Sånna miner

Det är så jäkla roligt att fota folk när de inte vet om det. Man får alltid eller iaf oftast sånna roliga miner! =)
De säger ju att man visar sitt rätta jag på bilder man inte vet om att de tas.

Jag hatar att bli fotad, jag blir alltid så jäkla dålig. Det är väll kanske därför jag tycker det är roligare att fota? För då syns inte jag + att jag får bilderna som jag vill ha dem. Kanske också därför som ni bara får se bilder på alla andra..haha


Dagens ORD

If a victory is told in detail, one can no longer distinguish it from a defeat.

Sjukskriven

På kontrollen idag på Spec MVC så hade lilltjejen i magen "krympt" eller rättare sagt inte alls vuxit som hon skulle så de sjukskrev mig. Den sista månaden som är kvar ska jag bara vila och vila och inte anstränga mig. Hmm, hur ska detta gå?!


Kass kameraSer ni sånna konstiga ljusfläckar där är på denna bilden?! Det är min iphone som är helt skum. Har aldrig haft problem med den innan, undrar om det är kameran som är kass?! Hmm, tycker dock bara att den är så när det är lite mörkare och man måste använda blixten...?!

Någon mer med iphone som har samma problem?

Dagens ORD

För bra för spel..

Hos mormor

Nästan dagligen är vi hos mamma/mormor, äter middag, snackar skit, umgås och myser överhuvudtaget! =)
Jag älskar verkligen min familj, de är de bästa som finns!!
Jag vill att mina barn ska ha så bra kontakt med sin mormor och morfar som möjligt. Så mycket som de ställer upp för en, en sån bra relation jag har till dem vill jag att de ska ha också. 
Det är lite annorlunda när någon verkligen bryr sig om en, och när de inte gör det. Jag menar, varför ska vissa tro att de kan komma och gå som de vill?! Att de kan höra av sig när det passar dem...nää sånna åker bort direkt!!!

Leo har blivit så hemmatam hos mormor att han inte bryr sig om när vi vill gå hem, han ska stanna där..hehe. Och några gånger har mormor och morfar fått antingen gå med oss en bit eller gå hem med honom lite senare. =) 


Dagens ORD

I kill people for money. But you are my friend, so I kill you for nothing.

Vecka 35

Bebisen

Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång. Den här veckan har bebisens naglar definitivt nått kanten av fingrarna. Vid förlossningen kan naglarna se ganska långa och spetsiga ut. Bebisen riskerar inte lika mycket att riva sig själv med naglarna eftersom det är så ont om utrymme i livmodern vid det här laget.

Bebisen fortsätter att bygga sina fettdepåer och blir allt knubbigare och rundare. Bebisen börjar utveckla sitt eget immunförsvar.

Du

Livmoderns övre del har nu vuxit ungefär 15 cm ovanför naveln och din viktökning ligger sannolikt omkring 10.8 till 13 kg. De flesta kvinnor börjar känna rejält sig tunga och otympliga och börjar tänka "ska bebisen aldrig komma ut?". Vissa får problem med att äta och att andas djupt. Det kan då vara bra att äta lite men ofta för att inte ytterligare öka sitt obehag.

Livmoderhalsen kommer att börja utvidgas under de kommande veckorna för att bebisens huvud och kropp så småningom skall kunna passera ut genom förlossningskanalen. Livmoderhalsen behöver vara 10 cm öppen för att bebisen skall kunna förlösas.

Om det känns tungt just nu, håll ut! Det är bara några få veckor kvar och alla besvär och obehag kommer snart att få sin belöning!


Dagens ORD

If i die before i wake, atleast in heaven i can skate!

Morfars mössa


[ Leo är så fin i morfars lånade mössa! Och pappa i sin reklammössa från jobb..haha ;) ]


Dagens ORD

Fågeln söker fäste, människan bygger bo, eget lilla näste ger den bästa ro.

Stora pojkenLeo har blivit en sån stor pojke, han har verkligen vuxit på alla sätt och vis! Inte bara på längden och vikten utan även i sinnet. Han är en sån härmis, han apar verkligen efter en på allt nuförtiden. Sitter man med armbågarna på bordet så ska han göra likadant, såfort man säger något roligt så är han en liten papegoja.

Nu får man verkligen passa sin tunga! ;P


Dagens ORD

För övrigt så tycker jag det är ungefär lika värdelöst med sossar som med moderater. Demokrati innebär bara att du, vart fjärde år, får välja om han som rövknullar dig skall ha en blå slips eller en röd.

Knäppis

En dag blev jag av med Leo. Jag kunde inte hitta honom någonstans, men han kunde ju inte ha försvunnit, han måste ju ha gömt sig.
Leos rum var inte det "städaste" så när man bara kollade in snabbt var det inte så konstigt att man inte såg honom. Han hade gömt sig under filten och gjort en liten koja. Han hade lagt cykel och leksaker runt om så ni kanske förstår att det inte var det lättaste att hitta honom..hehe

[ Mammas älskade knäppis! =) ]

Dagens ORD

The object of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his

RitarI julklapp fick ju Leo lite ritböcker och pennor, här ritar han såå fint! Det är tur man inte ska rita innanför linjerna..eller är det kanske det man ska göra?

Hmm, jag har alltid haft svårt för att rita utanför linjerna, men på design kursen jag gick så var man tvungen att lära sig att rita utanför också...det tog tid att lära sig haha. Måste påminna mig om att jag ska lära Leo lite mer sen,  han måste ha kvar det barnsliga! ;)

Dagens ORD

Together We Stand, United We Fall

Myyyss

Jag bara älskar denna bilden, det ser så mysigt ut. Leo älskar att gosa in sig hos en! =) Denna gången hade Dennis turen på sin sida. Roligt också att Dennis till och med kan stänga blixtlåset på tröjan med Leo där inne..haha.


Dagens ORD

A good friend will come bail you out of jail, but a true friend will be sitting next to you saying "damn we fucked up!".

Frukost

Helgerna är nog det bästa som finns! Oftast har vi inget vi måste stressa iväg till längre utan vi kan ta det lugnt och äta frukost tillsammans! =) Dennis är ju alltid ledig på helgerna, oftast mumsar vi på nyköpta bullar, eller så värmer vi bullar i ugnen! Mumsigt både och! =) 


[ Leo kan oftast inte bestäma sig för om han ska ha nutella eller sylt på bullarna..så han får oftast en av var! =) Hehe. ]

Dagens ORD

Så länge det finns män, kommer det finnas krig.

Vecka 34

Bebisen

Din bebis längd är denna veckan ungefär 32 cm från huvud till stjärt och 46 cm totalt. Den väger nu omkring 2.2 kg. Håret fortsätter att växa sig längre och tjockare. Bebisens hårfärg kommer troligen att förändras efter förlossningen, så om den är blond finns det en chans att det mörknar senare eller vice versa.

Det mesta av lanugohåret trillar av vid den här perioden, men vernixproduktionen ökar. Bebisen tar kalcium från dig för att kunna bilda skelett så därför är det viktigt att du för i dig mycket kalcium, antingen genom att dricka mjölk och/eller genom kosttillskott.

Om du skulle föda bebisen nu skulle den klara sig bra utanför livmodern, den största skillnaden mot ett fullgånget barn är lungornas mognad. även om lungorna i vecka 34 inte är helt färdigutvecklade så är chanserna goda att bebisen skulle klara sig utan intensivvård.

Bebisen flyter inte längre omkring utan vilar på livmodern. Naglarna har nu vuxit över kanten på fingrarna och bebisen kan riva sig på dem.

Du

Från naveln är det c:a 14 cm till den övre delen av din livmoder, men tänk på att detta mått kan variera från individ till individ. Du ska inte oroa dig om du inte har exakt samma mått som dina gravida vänner så länge som du växer som du skall. En växande livmoder är ett tecken på att bebisen där inne växer bra.

Dina Braxton-Hickssammandragningar tilltar i styrka och frekvens allteftersom din kropp förbereder sig för förlossningen. Sammandragningarna börjar i övre delen av livmodern som blir spänd och hård för att sedan sprida sig nedåt och slappna av. Många misstar de här "övningssammandragningarna" för verklilga förlossningsvärkar, men det är oftast falskt alarm. Ett sätt att avgöra om det är Braxton-Hicks eller "verkliga" sammandragningar kan vara att gå omkring en stund. Om spänningen då släpper, och om det inte gör ont så är det nästan säkert Braxton-Hicks du upplever.


Dagens ORD

Burn down the system, keep the fyah burning!

Lego

Leeeegggoooo!!! Ja det kan Leo skrika ut hela tiden, han har blitt så mycket för att bygga lego och leka med bilar. Det är väldigt roligt att se, men att bygga/leka med det är rätt trist..haha

Som tur är så tycker väll Dennis att det kan vara rätt kul ibland. Men oftast så kan man ta in det i rummet man själv är i så leker han rätt bra själv. Ibland hjälper vi honom att bygga stora höga torn som han sen ska rasa! ;)


[ Leo har byggt ett garaget som han parkerat bilarna i! =) ]

Dagens ORD

Gör din läxa själv

Saccosäck

Nu ett bra tag har jag varit med i en hel del loppisgrupper på facebook. Man kan fynda riktigt mycket om man har tur. Det är väll kanske inte riktigt som en loppis då det oftast inte går att pruta direkt och sen för att vissa verkligen inte kan hålla sig till reglerna. Men som sagt, har man turen på sin sida kan man fynda riktigt mycket!

Det senaste fyndet är denna saccosäcken för 200 kr. Den är knappt använd och i jätte bra skick. Har innan hittat helt nya skor till Leo för 20 kr, lite kläder till bebisen, en bumbostol osv osv! =)


Dagens ORD

You stole my heart. Nor give it back!

Älskade familj! ♥

Jag bara älskar min familj! ♥ De ställer alltid upp och finns alltid där för en!
Leo bara älskar dem och trivs så bra med dem! Det är verkligen underbart att se dem tillsammans!
Jag kan inte beskriva med ord hur mycket de betyder! ♥


[ ♥ Gladaste ungen ever med sin kära mormor! =) ♥ ]


Dagens ORD

Om man säger ett ord för många gånger mister det sin betydelse och blir bara bokstäver sammansatta till ett meningslöst ord.

V 34 (v 33+3)


Dagens ORD

Just the other night
I thought I heard you cry
Asking me to come
And hold you in my arms
I can hear your prayers
Your burdens I will bear
But first I need your hand
Then forever can begin

Cyklar ute

Leo fick ju en cykel av Mathilda när han fyllde år. Den har stått där inne så han har fått bekanta sig med den. Men idag fick han premiärcykla där ute. Han blev överlycklig, men sen när vi kom hem fick cyklen stå i garaget. Den får inte komma in nu när man använt den ute och det tyckte Leo inte riktigt om..hehe


Dagens ORD

Hur kan man veta & ingenting göra?
Hur kan man lyssna & ingenting höra?
Hur kan man titta & ingenting se?
Hur kan man ha & ingenting ge?

Köra bil

En dag när vi kommit hem från Gud vet var så skulle Leo köra in bilen i garaget...trodde han..haha. Men han hoppade över till förarsätet och lekte med ratten. Det slutade med att han fick sitta i Dennis knä och köra in bilen..hehe Sen ville han knappt komma ut igen.


Leklera

I julas fick Leo lera av oss, han älskar det på dagis och det går lika bra hemma! =)
Elias är lika förtjust i att leka med lera som Leo så då passade det ju bra att de två satte sig ner och lekte lite! ;)


Att något så litet som lera kan göra en hel dag! Dock så vill Leo inte leka själv utan man måste vara med. Har man då inget annat bättre för sig så är det jätte mysigt att sitta där bara vi två! =D

Dagens ORD

Några enkla råd som leder till lycka:

1. Befria ditt hjärta från hat
2. Befria ditt sinne från bekymmer
3. Leva enkelt
4. Ge mer
5. Förvänta dig mindre


Skottar snöLeo hjälper pappa att skotta snö! =) Fick ju såklart inte med det roligaste på video, men här kan ni iaf se hur duktig och hjälpsam Leo kan vara ;)


Vecka 33

Bebisen

Nu väger bebisen c:a 2 kg och mäter totalt omkring 45 cm från topp till tå.

Förutom att gråta så kan nu bebisen göra allt som en nyfödd 40 veckors bebis kan. Det börjar bli trångt om utrymme inne i livemodern, men bebisen kan fortfarande sparka och röra sig. Den sover mycket under den här perioden, precis som en nyfödd bebis. Ögonen rör sig under REM-sömnen, och forskarna tror att fostret drömmer livfullt inne i livmodern.

När bebisen är vaken så använder den sina sinnen; den lär sig alltmedan den lyssnar och känner. Bebisen har sannolikt valt en förlossningsposition nu och ligger antingen med huvudet nedåt eller uppåt (sätesbjudning). När barnmorskan känner på din mage så kan hon känna hur barnet ligger och eventuellt försöka vända det om det ligger med stjärten först.

Om bebisen föds denna veckan så är lungorna sannolikt starka nog att fungera utan hjälp, men den kan ändå behöva vård av specialisttränade läkare och sköterskor.

Ögonen är öppna under vakenperioderna och färgen på dem är vanligen blå, oberoende av vad den permanenta färgen senare kommer att bli, då pigmenteringen inte är färdigutvecklad. Den slutliga pigmenteringen kräver att ögonen utsätts för ljus och sker vanligen inom några veckor från förlossningen.

Du

Din livmoder befinner sig nu c:a 15 cm ovanför din navel. Din viktökning ligger förmodligen mellan 10-13 kg. Under de sista veckorna upplever många att de behöver kissa oftare. Livmodern trycker på urinblåsan och kan göra att du behöver gå på toaletten ofta. Din livmoder har blivit c:a 500 gånger större än den var innan du blev gravid!

Produktionen av röda blodkroppar har nu börjat komma ikapp och blodbristen och andfåddheten som du kanske upplevde tidigare börjar avtaga under den här perioden.


Dagens ORD

Jag är stark för att jag känner mina svagheter.
Jag lever för att jag är en fighter.
Jag är klok för att jag har varit dum.
Jag skrattar för att jag känt sorg.
......Jag är den jag är för att jag levt som jag gjort.
& jag är stolt över att vara den jag är!!!

Var är Leo?

Var är Leo?
Det får man höra ett antal gånger per dag nuförtiden. Han gömmer sig, ropar "var är Leo?" och så ska vi svara "ja var är Leo?" Då svarar han "borta eller försvunnen" då ska vi ropa på honom och tillslut så hoppar han fram från sitt gömställe..hehe. Och ibland svarar han att vi ska leta..haha
Den lilla busungen har så mycket skit för sig ibland! =)

Just idag hade han "gömt" sig bakom sina nya gardiner när vi höll på att byta på honom!


Dagens ORD

Anything,
As long as you touch me

Herre Gud

När Gud hade skapat Adam och Eva hade han två saker kvar som han tänkte ge dem.
Gud sa:
- Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående..

Adam avbröt: - Jag! Jag vill ha den, det skulle vara riktigt kul! Livet skulle vara mycket lättare och roligare!
Gud tittade på Eva som nickade och sa:
- Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.

Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och ner, kissade runtom, skvättandes. Han sprang till stranden och kissade mönster i sanden som han beundrade.

Gud och Eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
- Och den andra saken som du skulle ge bort som gåva?

Gud suckade och svarade:
- Hjärnan Eva, hjärnan.

Dagens ORD

I just need a break from life

Oj, oj

En kvinna som kör för fort blir stoppad av polisen
Polisen: Ni körde för fort!
Kvinnan: Oh, jag förstår.
Polisen: Kan jag få se körkortet!
Kvinnan: Jag skulle gärna visa er det, men jag har inget.
Polisen: Har ni inget körkort?
Kvinnan: Nej, jag har förlorat det fyra gånger för rattfylla.
Polisen: Kan jag få se registreringsbeviset?
Kvinnan: Tyvärr inte.
Polisen: Varför inte?
Kvinnan: Jag har stulit bilen.
Polisen: Stulit den?
Kvinnan: Ja, jag har dödat ägaren och styckat honom i bitar.
Polisen: Vad har ni gjort sa ni?
Kvinnan: Delarna av honom ligger i plastpåsar i bagageutrymmet, ifall ni vill kolla.

Polisen tittar på kvinnan, backar långsamt därifrån, och ringer efter förstärkning. Inom några minuter kommer ytterligare fem polisbilar, och en annan polis närmar sig med dragen pistol

Polis2:
Kan ni kliva ur bilen?
Kvinnan: Är det något problem?
Polis2: Min kollega har berättat att ni stulit den här bilen, och mördat ägaren.
Kvinnan: Mördat någon?
Polis2: Ja, kan ni vara snäll och öppna bagageluckan!

Kvinnan öppnar luckan, men där finns ingenting
Polis2:
Är det här er bil?
Kvinnan: Naturligtvis, här är registreringsbeviset.
Polis2: Min kollega säger också att ni inte har något körkort.

Kvinnan gräver i handväskan, tar upp sin plånbok, och räcker sedan över körkortet
Polis2:
Jag måste medge att jag är konfunderad. Min kollega har berättat att ni inte har något körkort, inget registreingsbevis, att ni stulit bilen och mördat ägaren!
Kvinnan: Jaha, och snart påstår han väll att jag körde för fort också?

Dagens ORD

Remind yourself
That it's ok not
To be perfect

Nawh! =)

Sist Leo var sjuk så hade vi tur att Mathilda var ledig. Lämnade av Leo hos henne innan jobb så kunde han vara där, samtidigt så förlorade vi ju inga pengar.
Iaf så skickar hon denna filmen till mig! =D Älskade unge ♥


Roligt ;)

Flygvärdinnan på ett flygplan som skulle till New York gick fram till en blond kvinna som satt i första klass.
Flygvärdinnan bad blondinen flytta till ekonomiklassens avdelning, eftersom hon inte hade någon biljett för första klass.

Blondinen svarade: "Jag är blond, jag är vacker, jag ska till New York och jag tänker inte flytta på mig"

Eftersom flygvärdinnan var mycket artig ville hon inte bråka, utan frågade piloten om han kunde tala blondinen till rätta. Piloten försökte, men återigen svarade blondinen: "Jag är blond, jag är vacker, jag ska till New York och jag tänker inte flytta på mig!"

Piloten gick tillbaka till cockpiten och frågade flygkaptenen vad han skulle göra. Flygkaptenen sa: "Jag är gift med en blondin, så jag vet precis hur man hanterar dem."

Han gick till första klass och viskade i blondinens öra. Hon reste sig omedelbart, sprang till ekonomiklassen och satte sig där, samtidigt som hon mumlade. "Varför sa de inte det från början?"

Den förvånade flygvärdinnan och piloten frågade kaptenen vad han hade sagt till blondinen. Flygkaptenen svarade: "Jag sa bara att första klass inte skulle till New York."

Dagens ORD

Om inte du tror på Tomten,
Tror inte Tomten på dig

Hihi lite roligt..

Att lära sig av sina barn.
För dem som inte har barn är det här hysteriskt.
För dem som har barn som har passerat den här åldern är det här skitkul.
För dem som har barn i den här åldern är det inte kul.
För dem som har barn som närmar sig den här åldern är det en varning.¨
För dem som inte har barn men som vill skaffa är det preventivmedel.

1. En extra stor vattensng rymmer nog med vatten för att fylla ett hus på 100 kvadratmeter till ett djup på 10 cm.
2. Om du sprutar hårspray på dammråttor och kör över dem med rullskridskor kan de självantända.
3. En treårig pojkes röst kan på något magiskt sätt överrösta 200 vuxna i en full resturang.
4. Om du hakar ett hundkoppel över en takfläkt är motorn inte stark nog för att rotera en pojke på 20 kilo iförd Batmankalsonger och mantel. Däremot är den stark nog att, ifall det hänger en färgburk från den, att spruta färg över alla väggarna i ett vardagsrum på 36 kvadrat.
5. Det är inte bra att kasta upp tennisbollar mot en roterande takfläkt. När du använder takfläkten som slagträ måste du kasta några gånger innan du träffar. En takfläkt kan slå en tennisboll ganska långt.
6. Glaset i fönstret (även om det är dubbla rutor) stoppar inte en tennisboll som slagits av en takfläkt.
7. När du hör toaletten spola tillsammans med orden "hoppsan" är det redan för sent.
8. Bromsvätska blandat med klor bildar rök. Mycket rök.
9. En sexårig pojke kan göra upp eld med en flintasten även om en 36 årig man säger att det bara går i filmer.
10. Vissa legobitar passerar lättare än andra genom en fyraårig pojkes matsmältningskanal.
11. Trolldeg och mikrovågsugn bör inte användas i samma mening.
12. Superlim heter så av en anledning.
13. Det spelar ingen roll hur mycket gelatinpulver man häller i simbassängen, man kan ändå inte gå på vattnet.
14. Bassängfilter tycker inte om gelatinpulver.
15. Sopsäckar är inte bra fallskärmar.
16. Stenkulor i bensintanken låter väldigt mycket medan man kör.
17. Du vill INTE veta vad det är som luktar.
18. Titta alltid i ugnen innan du startar den; plastleksaker tycker inte om ugnar.
19. Brankåren har en resonstid på 5 minuter.
20. Centrifugen på tvättmaskinen gör inte daggmaskar yra.
21. Däremot gör den katter yra.
22. Yra katter spyr upp dubbelt så mycket som de väger.
23. 80% av de män som läser detta kommer att försöka blanda klor och bromsvätska.
24. 100% av kvinnorna som läser det här för det vidare till alla sina vänner, med eller utan barn.

Dagens ORD

No dreamer is to smal
No dream is too big

Moussaka recept

Här kommer recptet på Svensk Moussaka som några av er önskade:Ingridienser:

400 gram köttfärs
1 gul lök
1 msk vetemjöl
1 burk krossade/passerade tomater
1 msk tomatpure
1½ tsk salt
1 krm svartpeppar
8-10 kokta potatisar
1 pkt matlagningsgrädde
2 dl riven ost

Gör såhär:
Sätt ugnen på 250 grader.
Skala och hacka löken.
Bryn löken och köttfärsen, strö över mjölet och rör om.
Tillsätt krossade tomater, tomatpure, salt och svarpeppar.
Låt koka på svag värme i 10 minuter.

Skala och skiva potatisen.
Varva köttfärsröran och potatisen i en ugnsäker form.

Blanda den rivna osten och grädden.
Häll ostgrädden över köttfärsen och potatisen.

Gratinera i ugn i ca 20 minuter.

Servera med sallad!

Smaklig måltid!


Mitt hjärta ♥

Leo mitt älskade hjärta, mitt underbara barn!!
Mamma älskar dig något så otroligt mycket!!


Dagens ORD

I dream because there is no
Other way I could see it happen

Från bebis till mamma

Hej Mamma ♥
Känner du att jag sparkar? Hoppas att det inte gör ont, vill bara att du ska veta att allt är bra här inne.
Förlåt för att du blev illamående pga mig mamma. Jag gör det inte med vilje.
Jag tycker det är dumt att du blir trött och sliten av att ha mig inne i magen, men jag har inte så mycket energi, så då måste jag låna lite av dig medans jag växer.
Tänk att du går igenom 9 månader med krämpor bara för min skull.
Jag har hört att du och pappa snackat om mig, ni älskar mig redan och längtar tills att ni får träffa mig.
Snäll pappa är som tröstar dig när du gråter utan att veta varför.
Hjälper det om jag kittlar dig lite? Blir du glad då? För jag hör plötsligt att du börjar skratta lite när jag rör på mig.
Vi måste vara duktiga att hjälpa varandra genom födseln och det gör ont för oss båda två. Men när vi får se varandra och ligga tätt intill varandra så blir allt bra igen.
Vi har mycket att se fram till. Du och jag mamma! Jag älskar dig och pappa ♥

Vecka 32

Bebisen

I vecka 32 väger din bebis närmare 1.8 kg och är c:a 44 cm från topp till tå.

Under den här perioden rör bebisen sig mer och kraftfullare än någonsin. Kommande veckor bli utrymmet att röra sig allt mindre, och den så kallade fosterställningen blir den enda möjliga. Håll reda på fosterrörelserna och kontakta MVC om de plötsligt skulle minska i frekvens och/eller intensitet.

Tillväxttakten avtar nu något och utgörs främst av ökat underhudsfett som också gör att bebisen ser rundare och mindre skrynklig ut. Amningsreflexen är utvecklad och vid beröring av kinden vänder bebisen på huvudet för att söka efter bröstet, och beröring av underläpp gör att den öppnar munnen. Den klarar också att suga och svälja på ett koordinerat sätt.

Du

Din livmoders översta del finns nu c:a 13 cm ovanför naveln. Nu när bebisen vuxit sig så stor och livmodern är högre i buken kan du märka av en ny upplevelse: när bebisen ligger uppochner i mage kan den sparka uppåt och träffa dina revben. Trycket kan göra att det känns ömt, särskilt om bebisen fastnar med en fot mellan revbenen. Du kan delvis förhindra detta genom att sitta upp så mycket som möjligt.

Då bebisens behov av vitaminer och mineraler är större än någonsin nu så bör du fortsätta att äta ditt vitamintillskott ända fram till förlossningen. Om du inte redan har gjort det så kan det vara ide att skriva ett förlossningsbrev där du bland annat berättar om hur du ser din förlossning och vad du vill undvika.


Dagens ORD

Pretty things
Makes me happy

Fruktsallad recept

Färsk fruktsallad med maränggrädde och daimbitar! =DCa 4 portioner!
För att göra denna smarriga fruktsalladen behöver du:


♥ 2 st Kiwi
♥ 2 st Banan
♥ 2 st Clementiner
♥ 1 st Äpple
♥ 1 st Päron
♥ 15 st Vindruvor

Till Maränggrädden:

♥ 3 dl Grädde
♥ ca 15 st Maränger

Dekoration:

♥ Krossad Daim

Självklart så väljer du själv antalet frukter, beror ju helt på hur många ni är som ska dela på salladen osv! =) Samma med grädden, öka mängden om ni är fler och Daimen tar ni hur mycket ni själva vill av!

Hittepo

Älskade unge!! ♥ Ibland har Leo sånna klockrena miner så det är sjukt. Han hittade en tom låda som han skulle leka med, man skulle bädda ner honom osv. Men ibland tittar han verkligen på en som om man är dum i huvudet. Och här har jag fångat den ena minen.. =)

[ Heeyy, vad gör du??!! ]

Dagens ORD

Forget what hurt you
In the past
But never forget
What it taught you

Bus med Degas

Anna och Micki kom på besök i sommras. Vi tog fikan inne för det var så jäkla varmt.
Leo skulle ju som vanligt leka pajas och satte sig hos Degas och skrek och skrattade. Anna och Micki höll ju på att dö av skratt de också. Men lite oroliga var de, de visste väll inte riktigt om Degas skulle göra något..hehe.

Hittills så har Degas inte gjort något, och jag tror innerst inne inte att han någonsin kommer göra det heller. Isf ska det väll gå riktigt långt. Men man ska aldrig säga aldrig så vi håller ju ändå alltid koll!
Dagens ORD

Loving life
With you by my side

Snutten

Sommrig liten snutte! Skönt att svalka sig lite där inne med en flaska kallt vatten!
Han har allt fått lite färg fast man smörjer in honom med solfaktor 50! ;)


Dagens ORD

Jag älskar dig, du får
Mitt hjärta att snurra i
Rätt riktning

Sommarbild

Självklart lite fler sommarbilder! =)

Som ni ser är denna på Leo när han äter mjukglass nere i hamnen! Och han är så stolt över att kunna äta den själv utan hjälp. Även om man nästan fick duscha av både honom och vagnen efteråt! ;)Men varma dagar kräver lite nersvalkning i form av glass i stora lass! =)

Dagens ORD

It's okey to have flaws,
They make you real

Jordgubbsmums!

Jag vet inte varför, men jag har kollat igenom de flesta bilderna från i sommras och hittade en massa som jag inte visat er. Därför kommer det sommarbilder mitt i vintern! ;)

Denna bilden älskar jag! Leo är sååå fin här!
Mormor och Leo äter jordgubbar med kaffegrädde! Mums sa Leo många gånger! =DSer ut som om mormor bränt sig eller så är hon bara väldigt varm! ;)

Dagens ORD

Love is handing someone a gun
And letting it point to your head,
Believing that he won't pull the trigger

Åker buss

Både hemma och på dagis ställer de ofta upp stolarna så de kan låtsas att de åker buss. På nyårsafton fick en liten pojke på 2 år upp alla, och då menar jag ALLA! Alla skulle åka buss! =) Tänk att en sån liten pojke kan få sin stora vilja igenom väldigt lätt!


Nyår 2011-2012

Nyårsafton! Det firade vi med mamma/mormor, Håkan, Elias, min lilla familj och sen kom Mathilda och Robin också ut en stund.

Vi åt god mat, hade det mysigt med lite spel och prat. Umgicks och hade det allmänt trevligt. Leo blev underhållen av Mathilda och Robin och kämpade verkligen emot tröttheten.
Han fick alla till att sätta sig på stolarna som han ställt upp på rad för att åka buss. Han tycker det är såå roligt. Och den som kör bussen måste brumma också..haha. =)[ Leo och hans älskade lastbil, det visste ni väll att det är såhär man ska använda den?! ;) ]Vid 23 tiden så var Mathilda och Robin tvungna till att köra så de kom hem till Melwin. Leo orkade vara uppe i ca tjugo minuter till men sen slocknade han som en slagen hjälte.
Ett tag funderade jag på om jag skulle väcka honom typ fem i tolv, men sen brydde jag mig inte om det. Visst han hade nog tyckt det var riktigt roligt och spännande med att se raketerna, men han kan vänta till nästa år. Då ska han få vara med och kolla! =) Tyckte det var så synd om honom, han var ju så trött.

Vi andra gick ut och kollade lite medans Leo sov. Vi lämnade Degas där inne också, han brydde sig inte om raketerna utan gick istället runt och kollade om han kunde hitta lite mat. Meeen, det hade vi plockat undan så tji fick han ;)
Bara för att vara säkra på att Degas inte skulle reagera av raketerna så väntade vi ett bra tag innan vi gick hem. Vissa har ju så sjukt många raketer att skjuta så det tar evigheter.
Dennis, mamma/mormor och då Leo somnade i soffan, så man fick väcka dem både innan och efter raketskjutningarna..haha. Tröttfisar!

Dagens ORD

Om du var vaken skulle jag ge dig
Allt det där jag aldrig ger dig
Men du, jag ger dig min morgon
Jag ger dig min dag

RSS 2.0