket, men även för oss vanliga dödliga personer som vardagstränar. Så nu har vi fått jätte bra grunder i dessa produkterna också.
 
Där var även 3 st talare, Johannes Andersson som är rullskidåkare och tränar väldigt mycket. Han beskrev en typiskt dag för honom, han går upp tidigt på morronen för att hinna träna 1-2 timmar innan jobb, i regel 8 timmar per dag. Efter jobb tränar han lite till innan han landar i sängen rätt sent på kvällen. Han är som ni märker väldigt aktiv och berättade sen vidare om vilka produkter han använde.
 
En man som hette Jens Ryden var väldigt aktiv i hela uppväxten tills han fick en kronisk sjukdom i örat (kommer inte ihåg namnet) som stör balansen, han tvingades till soffläge i flera år och gick upp en massa kilon. Efter ett antal år och många kilo senare så bestämmde han sig för att ta tag i sitt liv igen och började så smått träna upp balansen igen genom en hel del trix han lärt sig genom åren. Med hjälp av Herbalifes produkter har han nu gått från fet till triatlet! =)
Han var en väldigt intressant man att lyssna på och man lärde sig att inget hinder är för stort! =D
 
Den tredje och sista personen att tala var Lina Atteryd, hon var precis som Elin (som annordnade detta) väldigt anti piller och pulver, hon ville endast göra "vanlig" mat..dock så tränade hon väldigt mycket, cyklade mest, och insåg att hon inte riktigt har tiden att laga så mycket mat som hon behöver + hon höll sig inte riktigt mätt lika länge på "riktig" mat som med våra produkter. Men det var först efter hon varit med och cyklat till Prag som hon verkligen såg hur fantastiska dessa produkterna verkligen är!
 
Vi säger inte att du bara ska använda våra produkter, du ska självklart äta vanlig mat också. Men du kan använda det som ett kompliment till din vanliga kost!!
 
De har gjort en väldigt bra jämförelse här nedan...
 
 
Många som tränar dricker faktiskt Powerade, men om vi får säga något här och som ni kan förstå från bilden så rekommenderar vi er verkligen till att testa vår produkt Hydrate istället! Du kommer inte ångra dig!
För mer information tveka inte att höra av dig till oss, leviawellness@hotmail.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0