Regn och rusk

Det fullkomligt öste ner när vi skulle ta oss till mormor. Dennis ville köra bil, men jag ville passa på att gå ut och leka med barnen i vattenpölarna! =) Så vi tog på oss regnkläderna och gick ut och letade upp den största vattenpölen vi kunde hitta och bara hoppade! =D
 
Livia snubblade till och hamnade med näsan först ner i en vattenpöl, det såg så roligt ut, hon liksom vek sig på mitten! ;) Dock blev hon lite rädd så fick bära henne resten av biten. Men fram tills dess hade vi jätte kul!
 
[ Gå ut och plaska och umgås med barnen!! ♥ ♥ ]

Origami - Skjorta + Slips

Denna skjortan tycker jag är så häftig och snygg. Man kan ju göra dem hur man vill och med vilket papper/färger man vill för att få olika utseende.
 
Bilden nedan är lånad från deras hemsida (<-- länk) och även bilden är länk till hur man viker den.
 
 
Det som är perfekt med många origami vikningar är ju att man kan använda det till allt möjligt, scrapbooking m.m. =D
 

Origami - Båt

Kommer ni ihåg DETTA (<-- länk) inlägg, där jag fick en liten mini M/F Galileusz av en förare?
Har själv testat mig på att vika båtar innan, men det var inte förräns jag hittade denna videon som jag fick rätt på det och blev nöjd! 
 

Origami - Rosett

Har just ni fått lite dille på origami.
Detta är den första videon jag använt, för er som själva vill testa! ;)
 
 

Barnen blev gaddade

Dennis hade tid idag att passa in hans kommande tatuering. Då passade barnen på att få sina första tatueringar. Tror nog det kommer bli fler och riktiga om en hel del år! =)
 
[ Leo tyckte inte det var något farligt alls och ser lite uttråkad ut.. ]
 
[ Livia satt lugnt och fint och tittade lite konstigt på Cristian.. ]
 
[ Leos arm fick en spindel med nät och blomma, Livias ben fick likadan fast annan blomma. ]
 
Det sjuka är att Leo passade jätte bra i sin tatuering...hmm ;)

Hemmagjort bowling

Jag är såå avundsjuk!! Dennis får vara hemma med barnen hela sommaren och ha det kul, medans jag får sitta på jobb....orättvist!!
 
Dennis kan faktiskt vara lite påhittig, han och Leo gjorde ett eget bowlingset med några koner och en hundleksak! =) Det räddade deras dag iaf, jag får stå ut med svalkan från ac.n på jobb! ;)
 
 

New tattoos =D

Yay! Äntligen fick jag tid och pengar till att göra några fler tatueringar! =D
Blev så sugen när mamma och Håkan äntligen fick tummarna ur ***** att göra sina första.
 
Mamma gjorde sin 26/6-14 och Håkan 9/7-14, så när jag följde med mamma passade jag på att boka tid till mig själv. Så idag 13/7-14 exakt 2 år sen jag gjorde mina första var det dags.
Det var tänkt att mamma skulle följa med mig för hon skulle passa på att göra en till, en likadan som jag gjorde på foten. Men då det är lillebrors födelsedag och det blev planerat lite kalas ikväll så fick hon stanna hemma och fixa lite istället.
 
Jag fick då skrivit Lindahl och 3 fjärilar på foten och sen gjorde jag en under bröstet på vänster sida, precis på revbenet (under hjärtat) så det gjorde satans ont. "Plopparna" på sidorna av hjärtat är barnens ljudvågor när de säger "mamma". Det är såhär: Leos ♥ Livias
 
[ Bilderna är ju nästan precis efter de är gjorda, kommer bättre sen när de läkt! ]
 
Det gjorde svinet ont på foten också, men revbenen var nog värst. Men jag längtar redan till nästa gång då detta bara var 2 av 5 ideer jag har! ;) Ooops! Hihi

Stackars

Ooops! Leo var lite för våglig på studsmattan idag och hamnde konstigt på handen. Den svullnade upp rätt så rejält och han blev ju ledsen, men när man kände på den var där inget, och så kunde han röra på den så vi var inte så oroliga. Tyckte mest synd om stackaren som hade ont, men nu kanske han har lärt sig en läxa? Ta det lite lugnare på studsmattan nästa gång tack!! 
 
[ "Plåster" på såren hjälpte! ;) ]

Nakenfis

Hade släppt ut Degas i trädgården innan, och han är inte den lydige så det var bara för mig att gå ut och hämta honom när det var dags att gå in. Innan jag ens vänt mig om har Livia hunnit smita ut och satte sig i sandlådan i endast blöja...
 
 
...Livia är inte den lättaste att få IN utan att hon får utbrott. Hon älskar att vara ute! Så det var bara för mig att hämta solkrämen och smörja in henne där ute. Fick hämta ut parasollet också så hon kunde sitta i skugga. 
 
Men Leo är inte den lättaste att få UT ibland, men med lite mutning så går det mesta! ;)

Utedagar

En av de bästa sakerna med sommaren är att man kan vara ute så mycket och få en massa välbehövlig soldos! =) En annan del som är bra eller skönt med sommaren är att man kan sitta ute i värmen och mysa med en god middag. Nackdelen med det är ju alla djur som också vill festa loss..
 
Båda barnen älskar att vara hos mormor, speciellt under sommar halvåret då de har studsmattan uppsatt! Nytt för i år är skyddsnätet runtomkring, mest för Livias skull men även för Leos då han blir vågligare och vågligare för vart år som går! =/
 
 
 

Badunge

Livia är badglad, det har nog alla förstått vid det här laget. Man hinner knappt fylla baljan eller badkaret med vatten innan hon har hoppat i.
Om man går ut i trädgården, inte med tanken om att hon ska bada, och vänder ryggen till. Ja då sitter hon antingen med blöjan eller fullt påklädd i vattnet och plaskar. Hon riktigt snabbar sig i också så vi inte ska hinna stoppa henne..haha. Goa unge! ♥ ♥ ♥ 
 
[ Idag fick hon med sig räven i också... ]

RSS 2.0