TAKK Kurs

Näst sista gången på TAKK kursen idag. Det svåra med att man vill att mamma och Mathilda också ska lära sig tecken är att barnen måste ju följa med då vi inte har någon annan barnvakt. Och till det svåra då, att underhålla barnen medans man försöker koncentrera sig på vad de berättar och visar för oss..
 
Idag var det dock inga problem, Livia nöjde sig med att sitta och rita i våra knän och Leo var helt slut efter en lång dag på dagis så han la sig på mattan och somnade. Skönt men typiskt, han lär ju inte kunna somna ikväll och det är dagis imorron också... =/
 
[ En väldigt trött pojke! ]
 
Annars så är kursen väldigt bra och vi kommer få mycket användning av den. Man märker redan att Livia börjat hitta på egna tecken till vissa saker, som om hon vill ha något osv. Så det är vi andra som måste skärpa oss och verkligen få in detta med att man ska använda tecknena samtidigt som man säger orden...men det kommer väll snart det med?!

Nästa Picaso

Leo är nästa Picaso, bara så ni vet. Nedan har han ritat ett jätte fint porträtt, vet bara inte riktigt vem det ska föreställa. Har ni några ideer? =)
 
 

Titt ut

Sicken liten busunge! =D
 
 
Man blir ju varm i hjärtat bara av att se på denna glada unge! Man kan aldrig tänka sig så mycket hon varit med om redan under sin livstid bara av att titta på henne. Ingen kan någonsin förstå, förräns de ser hennes ärr och hör hennes historia! 
 
Alltid lika go och glad, hon har en sån livsglädje och får en verkligen att tänka mer än en gång! ♥ ♥ ♥

Titt titt

Jag och Livia lekte kurragömma innan idag. Se så duktig min lilla flicka är på att gömma sig..
 
[ Titt titt mamma! =) ]

Snuttar

Livia har haft några olika snuttar som hon fått av olika personer. Men det är endast en snutte som har dugt åt min lilla prinsessa. En dag på IKEA "råkade" Leo glömma den på parkeringen och den återsågs aldrig igen. Och det grämmer mig något otroligt mycket då hon fick den snutten när hon först blev sjuk och har haft den ända från början. Men tack vare en otroligt snäll vän fick hon en ny. 
Det var så roligt när jag kom hem med den nya och hon sträckte ut armarna efter den! Hon kände igen den och även om den inte var "hennes" så accepterade hon den ändå! =D
 
Vi har sedan dess försökt få tag på fler av dessa snuttarna, för att ha hemma om olyckan skulle inträffa igen. Och efter många om och men hittade jag tillslut en återföräljare via nätet och passade på att beställa tre stycken direkt! =D
 
Livia var i exstas när hon såg alla snuttarna och vägrade släppa dem så man kunde klippa av lapparna. Hon gick sen runt med alla! =)
 
[ Favoriterna!
 
[ Man ser ju vilken snutte som är den gamla! ;) ]

BVC

Livia 2 år och 2 månader
 
Vikt: 9140 gram
Längd: 77,9 cm
Huvudomfång: 44,1 cm

Ylvis ♥

 
Ylvis - What does the fox say
 
♥♥♥ I still love it! =D ♥♥♥

RSS 2.0