Dagens ORD

Love does not have a language or explanation it just happens..

Living next door to Alice

 
 
Smokies - Living next door to Alice

Dagens ORD

It s hard to be a mom, you must think like a man, act like a lady, look like a young girl and work like a horse !

LEO

Som en god vän sa "kreativiteten flödar i ert hem"
Jo så är det nog, själv har jag alltid älskar att pyssla och Leo kommer nog också bli lite åt det hållet, så fort han lär sig sitta still i mer än 5 minuter vill säga! ;)
 
I dagarna har han skrivit sitt namn i skiten på bilen, Japp den behöver tvättas, men det kvittar. Gjorde själv likadant när jag var liten! =D
 
 

Dagens ORD

Everybody you meet is fighting a battle you know nothing about!

Julafton 2013

Lite fler bilder från julafton! =)
 
[ Mys i soffan medans vi väntar på tomten! =) ]
 
[ Leo och tomten, Elias i bakgrunden! ]
 
[ Livia och tomten! =) ]
 
[ De finaste jag har och tomtefar! ]
 
 
 
[ Mor och dotter öppnar paketer! =) ]

Dagens ORD

The next time someone pushes your buttons, don't get mad...just look at them and say, "HA...that tickled."

Burk Cozy med Bikini

 

Dagens ORD

The only place where your dream becomes impossible is in your own thinking

Teservis

Inga pengar till julklappar, men en massa garn hade jag hemma, så jag rotade fram ett mönster på denna söta teservisen! Färdig servis fick slås in till lilla Alva, barnens nästkusin, tror nog hon kan ha rätt bra nytta av den. Håller på med en till barnen också som de kan ha ute i lekstugan i sommar! =D
Så söta och fina, tekanna, koppar, fat, skedar och tepåsar!v
 
 
 
Länk till mönstret har ni HÄR ! =)

Dagens ORD

If you'r going through hell, keep going!

Inne"skor"

Mamma ville ge Håkan inne"skor" i julklapp som jag hade virkat.
Nedan ser ni de jag gjorde till Dennis som också ville ha sånna. Håkans fick vit och ljusblå färg då de representerar hans favoritlags färger! ;)
 
De är riktigt gosiga och sköna. Återstår att se hur hållbara de är, de är inte förstärkta + jag hade inte "rätt" garn hemma... =/
 
 
Vill ni göra egna? Mönstret hittar ni HÄR ! <-- länk =)

Super mega glad Leo

Tomten kom med något riktigt fint till Leo i år. Han har länge lånat min iPad och önskat sig en egen. Och nu när jag och Dennis bytade in våra gamla telefoner så fick man en iPad mini på köpet och det tackar man ju inte nej till! ;)
Så Leo kunde knappt tro att det var hans och ville ju packa upp den direkt (inte konstigt) =D
 
 

Dagens ORD

Motgångar får vissa människor att bryta samman, andra att överträffa sig själva..

Julklappar i mängder

Julaftonen firade vi hemma hos mamma/mormor och som vanligt hade vi en riktigt trevlig, mysig och härligt lugn julaftonen. Tomten hade redan lämnat av en väääldans massa julklappar.. och tomten kom också till slut! ;)
 
 
[ Leo och Livia med sina klappar ]
 
Det tog ett tag för barnen att öppna alla sina julklappar, men med lite hjälp så gick det bra. Inte så lätt att fota två barn med myror i brallan, men men! ;) 
 
[ Leo var riktigt duktig på bowling ]
 
Efter julklappsöppning och efterrätt så blev det lite mys och spelkväll. Leo var en riktig höjdare på att bowla faktiskt, Duktig pojke!! =D
 
[ Leos alla klappar! ]
 
[ Livias klappar! ]
 
[ Mina och Dennis klappar, och bröllopspresenter! Har även fått "presentkort" på innerdörrar och lite sånt "smått och gott" av mamma! =D ]
 
♥♥♥♥♥ Tack så jätte mycket för alla paketen! Är jätte glada för allt vi fått! =D ♥♥♥♥♥

Dagens ORD

En dag ska vi dö. Alla andra dagar ska vi leva.

Blyger

Endast 5 minuter senare släppte blygheten och hon kunde leka myyycket med Kevin! ;)
 
 

Dagens ORD

You will forever be my always!

Herbalife

Som de flesta, som känner mig och Dennis, kanske redan vet så har vi verkligen fastnat för Herbalifes produkter!
På hur de får oss att må och på vilka resultat vi redan har fått efter kort, kort tid. Så vi har beslutat oss för att själva bli återförsäljare och för att utbilda oss till wellnesscoacher för att kunna hjälpa andra!
 
Om ni själva eller kanske någon ni känner skulle behöva lite hjälp med att gå upp eller ner i vikt, få bättre näring eller vill förbättre era träningsresultat, tveka inte att kontakt oss. Vi är med er hela resan och hjälper er över era hinder och kan svara på alla era frågor!
 
 
Jag kan berätta lite snabbt om mina egna resultat!
Jag har på 3 veckor gått ner 2 kilo (rekommenderat är att gå ner 0,5 kilo i veckan) och tappat 22 (!!) cm i omfång runt hela kroppen OCH jag är inte färdig! =D
Jag vill gärna gå ner ytterligare ca 10 kilo för att sen bygga ordentligt med muskler, får bort det onödiga fettet och för att må riktigt bra. Jag har redan fått mer energi och, det känns hemskt att säga det, men ni föräldrar där ute med småbarn kanske kan relatera, barnen är inte lika "jobbiga" längre. Kanske är det så att det är jag som ändrat mig, fått mer energi och lust till att verkligen umgås med dem och inte bara finnas till...?!
 
Men jag vet att en väldigt stor del har jag att tacka Herbalife för, utan deras produkter hade jag nog varit kvar i det tråkiga träsket, äta, sova, jobba, repeat. =(
 
För mer information kan ni maila moa@leviawellness.se

Dagens ORD

The angels watch me through the night, and lead me to the morning light!

Dagens ORD

When you know what you want, and you want it bad enough, you will find a way to get it!

Dont't stop beliveing

 
 
Journeys - Don't stop Believing

Dagens ORD

Take care of your body! It's the only place you have to live!

Trött - Trotsig

Leo har, som nämnts innan, en förmåga att somna på alla de konstigaste sätt..... =D
 
 

Dagens ORD

There are no shortcuts to any place worth going.

Virkad julgran

En liten söt julgran har blivit tillverkad nu inför jul. Är inte säker på om vi kommer sätta upp den stora granen eller inte, så i vilket fall kommer vi inte bli granlösa iaf! ;)
 
Fattas bara lite mer pynt på trädet så är det perfekt sen, måste nog inhandla lite smågrajer bara!
 
 
Mönstret hittar ni HÄR <-- länk, om ni vill göra er egen! =)

Dagens ORD

Train your mind to see the good in everything.

Godisgris

Godisgrisen äter popcorn på cirkusen vi var på i sommras! =)
 
 
Har i helgen rensat i barnens gaderober, jag har i princip aldrig köpt något alls i klädesväg till barnen. De har fått mycket i julklapp och när de fyllt år och i så bra storlekar att det räckt, de har inte behövt mer. 
Sen att man har en underbar mamma/mormor och syster/moster hjälper myyycket. De kan impulsköpa något för de tyckte det skulle passat dem! =D
 
Fick rensat ut gamla storlekar nu, vars en jätte hög blev det och då är där ändå lite kläder kvar som de kan ha ett tag till. Men jag kan konstatera att Leo behöver fler byxor och Livia fler pyjamaser! ;)

Dagens ORD

 

Lucia

 
Årliga luciauppvisningen på dagis! Tycker det är såå mysigt! Lite tradigt väder bara, blåste och var kallt, men barnen var bra påklädda och hade det jätte roligt. Livia inte så mycket då hon fick sitta nerbäddad i vagnen! ;)
 
Vi stod självklart på "fel" sida, Leo stod nästan längst bort.. =(

BVC

Livia 1 år och 9 månader
 
Vikt: 8900 gram
Längd: 75,2 cm
Huvudomfång: 43,8 cm

Dagens ORD

 

Leos presenter

 
Leo har några riktigt superfina presenter idag. Kläder, leksaker m.m. Tack alla så jätte mycket!! =D

Leo 4 år! =)

Livia var med och sjöng för Leo imorse som fyller hela 4 år! =D Vart har tiden tagit vägen?? Han har blivit sååå stor min älskade pojke!
Leo är som de flesta vet inte direkt en morronmänniska, han kan vara rätt sur på morronen när man väcker honom..och idag var inte annorlunda även om han fick vakna till vår "skönsång"..haha.
Han skulle ju inte öppna några paket, fast han tycker det är jätte kul annars. Men Livia var inte svår, hon började riva bort pappert och till slut så kunde Leo också öppna! ;)
 
[ Leos hjälpreda! ;) ]
 
[ Till slut kunde han öppna själv! =) ]
 
Nu har vi varit vakna en stund, ska plocka undan lite innan vi går ut och rastar oss! =)

Dagens ORD

 

Mums ;)

Baka, baka liten kaka! Då får ju barnen slickar vispar som är sååå gott! ;)
 
Leo älskar chockladtårta och då ska han ju självklart få en sån på sin födelsedag! =D
 
 

Dagens ORD

 

Namnstämpel

Jag har fått äran att recensera denna namnstämplen från 
 
Den kan nog vara lite pillig innan man kommer igång. När man ska sätta fast bokstäverna med hjälp av en pincett. För mig var det dock inga problem då jag älskar pilliga saker! ;)
Efter några olika förslag på texter och så, så bestämde vi oss tillslut för att köra på vårt efternamn. Och för att slippa stämpla hela tiden för att komma ihåg vad vi tog för text använde vi oss av det medföljande pappersarket som passar perfekt uppe på stämplen.
 
 
 
Vi har testat på både ytterkläder och vanliga kläder. Det som är så bra med barnkläder är att där oftast sitter en lapp där man ska skriva namn. Allt för att kläderna inte ska komma bort. Och det är i princip alltid vita lappar och då passar det perfekt med en svart stämpling på! ;)
 
 
Som med alla saker är där självklart för- och nackdelar med denna. Det är lättast att stämpla på platta saker och den går att använda även till böcker, papper m.m. Ni kan gå in på deras hemsida och läsa mer http://www.ikastetiket.dk/se/namnstampel
Där kan ni även hitta jätte många andra bra produkter, mycket för att underlätta för barnen med att få med sig rätt kläder hem och liknande.
 
 
Själv tycker jag den är jätte bra, man kan fylla på med färg och använda den hur länge som helst. Ytterkläder som man inte tvättar lika mycket är den perfekt till, färgen håller bra vid normal tvätt. Man kan behöva fylla på stämplen efter hand som det tvättas bort.
 
Och vill ni ge bort en i julklapp så behöver ni inte oroa er, deras leveranser är jätte bra, tar ca 1-2 dagar bara! =D

Dagens ORD

 

Dagens ORD

Du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le
All min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge

Gift oss! =)

Ja så är det, vi gick och gifte oss! =) Varför inte liksom, vi har varit ihop i evigheter och gått igenom så mycket, men har liksom på nått sätt ändå stannat hos varandra, då kan vi lika bra få det på papper också! ;)
 
Det blev en liten (ca 1 minut lång) cermoni på rådhuset. Han, Ulf Bingsgård vigde oss...haha ;) 
Barnen var med och syrran, men när vi kom dit var även min kollega Tina där. Så hon fick också vara med som publik. 
 
Efteråt åkte vi hem och firade lite hemma hos mamma, hon jobbade under dagen och kunde inte vara med. Men de bjöd oss på middag och planerna är väll att till sommaren ska vi fira det lite mer! =)
Nu heter alla Lindahl, ingen som känner sig utanför längre! ;)
 
 

Dagens ORD

Du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt.
Du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt

Luvnissar

Mamma/mormor fyllde år igår och vi hade ingen aning om vad vi skulle köpa till henne. Jag hade hittat mönstret på dessa söta luvnissarna och tänkte att jag skulle ändå göra ett par till oss inför jul. Och med tanke på att mamma fyller år i december kanske hon också kan få lite nytta av dem?!
 
Så jag har gjort dessa underbara varelser till henne och så köpte vi en julgrupp (blomma) till henne! =)
 
 

Grattis Mamma!!

Idag fyller min älskade mamma 50 år! Ett stort stort grattis till dig!!! =D
 
 
 
 Min mamma betyder så oerhört mycket för mig! Hon är den som alltid funnit där för mig, i både vått och torrt, har hjälp mig med allt och gör det än! Min klippa, min starka, fina mamma JAG ÄLSKAR DIG!! 

Bad Day

 
Daniel Powters - Bad Day
 

Counting Stars

 
 
One Republics - Counting Stars

Africa

 
Totos - Africa
 

Dagens ORD

När jag var barn, om en kille blev dödad i en westernfilm undrade jag alltid vem som fick hans häst.

Demons

 
Imagine Dragons - Demons
 

Dagens ORD

När en dörr stängs öppnas en annan. Men vi är ofta så upptagna
med att sörja över den stängda dörren att vi inte ser den öppna.


Mmm Nutella

Sådan mor sådan son. Har alltid älskat nutella, jag växte upp med det och det är bara såååå gott. Men det går lite i perioder. Ett tag åt jag bara nötcreme och Leo är likadan.
 
- Mamma, jag vill ha en macka
- Ok, vad vill du ha på?
- Mammas nutella
 
Mammas nutella är nötcreme för på senaste taget har jag bara ätit den. Och vill han ha riktig nutella säger han min nutella. Sötegöte!
 
[ Snygg choklad mustach! ;) ]

Dagens ORD

Förändra sig kan ingen - men förbättra sig kan alla.

RSS 2.0