Mammas första

Mamma skulle göra sin första tatuering och ville ha mig med sig. Inte Håkan utan mig! =D
 
Vi hade pratat om att hon skulle tatuera sig ett tag nu, sen de var i Machu Picchu förra året så har hon velat tatuera in berget på ryggen. Efter lite planering och snack med tatueraren så var det då dags. Här nere ser ni resultatet och även en under tiden bild! =)
 
 
 
Mamma tyckte knappt det kändes och var hur duktig som helst. Snabbt gick det också! Nästa vecka ska hon följa med Håkan så han kan få sin första tatuering, exakt samma som mamma gjort. Roligt att de har detta gemensamt! =D

Virkad midsommarkrans

 
Jag har använt mig av lite olika blommönster/beskrivningar och sen virkat ett band som jag då sydde fast blommorna på. Inget komplicerat mer än att bandet ska bli bra längd så det inte sitter för löst eller för tight. Man får testa sig fram lite.
 
Dessa mönster har jag använt:

Blå klint: Mönste finns HÄR
Vit blomma: Mönster finns HÄR (Har gjort ett extra varv på mina)
Röd prästkrage: Mönster finns HÄR

Mammas Cooling

Sommaren kom snabbt när den väl beslöt sig för att komma. Så med lite panik i kroppen fick jag kört in om stan på lunchen och hitta en keps till Leo och en solhatt till Livia. Dock så var solhatten alldeles för stor så den måste lämnas tillbaka. Men kepsen passade lille herren här hemma och ett stort + var ju att det var med Angry birds på! =D
 
 

Ärligt Debbie

Jag bad Debbie ta med sig kort till jobb då vi knappt har något att göra under sommaren. Hon kommer ner med dessa....mega kort!
Det var inte det lättaste att spela med dessa, de tog för mycket plats, gick knappt att blanda m.m.
 
 

BVC

Livia 2 år och 4 månader
 
Vikt: 9170 gram
Längd: 80,2 cm
Huvudomfång: 44,1 cm

Män kan INTE

Fick ett samtal på jobb idag. Dennis undrade om vi hade fler reservdelar till Livias inhalator.
"Ehm ja, de ska ligga i skåpet ovanför vasken, bland alla de andra sakerna som tillhör Livia! Varför?"
Jo, jag....skulle koka de andra delarna och glömde bort det.. och...
 
 
Han glömde, det kokade tills vattnet var borta, OCH huset var rökfyllt... 
Insåg rätt snabbt att batterierna i brandvarnaren var slut fast den inte varnat om det...men nu är de bytade och vi borde vara säkra igen.. =/
 
Hemskt och tänka på vad som kunnat hända!!

Tackat av Jennie

Jag, Caroline och Tina ville göra något roligt för Jennie för att tacka av henne. Hon sa ju upp sig för ett tag sen pga jobbsituationer som inte var så roliga för någon egentligen. Vi ville inte berätta nått för henne vad vi planerade så vi hade kontakt med hennes sambo som kunde hålla henne hemma och så! ;)
 
Vi åkte till Marinan i Ystad för att luncha och snacka en massa. Hon blev så glad när vi kom och var inte alls beredd på detta! =D
Iaf så åt vi super god middag och efterätt på marinan. När vi ätit klart klarnade vädret upp och solen sken riktigt ordentligt, så vi satte oss ute och tog lite dricka innan vi begav oss hemmåt igen.
 
Det var en riktigt mysig dag och vi hade det jätte trevligt! Måste vi göra om fler gånger även om du inte jobbar kvar hos oss längre! =))
 
[ Caroline, Tina och Jennie ]
 
[ Kyckling och pommes ]
 
[ Hemmagjorda vitlöksbröd ]
 
[ Chokladkaka med havssalt och grädde ]

Pysslat krukor

Där finns en grupp på facebook som heter återbruka mera. Där såg jag en bild på en supersöt krukgubbe. Och jag kunde inte hålla mig, jag var tvungen att apa efter och göra en egen. Men jag gjorde mer än en, jag gjorde 3 stycken. Tänkte att två av dem skulle stå vid vår ytterdörr på vars en sida, och den 3.e ville jag ge till min moster som tack för all hjälp med Degas! =)
 
[ Vår lilla UllaBella =) ]
 
[ Lilla Krakel-Spektakel ]
 
[ Här sitter de och vaktar så fint! =) ]
 
[ Lilla My sitter fastspänd i vagnen, redo för sin färd till moster Gun! =) ]

RSS 2.0