Bo Ohlssons

Imorse ringde mamma och väckte mig. Hon frågade varför jag sov..ja varför sov jag mamma? Kanske för att jag jobbat natt? Hon ringde för att fråga om jag ville följa med till Bo Ohlssons i Tomelilla. Ja visst det kan jag väll, jag kunde ju inte direkt somna om igen.

Så tio minuter senare var vi på väg dit. Väl där så hittade jag ny ljusstake till Leos rum, ljusgardin till balkongdörren, lite julklappar och annat smått och gott! =)
Varje gång vi gick förbi något som jag visste att Leo skulle vilja ha sa jag det. Till slut blev mamma lite sur för de flesta saker hade de redan tänkt på. Så frågan är vad och hur mycket av det dom köpt..haha. Återstår att se på julafton! =)

Vi hade en toppendag, men snacka om att jag var trött. Och ingen vila fick man sen heller för då var det dags att hämta hem Leo från dagis.


[ Ibland är det bara mammas mössa som passar herrn =P Knäppis ]

Dagens ORD

Som en stjärna har sin plats på himlen
Som en droppe har sin plats i havet
Som en ros har sin plats på jorden
Så kommer du alltid ha en plats i mitt hjärta

Dagens ORD

Vissa säger att jag har precis allt
Men i mitt hjärta blåser det kallt

Natten

Jadå natten på jobb i stormen gick bra! Där var 2-3 st inne och frågade om färjan och det ringde lite mer än vanligt, men annars var det lugnt. Och strömmen gick inte som jag trodde den skulle göra. Caroline hade iaf förberett på lunchen med att köpa en ficklampa ifall ifall.

Det var rätt mycket ovetandes, de i Ystad visste inte när deras färja skulle komma in (det visade sig senare att den inte kunde komma in förräns vid 6 tiden, alltså nästan 12 timmar senare. Stackars Therese jobbade nästan ett helt dygn!) Vid två tiden så ringde jag ner till Polen för att höra om deras nattbåt kunde avgå och det gjorde den! =)

Johan i hamnen kom in och lurade mig, men det visste han inte. Han hade fått fel info som han gav mig så jag blev lite orolig. Han trodde att vår nattbåt hade avgått men jag hade inte fått någon sailing eller så från Polen så jag trodde inte riktigt honom. Det visade sig att han hade helt fel för sig! =) Sicken tur, för hade det varit sant hade jag kanske också fått jobbat över då där måste vara någon som tar emot båten. Tur hade jag!Hemma hade lamporna blinkat ett antal gånger men strömmen gick aldrig, så Leo sov hemma utan att veta var han hade röven..hehe ;)

Dagens ORD

Varför föddes jag att älska, älska den jag aldrig får?
Varför föddes i mitt hjärta kärlek vid så unga år?
Den som älskat kan ej glömma
den som glömt ej älskar har
den som älskade och glömde, visste ej vad kärlek var

Klass 3 varning

Första gången sen 2007 som de utfärdar en klass 3 varning över Skåne. Hmm, känns ju bra.. Har en aning om att några båtar kommer vara inställda, ringde därför chefen för att höra om jag var tvungen att ta mig till jobb. Som svar fick jag "ställer man in samma dag pga vädret så måste man jobba" Ehm ok, men det är en klass 3 varning det handlar om, det innebär fara för mig som ska köra till jobb också och då bryr jag mig inte om några upprörda kunder. De fattar väll själva att det kan vara livsfarligt att vara ute nu?!

Sitter iaf på jobb nu och här har varit två personer, det har ringt några gånger men då där är folk i Ystad var det egentligen inte tvunget att jag skulle sitta här och bara glo! En söndag har vi i princip aldrig något att göra ändå. Så jag är rätt irriterad och hoppas på att jag slipper fällda träd över vägarna på vägen hem så jag iaf kan sova i min egen säng. Men har backup och kan sova hos Mathilda om det skulle vara så.


Första advent

Idag är det första advent, men det känns inte så för fem öre. Ingen kyla eller snö utanför fönstret bara en massa blåst. Men ett tänt ljus gör allt lite mysigare! =)


Dagens ORD

Secrets, secrets, lies and lies
She sits in her room, cries and cries
There's no more trust in this girls heart
She finally found out that life isn't perfect
She lived in drems, as children often do
But she crawled out into the world everyone knew
Thing that once were. Happiness once known
The truth of it all to her was shown
Her little heart will never trust again
She'll never know a readl true friend
No more trust, for no more lies
She'll sit in her room and cry and cry!

Fyndat lite..

Hela familjen åkte in till stan idag för att shoppa lite. Leo behövde ett par termobyxor och så hittar man ju alltid lite fler saker. Där blev en hel del födelsedagspresenter och julklappar, alla till Leo. Så ni får allt vänta med att se inköpen tills han fått dem! ;) Jag hittade ett par typ öronmuffar, men de var lite för stora så vet inte hur ofta jag kommer använda dem, men då de bara kostade 10 kr så gör det inte så mycket. Dennis fick ett par inneskor och en parfym..annars blev det bara sådär lite tandkräm, blöjor osv, vardagliga saker!Syster yster följde med oss hem sen och det var så trevligt!! Har saknat det!! ♥

Gottar mig

När jag väntade Leo så fick jag sånna väldigt trevliga och välkomnande hemorrojder... =( Iaf så fick jag en salva som hjälpte mot besvären. Då det är sjukt svårt att se så fick Dennis kolla och efter det kontaktade jag vårdcentralen. Dennis tyckte det såg riktigt äckligt ut och jag kan förstå honom. Och nu slår det tillbaka mot honom, han har själv fått en släng av det..hihi. Jag gottar mig faktiskt lite för nu kan jag vara duktig och ge honom råd! =) Men då jag vet hur jobbigt det kan vara så tycker jag lite synd om honom. Men detta är första gången han får något, annars har alltid jag varit den utsatta =(

Och lite info till alla där ute som inte haft det...vänta bara, det kommer. Alla har det någon gång under sin livstid! Det är vanligt och inget att skämmas för. Där finns salvor och så som hjälper en riktigt bra! Vanligast att få det under t.ex en graviditet men även om du har väldigt hård mage och krytar hårt på dass, man kan konstigt nog få det även om man har diarre också. Men det förstår jag inte riktigt hur det går ihop..hehe.Så, nu mår iaf jag lite bättre över att kanske ha skrämmt upp några lite där ute! ;) Förlåt?!

Vecka 26

Bebisen

Den här veckan blir din bebis drygt 23 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram.

Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen är nästan helt färdigutvecklade.

Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet.

Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna försörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu har c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.

Du

Övre delen av din livmoder är nu c:a 6 cm ovanför din navel, och du kommer fortsätta att växa ungefär 1 cm per vecka. Om du har ätit balanserat och närigsriktig kost har du förmodligen gått upp omkring 7-10 kg fram till nu.

Eftersom bebisen ligger högre upp i buken nu så kan det hända att du ibland upplever att det gör ont under revbenen.


Dagens ORD

Du gav mig en röd ros och sa "jag älskar dig"
Du gav mig en gul ros och sa "det är slut"
Du la en vit ros på min grav och sa "förlåt"

Dagens ORD

Spegel, spegel på väggen där, säg mig du vad skönhet är.
Ska man se ut som en pinne och känna sig inne?
Ska man tro att man är cool bara för att man köpt ny kjol?
Läppstift, mascara och kajal vi har för stora skönhetsideal.
Varför få skuldkänslor stora, och bli kallad hora.
För att man ser ut så man gör och beter sig som man bör?
Tjejer sminkar sig i hopp för att en snygg kille ska dyka upp.
Killar borde titta vad som finns inuti och få reda på allt det sköna där inne i.
Nej, skönhet r vad som finns inuti.
Resten kan man skita i.
Spegel, spegel på väggen där, jag vet nog vad skönhet är!

Dagens ORD

Tro inte allt du hör
Säg inte allt du vet
Gör inte allt du kan

Dagens ORD

Om du kysser mig
sista gången
och lämnar mig då
Ta mitt hjärta med dig
när du går
Håll det mot ditt öra
så ska du få höra
att det fortfarande slår

Riktigt duktiga!

Jag och Leo har varit riktigt duktiga idag! Vi har hunnit med så mycket! =) Vi har dammsugit och plockat undan, rensat/städat och ställt iordning i stora gaderoben, plockat fram alla ljusstakarna, hittad en gardinstång som ska sättas upp där uppe, duschat och badat, vilat, varit på lekplatsen och nu ikväll har jag äntligen gjort klart Leos fotobok och fått beställt den! =D

Så nu har Leo somnat och jag har kastat mig i soffan. DH på tv innan sängen! =)
Vad har ni gjort idag då? Varit lika effektiva som mig och Leo?!


Dagens ORD

A sweet little girl cry
And nobody ask her why
No one wants her in their heart
Till the end and from the start
She goes to a hidden place,
take a knife and scratch her face
The eyes is crying and the mouth is smiling
The blood is coloring her red
And sooner than anyone thought the girl was dead
The way she felt, how couldn't anyone see
That this sweet little girl was becoming to be me

Dagens ORD

Agera mera än bara reagera!

Dagens ORD

Flyt är ingen tillfällighet, det är en färdighet!

Vecka 25

Bebisen

Din bebis är nu drygt 22 cm från huvud till stjärt och väger omkring 850 gram. Tänk dock på att foster växer olika fort från omkring den 20:e veckan så om din bebis skulle avvika lite från det genomsnittliga så är det i sig ingen anledning till oro.

Om bebisen av någon anledning skulle behöva förlösas nu så skulle det ändå ha en god chans att överleva utanför livmodern, tack vare en enorm utveckling inom neonatalvården. Respiratorer, monitorer och mediciner kan hjälpa en ännu omogna kroppen att klara sig utanför livmoderns trygga värld. Bebisen skulle behöva stanna några månader på sjukhuset eftersom den ännu är mycket mottaglig för infektioner och andra komplikationer.

Man kan nu höra bebisens hjärta med en dopplermonitor eller ett steoskop, och din partner kan kanske till och med höra det genom att lägga örat på rätt ställe mot magen.

Bebisen kan nu göra mer saker med sina händer, som till exempel knyta dem till nävar och ta tag i och hålla sina fötter. Det är också nu som den börjar föredra höger eller vänster hand.

Bebisen sover och är vaken efter en viss rytm under dygnet, något som du också förmodligen märker av.

Du

Din livmoder har vuxit ordenligt senaste veckan och är nu ungefär stor som en fotboll. Översta delen av livmodern befinner sig nu ungefär mitt emellan naveln och bröstbenets nedersta del.

Vissa kvinnor upplever flest fosterrörelser när de vilar.


Dagens ORD

Det är inte vad som händer som är viktigast, det är hur jag reagerar på det som händer!

Dagens ORD

Allt jag behöver för att må och lyckas ännu bättre finns redan inom mig!

Fruktsallad

Åh jag blev så sjukt sugen på fruktsallad för ett tag sen. Och man kan ju inte vara helnyttig så vi hade maränggrädde och daimbitar till! =D

Recept kommer för er som vill testa! =)


Tack Ola!

När de var dags att sätta igång elementen för några veckor sen så märkte vi att elementet på toaletten gått sönder. Så dessa veckor när det bara blivit kallare och kallare så har det blivit riktigt jobbigt att särskillt duscha. Det har varit svinkallt, vilket ni kanske kan föstå! =)

Ikväll tog sig Ola äntligen sig tid till att komma hit och byta ut det! =D Tack, tack, tack! Nu klara vi oss förhoppningsvis tills det är dags att renovera badrummet! ;)

Dagens ORD

För varje minut jag gnäller, förlorar jag 60 sekunder av glädje!

Dagens ORD

Mitt tillstånd avgör i varje ögonblick och i varje möte hur jag väljer att reagera!

Dagisfotona

Har äntligen fått hem Leos dagisfoto!! ♥ 
♥ Åh jag blev sååå jäkla nöjd!! ♥
♥ Min lilla finis börjar bli stor!! ♥


Dagens ORD

Bestäm dig för vad du vill och skapa underverk!

Pottfas

Leo har precis varit inne i en pottfas, där han har varit jätte intresserad av att kissa på pottan. Hos mamma tyckte han det var jätte roligt de första två tre gångerna när pottan började spela musik, men efter det så har han blivit lite rädd eller chockad när den har börjat spela så han har ställt sig upp och kollat helt konstigt på pottan. Hemma har vi en vanlig potta utan musik och den gick bättre, men nu är den fasen över för denna gång. Nu blir det till att ställa undan pottan igen och invänta nästa fas. Man får ju ta vara på dessa stunder då han vill![ Pottan hos mamma ][ Pottan hemma ]

Dagens ORD

Jag är skillnaden som gör skillnaden!

Dagens ORD

Brunetter är som tofflor... Sköna att sätta på men inga man går ut med :P

Vecka 24

Bebisen

Den här veckan är din bebis c:a 21,5 cm lång från huvud till stjärt och väger omkring 750 gram.

Ansiktet är i stort sett färdigbildat. Ögonen sitter på sin plats även om ögonlocken fortfarande är slutna. Öronen har också de funnit sin slutliga placering och sitter nu där de kommer att sitta vid förlossninen.

Håret på huvudet fortsätter att växa och ögonfransar bildas. De flesta dragen ser nu ut som de kommer att göra när din bebis föds. Eftersom den blir allt rundare så finns det allt mindre plats i livmodern att göra kullerbyttor och piruetter.

Bebisen övar sin andning genom att andas in upp till en liter fostervatten per dag i de mognande lungorna.

Du

Din livmoder kan du enkelt känna 4-5 cm ovanför din navel. Eftersom din växande livmoder trycker allt mer på buken så kan du få bristningar i huden på magen. Din ökande vikt kan också fresta på din kropp vid det här laget, något som ger sig till känna genom ryggvärk, problem med blåsan, värkande fötter och utmattning medan du utför dina dagliga rutiner.

Ökande blodflöde i slemhinnor och ökande blodtryck kan också göra att du upplever rinnande näsa och oftare får näsblod.

Det kan vara dags att börja ta reda på vilka föräldrautbildningar som erbjuds i ditt område. Många sjukhus erbjuder profylaxkurser och det finns till exempel vattengympa som kan hjälpa din kropp att förbereda sig inför förlossningen.

Det kan hända att du upplever en stickande smärta i sidan då och då. Detta är sannolikt helt enkelt musklerna i livmodern som töjs ut, så det finns ingen anledning att få panik. Om smärtan är ihållande och svår bör du dock konsultera din läkare eller barnmorska.


Dagens ORD

Varför skapades brunetterna ?
för att underhålla männen

Varför skapades blondinerna ?
- för brunetterna inte klarade av det


Hjälp Caspian

Jag har en liten tjänst att be er om! Skulle ni vilja vara snälla och gå in och rösta på min systerson Caspian HÄR ?! =) Han är med i Smiljaktens tävling och just nu ligger han på topp. Men då det har förekommit fusk de senaste dagarna behöver vi er hjälp att säkra hans plats och inte låta fuskarna vinna!!Hade varit väldigt tacksam för er röst!! Ni kan även klicka på bilden för att komma till tävlingen!

11/11-11 11:11

Ja då är det då äntligen 11/11-11 11:11! Är det ett speciellt datum eller som vilken dag som helst? Det blir nog vad man gör det till! Det är många som gifter sig idag, inte så konstigt då det är ett rätt coolt datum..väldigt lätt att komma ihåg. Det är bara nästa år också som man får ett sånt här speciellt datum på, sen kommer det aldrig mer igen, om inte någon startar om räkningen.. =P

Har ni eller ska ni göra något riktigt speciellt idag?

Dagens ORD

Jag gav dig allt jag hade bara för att få tillbaka den gamla pojken.

Special MVC

Idag var det då dags för första mötet/kontrollen på special MVC i Ystad. Visste inte riktigt vad man skulle förvänta sig, visste ju inte alls hur de brukar göra osv. Men min BM sa att de antagligen skulle kolla med UL på navelsträngs flödet osv. Men så var inte fallet..de har tydligen inga rutiner för sånt här =P

Vi kom dit vid tre tiden, skulle inte komma in förräns vid halv fyra, men de hade fått in ett akutfall så vi satt och väntade och väntade tills halv fem. Pratade med läkaren i ca 10 minuter, lämnade urinprov och tog blodtrycket och sen var vi klara. Kändes som ett väldigt onödigt besök, men vi fick iaf lite ny information som vi inte fått innan.

Vi fick bla veta att om man får havandeskaps förgiftning i slutet av graviditeten så räknas den som "god artad" men om man skulle fått det redan i vecka 25 så var den "elak artad". Vi fattade det som om att om man får det sent så behöver man inte oroa sig lika mycket för att få det igen som annars. Så en liten bit av stenen lättade från axlarna! =)
En annan sak vi fick reda på var att läkaren tyckte att den en graviditet var en sjukdom. Han sa att när man är gravid ska man lyssna på kroppen, vila om den behöver osv, men när man är "frisk" så puschar man kroppen lite mer än vanligt. Och det kanske stämmer på ett sätt, men man ska ju inte se detta underverk som en sjukdom!!

Vi fick säkert veta en hel del mer, men detta var det som fastnade. Jo en sak till var att om man har foglossning ska man verkligen lyssna på kroppen. Jag har tyvärr nog börjat få det nu och han sa att när jag började känna av det på natten så skulle jag ta smärtstillande för om man inte fick vilat ordentligt på natten så kändes det som om smärta var jobbigare under dagen än vad den kanske egentligen var.
Och så får vi se hur det fortskrider, blir foglossningen mycket värre så får man börja diskutera sjukskrivning! =P

Tack till snällaste morfar/Håkan för hjälpen idag med att hämta Leo osv! =D Du är guldvärd och vi alla älskar dig! ♥

Dagens ORD

Du raderade min hjärna du hade mitt hjärta.

Dagens ORD

Vad var det som hände? Du lämnade mig inte, du vägrade men du fick mig att lida.

Dagens ORD

Min kärlek blev starkare och starkare medans din blev allt svagare.

Dagens ORD

Alltid ville du vara mig nära, vi var ju så kära!

Städar söndagar

Söndagar är oftast städdag här hemma, med undantag för var femte söndag då jag jobbar helhelg. Idag var det inte annorlunda, jag och Leo har dammsugit, plockat undan, diskat lite, torkat rent bord och golv osv. Idag har jag även tagit mig i kragen och gått loss med dammvippan, jag har legat på alla fyra och fiskat fram "försvunna" saker under soffan..hehe. Och som vanlig så har Dennis gjort nada...

Och jag har hunnit med att baka en till kladdkaka, vi hade ju med oss en igår och den tog, konstigt nog, slut..hehe. Så har gjort en till som ska med hem till mamma sen! =)

Nu vaknade Leo så det får bli ett litet mellanmål innan vi hoppar in i duschen! =)

 
[ Så roligt man kan ha med klädnypor.. =) ]

Härlig lördag!

Igår var det första gången på Minisimmet, åh det var såååå kul! =D Det var ju lite större barn i denna gruppen och Leo tyckte det var jätte kul att göra som de gjorde! Där var lite nya sånger och lekar och Leo älskade det. Denna utmaningen behöver han verkligen. Där var såklart frilek också, de åkte rutschkana och hoppade från kanten, dök osv osv. Leo stormtrivdes!! =D Han har blivit ett riktigt sjömonster!Efter badet så duschade vi av oss allt kloret innan vi körde hem till Ola och Johanna. Hade mysig tacokväll, vi tog med oss kladdkaka och vanlijvisp och sen blev det godis och chips också! =)
Vi spelade lite buzz, kollade på tv och snackade en massa. Leo var jätte duktig, gnällde inte alls fast han var trött och han vågade prata och busa lite med Ola och Johanna! =) Tack, tack! Nästa gång får det bli hos oss!

Hade en riktigt bra lördag!! =D

Dagens ORD

Du höll mitt hjärta vid liv, du fanns vid min sida vid mina största kliv!

Vecka 23

Bebisen

Nu är bebisen omkring hela 29-31 cm och väger ungefär 575-690 gram. Den ser vid det här laget helt mänsklig ut och liknar en liten bebisdocka. Ansikte och kropp liknar dem hos en nyfödd.

Bebisen bildar underhudfett i rask takt men ser fortfarande lite röd och skrynklig ut eftersom huden bildas i en snabbare takt än underhudsfettet. Den röda färgen kommer av att huden börjar förlora sin transparens och bildar pigment. Du känner antagligen bebisen röra sig en hel del där inne när den sparkar och slår på livmoderväggarna. I takt med att den växer blir det mindre och mindre plats att röra sig. Ben, muskler och organ växer stadigt.

Bebisen rör navelsträngen och olika delar av sin kropp med händerna för att utforska. Den kan nu suga på tummen "på riktigt", istället för att bara stoppa den i munnen. Den fortsätter att svälja fostervatten och vätskan och sockret som den får i sig på det viset fungerar som ett komplement till den näring som den får från dig och moderkakan. Du kanske kan känna små "skutt" i magen när bebisen hickar på grund av vätskan den svalt.

Bukspottkörteln mognar och kommer att bilda insulin som hjälper till att bryta ned socker.

Du

Din livmoders översta del finns nu c:a 3 cm ovanför din navel. Din totala viktuppgång ligger förmodligen omkring 7 kg . Du kan får s.k. Braxton-Hicks kontraktioner vid den här tiden. Dessa sammandragningar kommer inte regelbundet och bör inte kännas smärtsamma. De är till för att förbereda din kropp inför förlossningen, och kommer att öka i styrka allteftersom graviditet fortlöper.

Du kan kanske känna sammandragningarna om du lägger din hand på magen. Bebisen kan förmodligen känna hur livmodern mjukt klämmer och masserar den, men det skadar inte bebisen så det finns ingen anledning till oro.

Fet fisk kan vara nyttigt för bebisens utveckling och det finns tecken som tyder på att kvinnor som har fet fisk i sin kost föder barn med en bättre utveckling av synen, enligt en studie från universitetet i Bristol.


Dagens ORD

Jag kommer ihåg allt, aldrig någonsin kommer jag glömma de lyckligaste dagarna i mitt liv!

Dagens ORD

Ett leende betyder inte alltid att man är glad,
utan att man är stark nog att le även när det gör ont.

Jätte kul

Vår lilla bebis är ju beräknad 3 Mars och Leos kompis Wilma ska bli storasyster 4 Mars! =) Så jäkla kul, jag och Wilmas mamma Karin kommer jätte bra överrens och så ska vi ha ungefär samtidigt.
Sist vi träffades så skojade vi om att vi skulle åka dit tillsammans och dela rum..hehe. Men det blir nog att man frågar om den andre är där när det väl är dags. Hoppas det är samtidigt så kan man dela rum, ha någon att snacka med osv! =)


[ Leo, Kevin och Alva på Alvas kalas! =) ]

Dagens ORD

Om skolan är livet
varför frukta döden?!

Nawh

En konversation mellan söta lilla Leo och hans fina moster Mathilda! =)

- thinda, pappaaa?
- Pappa är hemma, ska strax lämna dig hos honom!
- Nej!
- Nehe?!
- sova thinda?
... - Nej älskling, inte idag.
- Soooova thinda nuuu! :(

Så jäkla söt min lilla bebis är! Han har saknat sin moster!


BVC

Extra viktkontroll:

Vikt: 10880 gram 
Längd: 89,5 cm
Huvudomfång:


Hon skulle rådfråga sin kollega om vikten och återkomma med en tid till oss. Men iom han växer så bra på längden så var det iaf inte alarmerande! =)

Dagens ORD

Man ska inte sörja det man saknar
Utan glädjas av det man har!

Stackars gammelmoster

Det är allt lite synd om Leos gammelmoster Gun! Hon hjälpte ju oss som sagt med Leos tå förra veckan och idag skulle Dennis och Leo dit och hämta hennes bil. Vi behöver två bilar imorron och fick låna deras. Iaf så sa Dennis till Leo att de skulle gå dit och han pekade på sin tå och sa nej, nej, nej. Han var rädd att hon skulle ta på hans tå igen stackarn. Så nu är Leo rädd för Gunsan! =( Men jag antar att det släpper med tiden! Min lilla pojke! ♥


Dagens ORD

Livet är som en tärning
det bästa du kan få är sex

RSS 2.0