Mikaeli

Dennis och Livia stannade hemma så jag och Leo mötte upp mamma/mormor och Håkan på marknaden. Där brukar vara så mycket folk att det är riktigt svårt att komma fram med barnvagn så de stannade hemma pga det. Men även för att Dennis skulle fixa lite hemma medans Livia sov! =)
 
Vi köpte en hel kasse full med garn, ska göra mössor och en filt utav det. Återstår att se hur det blir! ;)
Leo har tjatat länge nu om att han ville ha munkar och åka karuseller. Så idag var den dag han skulle få som han ville! =D
 
Han hade rätt tråkigt när vi gick där mellan stånden, mycket folk som trängdes överallt, så det blev bara en kort stund. Himlen öppnade sig så vi blev dygnsura, därför fick han bara åkt en karusell innan vi snabbade oss till bilen. Väldigt tråkigt, men vi får ta igen det nästa år på Tosselilla, biljettpriserna är inte de billigaste på marknad!! =(
 
 

Dagens ORD

 

BVC

Livia 18 månader
 
Vikt: 8240 gram
Längd: 72,4 cm
Huvudomfång: 43,7 cm

Dagens ORD

 

Nytt hjälpmedel

Livia fick med sig lite nytt hjälpmedel hem idag, från sjukgymnasten på habiliteringen vill säga.  
Vi har ju sen innan rullarna som vi tränar både mage och ben på och idag fick vi med oss en gåstol. Den är inte särskilt fin, men den smala stången kan hon hålla sig bättre i och där är inga dumma leksaker som tar bort fokusen från att stå, röra och gå på benen! =)
 
 
 
 

Dagens ORD

 

18 månader

Idag fyller mitt älskade lilla hjärta 18 månader! 18 månader av ständig kamp, men Livia har visat en sån otrolig styrka och livsglädje att man blir riktigt avundsjuk. Mitt hjärta svämmar över av kärlek till mina barn, jag är så stolt över dem!! ♥
 
 

Dagens ORD

 

Moas Virkning

Väldigt suddig bild, men jag har startat en sida på facebook som heter Moas Virkning. Gå in och gilla den och lägg en beställning på något ni skulle vilja se/ha! =)
Sålänge det finns ett bra mönster så kan jag virka det!! ;)
 
 

MR-svar

Livias kardiolog är en sån underbar person. Hon ringde hem för att kolla så vi fått svaret från MR-röntgen även om hon har gått på mammaledighet. Så jäkla underbar människa som verkligen bryr sig! Saknar ord för hur glad och chockad jag blev!
 
Svaren från MR-röntgen var för en gångs skull bra, de visade att där var öppningar där det skulle vara + att de var så tillfredsställande att vi kan byta ut Livias Waran mot Trombyl istället! =) Yay vi slipper åka och ta blodprover 1-2 gånger i veckan! =D Och bäst av allt, Livia slipper bli stucken!! Trombylen går nämligen inte att mäta i blodet utan hon kommer få ½ tablett och så får det va så. De lär väll märka på återbesöken om nått måste ändras eller nått?! ;)
 
[ Tar hårt på krafterna att vara på sjukhus...I know! ;) ]

Dagens ORD

 

Svågertorp

Har varit iväg och shoppat med syrran och Livia idag på svågertorp! =) Skulle handla hem allt från IKEA som gick in i bilen idag och det blev en hel del och det var precis det fick plats! ;)
 
[ En massa lådor till garderoben ]
 
[ Barnens hus ska ju lägga ner så där kunde vi fynda lite! =) ]
[ Lite mer garn och fyllningsvadd från stoff & stil ]
[ Lite smått och gott, också från IKEA ! =) ]
 
Har haft en mysig dag idag, vi handlade lite mer, men vi ordnade så att IKEA körde hem det till oss. Orkar inte klydda med släp hit och dit så vi betalade lite extra och fick lite mer service. Dock så var vi tvungna till att plocka ihop allt själv och lämna över det till dem sen utanför kassorna. 4 paket med garderobsstommar och vägde över 40 kilo var och var ca 2,5 meter långa. INTE lätt att köra den vagnen, Mathilda hjälpte mig en del och tur var det. Krockade nästan var 5.e meter för vagnen drog åt fel håll..hahaha

Dagens ORD

Tro inte allt du hör 
Säg inte allt du vet 
Gör inte allt du kan 

Smarties & Toblerone

Testade lite olika smakkombinationer idag. Smarties och Toblerone!
Ser riktigt fint ut, men de smakade inte så mycket efteråt tyvärr. Men så har man lärt sig det iaf! ;)
 
 
 
 

Dagens ORD

Sanna ord är inte alltid vackra 
Vackra ord är inte alltid sanna! 

Busungar

Dessa två busungar kan man inte lämna själva ens i tre sekunder. De hittar på något hyss direkt. Livia lär ju sig av Leo, men jag tror hon hade varit värre än honom i vilket fall som helst.
När Leo var liten rörde han aldrig något som låg på hyllorna i köket osv, men Livia är där heeela tiden!! ;P
 
[ Båda ungarna har dock varit på hunden vattenskål. Vatten är ju ur kul! ;) ]
 [ De vill aldrig träna ordentligt....ska bara stöka till hela tiden ;/ ]

Dagens ORD

Tänk om alla rasister vore 
färgblinda

Dennis presenter

Efter ett antal veckors försening har nu Dennis födelsedagspresenter kommit! =)
Nya fina stekpannor med vit botten, perfekta. De ska vara mycket bättre på alla sätt och vis om man jämför med de pannorna med svart botten.
Och hans nya leksak The Renovator, den ska vi testa redan till helgen! ;)
 
 

Dagens ORD

"Om skolan är livet, 
varför frukta döden?

Kan själv

Livia har blivit sååå duktig med maten. Hon är inte rädd för att prova nya saker vilket är riktigt skönt! Hon kan om hon vill även ta upp mat och få in det i munnen själv. =D
 
 
Jag blev lite besviken när vi var hos dietisten igår. Hon ville höja maten mer i knappen även om hon går upp bra på den mängden hon får nu. Och om ca två månader ska vi byta ut ersättningen mot en annan som är för lite större barn.
Vi vill ju sänka maten i knappen så hon orkar äta mer via munnen, men det skulle vi inte göra än...först ska vi göra en sväljröntgen för att se där. Sen kunde vi prata om det. Hallå, det är bättre att göra det förr och inte senare i detta fallet!!
Innan har de inte velat göra det för att hon väger så lite. Men hon följer sina kurvor och kommer säkert aldrig ta ett skutt upp, då kan vi väll lika bra köra på nu när det ändå är lugnt med hjärtat och lungorna?!
 

Dagens ORD

Lärare är personer som ger oss problem 
som vi inte skulle haft utan dem 

Poncho 2-4 år

Hittade ett fantastiskt fint mönster på en poncho som jag direkt ville göra till Livia. Det är i åldern 2-4 år så den är lite för stor för henne nu, dels för att hon bara är 18 månader men också för att hon är lite mindre än normalt för ett barn i hennes ålder. Det kommer passa henne perfekt sen till vintern tror jag och så kan hon ha den lääänge. Därför funderar jag lite på om jag kanske ska göra en till, fast i lite andra färger! =)
 
Att göra denna ponchon till Livia har blivit mitt lilla break från alla djuren som ska åka till Peru. Nu borde jag väll orka göra några till?! ;)
 
 
Mönstret hittade jag HÄR <-- länk

Dagens ORD

Ingen rår för sin stjärna - man är tvungen att följa den.

Glasskiosk

De har fått en sånnhära fin glasskiosk på dagis och Leo var bara tvungen till att göra en glass till mig och Livia när vi hämtade hem honom! ;)
 
 

Läkarbesök

Har varit med Livia på det sista läkarbesöket i Ystad idag. Vi träffade doktor Sven en sista gång innan barnhabiliteringen i Trelleborg tar över hela ansvaret för min fina prinsessa.
Sven tyckte det var kul att se så många positiva saker som hänt sen vi sågs sist, b.la har hon ju ingen syrgas, hon tar sig fram på gumpen m.m. m.m.
Han behövde knappt undersöka henne då hon visade allt ändå, hon snackade, var social, rörde sig och var nyfiken och mycket mer.
 
Livia fick sin 18 månaders spruta utan problem, han trodde inte det skulle vara någon fara alls. Han har läst hennes journaler och tyckte väll att hon inte var så infektionskänsligt som barn med Catch 22 brukar vara. Så bara positiva saker där med! =D
Jag passade på att fråga om hur det blir när Leo får vattkoppor, men han trodde det skulle vara lika bra att hon fick det då också, bättre förr än senare, Livia skulle nog klara det lika bra som alla "normala" barn.
 
Efter sprutan fick vi stanna kvar en stund för att se så inget hände, ingen dum reaktion osv så vi passade på att leka och busa lite. Livia kunde åka på den lilla kanan helst själv, men med en hjälpande hand för att komma upp. Vi hade det jätte mysigt även om vi bara ville hem. Livia brydde sig inte om sticket och gnydde bara till en liten stund och man märker ingenting nu heller. De sa dock att reaktionerna på sprutan kan komma 10-14 dagar efter så vi får hålla koll då! =/
 
 

Dagens ORD

Stolthet är ett onödigt handikapp.

Virkträsk

Har hamnat i virkträsket..... ;P
 
Har gjort 22 djur till mamma nu som hon ska ta med sig till Peru. Där kommer bli några till, men behöver en liten paus känner jag. Börjar bli rätt trött på djur nu..haha.
Har en del andra projekt på gång, någon gång ska ni väll få se dem med! ;)
 
 
 
 
Jag tar gärna emot beställningar! Det kan vara allt från djur och snuttar till filtar eller koftor eller liknande. Så länge jag eller ni hittar bra mönster vill säga. ;)
Ni som känner mig kan kontakta mig hur ni vill, men ni andra kan maila lillagroda@hotmail.se

Dagens ORD

Gör som imse vimse spindel
Klättra upp igen!

Smuggel

Mathilda kom hem till oss lagom tills vi skulle cykla ner och möta mamma/mormor och Håkan vid magasinet. Idag var det dags för Smuggel i Smyge! =D
 
Vi betalade och barnen fick vars en dödskallestämpel på handen, sen var det dags att hissa piratflaggan. Barnen fick sina kartor och så var det dags att börja leta.
Vi fick 12 ledtrådar som skulle leda oss till skatten, de första 10 minuterna hade vi jätte kul, Leo räknade de olika sakerna man skulle räkna och sprang till nästa ledtråd m.m. Men sen tog det en snabb vändning, helt plötsligt var han sur och vresig och ville ingenting. Han blev buren den sista biten. Han gick på plankan, men sen när vi hittat skatten tjatade han bara om sin jäkla glass. Jäkla trotsålder på den ungen!!! =(
 
Överlag hade vi kul och skatterna var så fina. Som avslut var där två pirater som sjöng för alla barnen innan det var dags att bege sig hem för att få lite mat i magen! =)
 
 

Kräftskiva

Igår eftermiddag/kväll var vi på kräftskiva hos mamma/mormor. Hela familjen samlad för lite mys, snack och en massa skalande! ;)
Såg nu att jag bara har bilder på Livia, men det var hennes första riktiga kräftskiva så vi skyller på det. Hon älskade kräftorna, vi tror det beror på det salta i saften, kul iaf att hon gillade dem. Förra året vägrade Leo smaka, men året innan dess gjorde han och tyckte det var gott. Men envis som han är så ska han ju INTE smaka för han har fått för sig att det inte är gott....unge!
 
[ Nyfrissad och redo för kräftskiva! =D ]
 
[ Suger på kräftor..mums! ]
 
[ Gott, gottigott gott! ;) ]
 
[ Det var lite godare skalat och när man får hålla själv! =) ]
 
Kul nu när man kan göra lite fler frissor på Livia och Livia är INTE rädd för att testa nya saker. Hoppas hennes intresse fortsätter och frödas!
 
Vi hade det jätte kul och mysigt, men jag orkade inte stanna så länge, jag hade inte sovit middag som vissa andra (Dennis) haha ;)
Men under de timmarna vi var där så vägrade Leo somna för han skulle tvunget följa med hem och Dennis hann bli rätt dragen. Han och Leo hade jätte kul på vägen hem, busade och lekte. Men han kom inte ihåg det alls.
Dennis frågade mig nu imorse om Leo hade stannat och sovit hos mamma/mormor. Han hade inget minne alls av den biten på kvällen. Hahaha, ja det är inte lätt! ;)

Dagens ORD

Min självrespekt kan aldrig bli stor i era ögon
- I mina är möjligheten gränslös.

Rasmus på luffen

Såhär bakifrån skulle man kunna tro att det var Rasmus på luffen som gick framför en! ;)
Och för en gångs skull var fåren ute när vi gick förbi hagen! =)
 
 
 
Leo klättrade in och skulle klappa dem, men alla utom en sprang iväg. Det var ju självklart den som såg sämst ut som var kvar, Leo gick fram och rörde lite snabbt, men han tyckte nog det kändes konstigt så det blev inget mer.
Livia satt i vagnen och var helt till sig, hon pekade på fåren och skrek baba hela tiden. Ja Livia det är bäbä! =D Awh, det var så härligt att se och höra! Det riktigt värmde i hjärtat! =D

Oj 3 till

Kollade i Livias mun idag för jag tyckte det såg lite konstigt ut nere till höger. Visade sig vara en liten tand, fick kollat resten av munnen också och hittade två nya tänder till. Yay vad kul! =D
 
 
 
 
1. Första tanden kom 2/2-13
2. Andra tanden kom 9/2-13
3. Tredje tanden kom 11/3-13
4. Fjärde tanden kom 28/4-13
5. Femte tanden kom 10/5-13
6. Sjätte tanden kom 13/5-13
7. Sjunde tanden kom 12/8-13
8. Åttonde tanden kom 14/8-13
9. Nionde tanden kom 17/8-13
 

Present till Livia

För några dagar sen kom Mathilda hem till oss med ett paket till Livia. Hon hade hittat en jätte söt pyjamas och mockasiner till loppan!
Här är rätt tomt på pyjamaser till henne, särskilt nu när vi inte direkt vill använda hela pyjamaser eller bodys. Mycket lättare med tvådelat med knappen och så. Sen behövs det tights/tunna byxor då hon sliter hål i gumpen när hon hoppar fram..hehe. Tur det snart är jul...eller?! ;) 
 
 

Dagens ORD

People see things as they are and ask: why? I dream things that never were and ask: why not?

Paprika

Det är så roligt nu när Livia är så intresserad av mat, så fort vi äter så vill hon smaka och nu går det även att få i henne lite bitar också. Hon vill testa allt, men vissa saker går bara inte, som kött som är svårt för henne att tugga. Särskilt nu när hon precis lärt sig "tugga" ;)
 
Vi har börjat ge henne lite gurka och paprika skivor som hon kan sitta och gnaga på, men man måste hålla koll för det är inte alltid så lätt för henne och ibland får hon av för stora bitar. Men det går sakta men säkert framåt! =D
 
 

Gris

Jag hittade inget bra mönster på en gris, det finns det ju gott om i Sverige. Tanken är att vi ska även göra små kort där det står det engelska ordet för djuret och även det spanska så att det blir lite pedagogiskt också för barnen i Peru! =)
 
 
 
Grundmönstret på kroppen tog jag DETTA <-- länk mönstret
För svansen gjorde jag ca 10 lm, vände och gjorde 2 fm i var lm på vägen tillbaka, då blir det lite lätt skruvad
Öronen gjorde jag bara som trekanter med 11 lm i botten och så minskade jag en m på varje varv.

Dagens ORD

Ingenting är omöjligt....bara olika svårt !

Guldfisk

Ville göra någon fisk också som ska åka till Peru, hittade dock bara denna lilla guldfisken som jag testade att göra. Får se om jag orkar förstora mönstret eller om det får bli en sån här mini till bara. Vad tycker ni?
 
 
Mönstret finns HÄR <-- länk

Nyckelpiga

Denna nyckelpigan blev jag förälskad i direkt. Så jag gjorde två stycken som åker med till Peru. Den var snabb och lätt att göra, det är dock ett köpt mönster, jag brukar inte köpa mönster, oftast för att man kan hitta en hel del gratis, men jag var bara tvungen till att ha denna i samlingen! =)
 
 

Dagens ORD

Om du blott har två penningar - köp bröd för den ena så att du kan leva, köp blommor för den andra så att livet blir värt att leva!

Julbock

Denna passar kanske in i resesällskapet till Peru, en julbock, men det var själva bocken som skulle med! ;)
Dock så ska jag göra några till som vi ska ha här hemma runt jul sen!
 
 
 
Mönster HÄR <-- länk

Dagens ORD

Sluta aldrig önska
sluta aldrig be
sluta aldrig hoppas
under kan ju ske

Loungestolar

Fick hemleverans direkt till dörren. Hade precis gått in på toaletten när det knackar riktigt hårt på ytterdörren. Fick ju snabba mig så jag kunde öppna och så var där ett stoort paket. Leo blev överlycklig och ville öppna det direkt, sagt och gjort! ;)
 
I paket var mina fina loungestolar som jag ska ha i mitt rum där uppe. Nu är det i princip bara bordsskivan som fattas innan mitt rum är klart. Ja lite fler småsaker ska ju dit, men snart så! =D
 
 

Sverige flaggor

En massa Sverige flaggor klara som ska sys fast på djuren som åker till Peru. Behöver göra en del till, men sakta men säkert börjar jag bli klar med detta stooora projekt som jag hoppas mamma och Håkan med glädje ska dela ut lite överallt i Peru om bara några veckor! =)
 
 

Dagens ORD

Hinder är det man ser när man tar ögonen från målet!

Benträning

Idag är ingen vanlig dag för det är min älskade mans födelsedag! =D Hela 29 år, nästa år blir han gammal! ;)
Grattis kära du!!
 
Innan pappa åkte iväg på jobb så hann vi köra lite benträning med Livia. Så fort hon får kudden under gumpen så ställer hon sig upp utan problem för att ta sakerna på bordet. Varför kan du inte göra det annars också?! Då vill hon knappt stödja på benen...aaarrrhhhh!!! Frustrerad deluxe! Men övning ger färdighet så vi får fortsätta med träningen så det kan ge resultat snart!!
 
 

Dagens ORD

En kvinna vill hellre vara vacker än intelligent för att hon vet att en man ser bättre än han tänker

Tosselilla!

Idag har vi haft en riktig heldag på Tosselilla med mamma/mormor, Håkan och hela hjärtebarns föreningen och alla familjerna med sina hjärtbarn.
 
Vi träffade några som vi snackade lite med, men annars så var det inte så mycket. Hjärtebarns föreningen bjöd på inträdet och så fick man glasskuponger. När vi kom in så fick vi gå som vi ville, vi skulle endast träffas vid lunchtid så att alla kunde grilla tillsammans, men mer var det inte. Det var lite tråkigt faktiskt, man fick inte direkt någon kontakt med någon, de flesta visste redan vem de flesta var osv.
 
Egentligen skulle vi träffat Line och Pierre med barnen och ha det riktigt kul, men de tvingades åka hem precis innan då lille Liam blev sjuk. =(( Sååå tråkigt då det var det vi hade sett fram emot mest, att träffa våra kära vänner igen.
Men vi gjorde det bästa utav dagen, Leo hade såå kul, han sprang runt och skulle åka alla karusellerna. Vissa fick han inte åka pga längden men alla som han fick skulle han åka, om och om igen! ;) Det var riktigt kul och vi kunde knappt slita honom ifrån dem, men vi lockade honom med att åka båt och sen kolla på alla djuren också.
 
Livia har fått åkt sin första karusell, alla kan ju åka i tekopparna och hon älskade det. Hon kommer nog bli ännu vildare än Leo, det är bara längden som fattas! ;)
 
Nu kommer det en massa bilder! ;D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens ORD

Låt solen aldrig gå ner över din vrede

Sega chocolate chip cookies recept

Sega chocolate chip cookies recept.
De är nästan exakt såna som de säljer på Subways och är riktigt, riktigt goda!! =))
 
 
 
Ingridienser:
150 g smör
3 ½ dl socker
2 msk sirap
2 tsk vaniljsocker
1 ägg
1 äggula
4 ½ dl vetemjöl
Lite drygt ½ tsk bikarbonat
½ tsk salt
150-200 g hackad vit choklad/chokladknappar
 
Gör såhär:
Sätt ugnen på 175 grader 
Smält smöret.
Blanda i socker, sirap och vaniljsocker.
Tillsätt även ägget och äggulan och rör/vispa ihop smeten. Det behöver inte vara länge.
Blanda vetemjöl, bikarbonat och salt i en separat skål och häll sedan ner blandningen i smörblandningen.
Rör ihop tills det är blandat, rör inte för länge.
Häll i chokladen och snurra runt några varv.
 
Rulla ihop till bollar som du sedan lägger på bakplåtspapper, platta till dem lite. Se till så där är bra mellanrum mellan kakorna då de brer ut sig mer i ugnen sen.
In i ugnen i 9-12 minuter. Jag fick ta 12 minuter men det är också sådant som varierar från ugn till ugn. 
De ska få lite färg runt kanterna bara, ta hellre ut dem för tidigt än för sent!
 
Låt de svala lite (ca10min) innan ni hugger in! ;) Då är de som godast!!

Dagens ORD

You can stand tall without standing on anyone

Cookie Monster

Alla vet att the cookie monster ääälskar choclate chip cookies, så därför fick jag bakat några sega cookies idag till min lilla cookie monster bläckfisk! =)
 
 
 

Groda

En riktigt härlig groda som ska åka till Peru. Det var lite meckigt så det kommer dröja ett tag innan jag gör en som ska stanna hemma, men en sån ska vi ha! =)
 
 
Detta är nog det enda mönstret jag köpt faktiskt! ;)

Dagens ORD

Älska inte en flicka för att hon är ung, och lämna henne inte för att hon är för gammal.

Överraskat Dennis

Mammas överraskning till Dennis är nu klar! =) Förtidig födelsedagspresent! =)
Mamma fördrev tiden i stan en dag och hamnade på den enda elektronikaffären vi har kvar i vår lilla håla. Hon tyckte väll att hon hade lite för mycket pengar i plonkan och ville spendera lite. =)
 
Iaf så köpte hon en ny tvättmaskin och diskmaskin till oss! =D + att hon köpte ny tvättmaskin till sig själv och min syster också, OCH en ny stor kyl och frys till min syrra. Helt ofattbart!
 
Vi bestämmde att inte berätta det för någon, så jag fick ringt en kompis som är elektriker och kunde hjälpa mig installera det en dag innan Dennis kom hem. Under tiden hade vi försökt "gömma" det nya i garaget när det blev levererat!
 
[ Fint gömmt va?! ;) ]
 
När det var installerat och Dennis hade kommit hem gick han in i tvättstugan för att lämna nått...han sa inget. Han tog ett varv i köket utan att vare sig se eller påpeka nått. Hmm, ser man inte att hålet under vasken blivit fyllt??
Jag fick påpeka att där var nått nytt, han tog ett varv till och så frågade han "vad?" Jag fick peka ut det nya innan såg det....Ja så mycket brydde han sig..haha.
Nää, han blev jätte glad, men han har verkligen inte ögonen med sig!
 
[ Nyinstallerat och klart! =) ]
 
TACK TACK TACK mamma!!! 

Katt

Lilla kisen här ska åka till Peru. Den ser dock inte ut som en katt då den inte har fått på sig sina morrhår än! ;)
 
 
Mönstret finns HÄR <-- länk

Dagens ORD

Sitt inte och klaga på mörkret utan res dig och tänd ljuset

Kyckling

En väldigt dålig bild, bakgrunden blev helt skumt. Men ni ser väll ändå vad det är?! ;)
Det är ju lilla Gullefjun som ska åka till Peru! =)
 
 

Dagens ORD

I may be a slow walker, but I never walk back!

Möss

Min moster hatar möss, över allt annat, så det är ju tur för henne att dessa ska åka till Peru. Men jag är allt lite sugen på att göra några åt henne och ge henne dem i julklapp! ;)
 
 
 
Översta musens mönster hittar ni HÄR <-- länk
Den nedersta har jag själv hittat på så säg till om ni är sugna på det mönstret! ;)

Dagens ORD

Livet går inte i repris!

Hund

Har gjort denna gulliga lilla hunden till barnen i Peru. Matskålen och hundbenet stannar hemma hos Leo! =)
 
 
Mönstret finns HÄR <-- länk

Dagens ORD

Vi är inte människor med en andlig upplevelse, vi är andliga varelser som har en mänsklig erfarenhet

Vargar

Två vargar som ska åka till Peru.
 
 
Original mönstret (lilla vargen) hittar ni HÄR <-- länk
Den stora har jag själv modifierat mönstret till så hojta till om ni vill ha det! =)

Dagens ORD

Bara döda fiskar följer strömmen

Älg

Det enda riktigt svenska djuret som man förknippar med Sverige. En älg! =)
 
 
Mönstret hittar ni HÄR <-- länk

Dagens ORD

Om man inte vet vart man ska är det ingen idé att skynda sig. Man vet ändå inte när man kommer fram.

Mmm choklad

Tänk så mycket det händer hos mormor och så många nya saker man får testa...denna gången fick Livia lite choklad och det såg ut som hon gillade det! Sin mamma upp i dagen?! ;)
 
 

Virknålar

Har fått hem min lilla lila väska med en massa virknålar. Jag räknade ut att jag sparade nästan 600 kr på detta paketet! =)
De nålarna jag nu fått dubbelt av har mamma tagit över så hon kan börja virka så smått hon också. Hon blir så taggad när jag visar mina verk! ;)
 
 

Dagens ORD

Som snöflingor, alla har sitt unika öde, men alla far åt samma håll

Nästa pianist

Om sådära ca 10 år får ni hålla ögonen öppna efter Livia. Hon har blivit jätte intresserad av att spela piano, hon sitter där och plinkar och har hur kul som helst! =)
 
Enda gången Leo är intresserad är självklart när Livia sover! =/
 
 

Dagens ORD

Genom våra svåra prövningar når vi stjärnorna

RSS 2.0