RMD-huset

Vi har haft permission på Ronald McDonald Huset sen i torsdags och går det bra på undersökningarna imorron så får vi lov att åka hem ett tag! =)
 
Vi hoppas ju att detta är sista gången vi kommer bo på RMD och det har varit underbart. Det är verkligen som hemma, man lagar mat, barnen springer runt och leker och man tvättar själv osv osv. Det är en oas nära sjukhuset och vi är riktigt glada över att det finns!!
 
Här får ni en liiiten rundtur om hur här ser ut, det finns 3 våningar som ser i princip likadana ut, lite färgskillnader bara. Här är plats tills 20 familjer på en gång! =)
 
[ Stort kök med 3 spisar, 3 diskmaskiner och en stor köksö. Man har vars en kyl och frys! ]
 
[ Matsalen med 3 bord och en massa stolar, oftast äter man inte samtidigt! ]
 
[ Stor öppna ytor runt de 3 vardagsrummen på varje våning, här finns b.la biljardbord, pingisbord, lekhörnor med b.la ett sjukhustema och ett kökstema, kuddrum, stor tågbana osv. ]
 
[ Varje rum är döpt efter ett djur, här ser ni de fyra djuren vi bott på när vi varit här. Groda, Flodhästen, Zebran och Sköldpaddan! =) ]
 
[ Som sagt väldigt stora och öppna ytor, här är den ena korridoren med alla rummen på vänster sida. ]
 
Jag hoppas verkligen att ni aldrig ska behöva bo här, men det är jätte jätte bra att det finns! Om ni har vägarna förbi något av RMD-husen så knacka gärna på och fråga efter en rundtur, de brukar visa upp det med glädje! =) 
Hoppas ni gillade min lilla rundvisning. Ser nu att jag inte har någon bild på hur rummen ser ut, men man kommer in i en rätt stor hall, egen toalett med dusch och ett stort sovrum med dubbelsäng och en enkelsäng, TV och ett skrivbord! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0