Lite inredning

Förra veckan när vi var på Jysk så hittade jag ju som sagt inte den klockan jag var ute efter. Dock så hittade jag en annan som jag bara var tvungen till att ha. Och när den kostar 100 spänn, det var halva priset, så var man ju tvungen till att slå till! Eller vad säger ni?I helgen fick vi upp den, vad tycker ni?

Har helt glömt bort att lägga upp denna bilden (nedan). När vi höll på att renovera köket och hallen så ville Dennis inte ta bort dörröppningen helt till vardagsrummet (som vi gjorde till köket) så istället för att det skulle se helt skumt ut så bestämmde jag mig för att förtydliga det fula lite så att det skulle bli något snyggt istället.
Jag gjorde såhär att jag köpte kantlister och målade dem svarta och klistrade upp på dörrkanterna. Om ni kollar noga så går det inte riktigt ihop som det skulle i hörnen, men det fixar man lätt med lite färg!=D(Där inne i rummet ser ni även den nya lampan, men det kommer upp ett inlägg om det sen! =) )


Dagens ORD

Barn kommer från Gud. Han står inte heller ut med oväsendet.

KöttbulleMonster

Det gick rätt bra att dansa idag. Men efter halva så stoppade jag. Hallå, det var ju första gången man körde i den riktiga takten..så jag kände mig duktig ändå. Var inte riktigt på topp idag heller, magen har krampat från och till hela dagen. Riktigt jobbigt har det varit.

När Leo somnat efter dansen så passade jag på att hoppa in i duschen och testa mitt nya schampoo och balsam. Hoppas att detta funkar nu, har haft problem med hårbottnen innan, har varit jätte torr fram vid pannan och det har kliat rätt mycket. Så jag hoppas detta nya shampoot ska hjälpa! =)


[ ♥ Mitt älskade lilla köttbulle monster!! =) ♥ ]

Leo sov i två timmar ungefär, han vaknade lagom tills vi skulle gå bort till mamma och göra mat till dem. Mamma skulle sluta fyra, men när vi gick lite över sex så hade hon inte kommit än. Dock så mötte vi Håkan och Niclas på vägen. Håkan åkte upp igår och hämtade honom, så nu ska han bo hos mamma och Håkan ett tag.

Är så himmla trött, Dennis sa att det var för att jag tränade innan, men jag var svin trött redan då. Vet inte vad som händer. De sista dagarna har jag varit skit trött hela dagarna.
Imorron ska jag iaf ringa vårdcentralen om mitt recept, så får vi se vad de säger!

Lycka till!

Snart kommer kusinvitamin hit och ska dansa med mig. Hmmm..hon har såå stora planer. Hon tycker vi ska hålla på i två timmar och jag som bara gjort grunderna kommer ju dö. Men vi får se hur det går. Ni får önska mig lycka till! =) Det lär behövas..haha.[ Mamma älskar dig, över allt annat. Till månen och tillbaka!! ♥ ]

Mathilda är här och leker med Leo. Får se om de också dansar lite..hihi

Dagens ORD

Barn i tonåren borde också ha barn i tonåren. Då skulle de lättare förstå problemen.

Soooovaa

Nu sover min lilla älskling. Han somnade väldigt tidigt idag, men rätt skönt för honom, han var sååå trött. Efter babysimmet, som var skit kul som vanligt, så körde vi och handlade på Willys. Var inne om hälsobutiken och hämtade ut ett kosttillskott. För på apoteket hade mitt recept bara försvunnit, de hittade inte det bland utgågna recept heller??? Skumt!! Så måste ringa vårdcentralen på måndag...

Iaf så hann inte Leo sova mer än kanske trettio minuter, så han fick inte alls sin skönhetssömn =( Han fick vällingen ca 45 minuter för tidigt och somnade i princip direkt efter det istället för 45 minuter senare. Så vi ligger ca 1½ timme före schemat..hihi.


[ Man kan sova såhär på IKEA också..hihi! =) ]

Snart kommer kusinvitamin hit en runda. Hon ska se om Dennis har någon film hon kan låna och så kaaanske vi kör lite Zumba. Annars kommer hon imorron igen så vi kan köra det! =)

Dagens ORD

Barn håller på att bli stora när de börjar ställa frågor som det finns svar på.

Zumba

Har äntligen fått hem mitt Zumba!!! =DDet är så sjukt kul, har gått igenom grunderna precis och det känns redan. Hur jäkla otränad är man inte då? Haha. Det är en riktigt rolig träning, man känner ju inte att man tränar på det sättet just för man har så jäkla kul. Ni måste testa om ni inte redan gjort det. Nu finns det även att köpa till Wii och Kinect! =)

Där finns ju många där ute i världen som inte känner för att träna eller vara ute bland folk och träna. Tror att om man köper hem det och kan stå i sitt eget trygga lilla rum, att det är fler som är intresserade. Alla kan göra Zumba!!

En mattaÄntligen har vi fått mattan på plats i vardagsrummet. Vi har inte velat ha den framme innan då Degas alltid spyr på den när han mår dåligt. Det slog aldrig fel, varje gång man tog fram mattan så blev Degas dålig..haha. Men nu gör vi ett sista försök, för Leos skull, det är ju lite varmare att leka på mattan än på bara golvet.

Vad tycker ni?

Dagens ORD

Av barn blir vuxet folk och av flickor brudar.

IKEA

Imorse när vi vaknat så åt vi frukost och gjorde oss iordning för en dag hemmifrån. Hämtade upp syrran och så bar det av till IKEA! =) Gick väll där i några timmar, tittade mest, men vi hittade några saker som hamnade i vagnen. Leo blev helt till sig när vi kom till barnavdelningen, han bara oooade och pekade hela tiden. Man fick till slut dra bort honom där ifån hihi. Söte pojken ville ha alllllt..! =)


[ Detta fick vi köpt,+ ett skåp, en lampa och en klocka som inte är med här ]

Fikade lite och gick en runda till innan vi körde hemmåt. Dennis lämnade av oss hos Mathilda, skulle följa med henne på ett möte och sen gick vi en låååång runda. Gick in om Jysk för att kolla på en klocka, men den vi var intresserade av var såklart slut eller så hade de inte den kvar längre..lite störigt var det allt! Träffade några kompisar och stod och snackade lite innan vi gick hem till Mathilda.Leo har blivit lite knäpp och ville inte alls leka med Melvin, han bara gnällde hela tiden och mesade sig..men det är väll bara en fas han går igenom?!
Dennis hämtade upp oss lite över fem och nu har vi äntligen kommit hem, fått packat upp en del saker redan! =)

Dagens ORD

Att vara ung är ett fel som dagligen bättrar sig.

Libero klubben

Som de flesta av er kanske redan vet så får man ett startpaket om man är medlem i Libero klubben. Och ni kanske vet att där finns koder i blöjpaketen osv som man kan skriva in på deras hemsida?! Med dessa koder kan du spara ihop till fina saker. Du kan alltså byta in koderna mot poäng som du senare kan välja någon fin gåva för.

Leo fick jätte svåra blöjeksem av deras blöjor tyvärr och med tanke på att vi inte ska köpa fler blöjor så kommer vi inte heller få fler koder. Så jag gick in och inkasserade våra poäng! =)Fick två jättefina mössor och en cd-skiva full med musik som inspirerar till sång och dans! =)
Tycker att det är lite tråkigt att vissa saker kostar jätte mycket poäng, men man ska vara glad för man får ju ändå sakerna gratis trots allt!

Jag...

Såhär såg jag ut en kväll på jobb förra veckan. Det blir jobb större delen av dagen idag också men imorron är man ledig! =D Funderar på om man ska åka en sväng till IKEA då och fönstershoppa?!


Dagens ORD

Att alltid vara en smula barn det är att vara riktigt vuxen.

Dagens ORD

Arvsanlag är en slags gengåva.

Vet någon?

Jag vet inte om ni sett det, men på Youtube har de ändrat koden som man bäddar in. Änsålänge finns där så man kan använda den "gammla" koden..men hur gör man med den nya? Någon som vet? Hade varit rätt bra att veta ifall de nu helt plötsligt tar bort den "gammla" koden helt.Annars har vi bara varit på förskolan idag, hade en lite roligare sångstund idag då de ville ha mer musik. Så vi satte på en barnskiva och sjöng till den också. Leo tyckte det var jätte kul, han som älskar musik och allt! =)

Förra veckan så hittade Leo en liten genväg på förskolan. Istället för att gå ut till leksakerna genom dörren på lekväggen så hittade han ett gapp mellan den riktiga väggen och lekväggen. Där klämde han sig igenom och smal som han är så var det inget problem, men lilla Wilma som ville följa efter fastnade. Hon har rätt stor mage så det sa stopp. Så jäkla roligt det så ut, han gjorde samma sak idag men nu hade Wilma iaf förstått att hon inte kunde följa efter den vägen..hihi


Monday MorningMelanie Fionas - Monday Morning


Ditt bloggande

Jag har blivit utmanad av Tommy, så nu ska vi se..

1 - Hur länge har du bloggat?
Ehm, sen Oktober 2006, på denna bloggen sen början på 2010.

2 - Hur många bloggar återvänder du till regelbundet som läsare?
Jag har nog tre eller fyra stycken som jag går in på så gott som dagligen..

3 - Av de bloggar du läser, hur många procent är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar?
De flesta bloggar är väll egentligen mammabloggar då det är något jag kan relatera till, men där finns även några modebloggar också..

4 - Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Ja klart, vem skulle jag annars vara liksom?! =) 

5 - Har du hittat en fungerande gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
Jag vet var min gräns går. Ibland tänjer jag lite på den, men annars så vet jag exakt. Visst jag kan prata om pengar, berätta hur mycket det och det kostade men jag går inte ut med hur mycket vi tjänar hem var månad osv. Samma att jag inte pratar om vissa personer för de är inte värda uppmärksamheten!

6 - I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse, tror du?
Jag bloggar inte alls för att få bekräftelse, jag bloggar för min egen skull men mest för att dokumentera Leos uppväxt så att han har något att återkomma till!

7 - Har du träffat folk IRL (in real life) efter att ha fått kontakt med dem via bloggen?
Nej inte än iaf. Men där är några som jag vill träffa någon gång! =)

8 - Tror du att det kan vara skadligt för vissa personer att blogga?
Ja vissa personer skulle nog ta åt sig för mycket av de negativa kommentarerna, jag kan först bli förbannad och skriva av mig lite men sen släpper jag det och går vidare. Tyvärr så kan inte alla det.

9 - Hur ser bloggandets nackdelar ut, för dig?
Ibland kan jag känna att jag "måste" blogga för att ha något att uppdater om osv, men annars så finns det väll inga nackdelar, jo kanske alla de som tror att de kan uppfostra mitt barn får en syl i vädret..

10 - Tror du att du fortfarande bloggar om två år?
Det tror jag säkert att jag gör. Om två år hoppas jag på att ha fått en ny liten bebis som ska dokumenteras ;)

Jag utmanar: Mathilda, Louise, Caroline, Finni och Boel!


Dagens ORD

Gammal kärlek rostar aldrig.

Slappedag

Åh vi har bara slöat oss hela dagen. Badat/duschat har iof tvättat lite men annars bara tagit det lugnt. Träffade syrran och Peter lite innan, snackade en massa skit osv. Har precis kollat på Bones och nu blir det filmen Click innan sängen.

Har fönstershoppat lite på nätet också. Påbörjat den lååånga listan över saker vi behöver osv. Det läggs till på den redan befintliga önskelistan hihi. En del är inte lönt att köpa än, en del saker köper man när det är rea och en del kan man inte direkt köpa föräns allt annat är klart, det är ju inte säkert att det passar in och så ju.

Är ledig imorron också och då blir det som vanligt förskolan och sen skulle vi nog träffa Mathilda och leka lite! =D

Mini dator

Min vanliga dator har nog sett sin sista dag nu. Så fram tills att jag sparat pengar till en ny mer ordentlig dator så får jag använda denna minin. Det tar dubbelt så lång tid att skriva med denna, men jag klarar mig nog! =)

Jag och Leo har redan duschat och badat, han sover nu en stund till sen blir det lite lunch för hans del. Ska se om jag kan dra med mig Dennis ut på en långrunda sen, vi får se..hihi
Tvättmaskinen är igång, blir väll klar om några timmar, den är rätt gammal så det tar typ dubbelt så lång tid som en nyare tvättmaskin. Blir oftast att man tvättar en eller två maskiner mer hinner man inte..haha. Det är tur att Leo inte har börjat äta själv än, det blir ju så mycket mer tvätt då.

Och bara så alla vet, jag klagar inte, jag bara konstaterar och gör det med ett leende! =)

Dagens ORD

Ensambarnet är ofta en riktig slyngel.

Babysimmet

Har nu kommit hem från babysimmet. Leo ÄLSKADE det!! =D
Det var lite annorlunda denna gången, det är ju tredje perioden vi går och simmar med Leo och nu höjer de botten i bassängen så det är kanske 50 cm djupt. Det är för att barnen ska få känna på botten och gå själva. Det var lite jobbigt för oss vuxna, det blev kallt emellanåt men barnen, gud vad de älskade det!Leo bara skrattade och var jätte glad hela tiden. Han skuttade fram, han gick vanligt men det är ju som ni vet lite jobbigare att gå i vatten så han ökade takten så han skuttade/halvsprang hela tiden. Det såg jätte roligt ut. Han tyckte det var mycket roligare att gå i vattnet än på torra land, ramlar han i vattnet så känns ju inte det liksom. Nää, denna omgången kommer vara den bästa tror jag!! =D

Efter badet så körde vi och handlade lite snabbt, sen var det bara hem och lägga en tröttis! Hade ju med hans smoothie så han kunde få den i bilen efter badet. Tur var det för han hade aldrig hållt sig vaken tills man kom hem igen..hihi

Ska simma

Snart ska vi köra och simma lite. Äntligen börjar babysimmet igen efter uppehåll över julen och så. Leo älskar att plaska och bada och det är ju så mycket roligare när man är flera stycken! =)
Han är lite så med att dyka men när han ser alla andra barnen göra det så vill han ju också!

Efter badet ska vi köra och handla lite sen vet vi inte riktigt. Blir väll till att plocka undan lite och så..Leo kom precis krypandes med sin smoothie som han ska dricka efter badet. Den var nerpackad i en stängd väska så nu har han lärt sig öpnna den också. Synd att det var den sista annars hade han kunnat få den ena nu. Får bre honom en macka istället sålänge! Leo har börjat visa mer och mer vad han vill ha osv. Han vill äta sin mat själv och inte bli matad. Men det är ju lite så med det, han får gärna göra det, men ska han bli mätt så får man ju hjälpa honom..hihi.

Dagens ORD

Den vackraste själavandringen är den att se sig själv återuppstå i någon annan.

Ni som..

Ni som..

* Klagar över att jag klagar
* Tror er veta bättre
* Inte gillar det jag skriver
* Inte kan hålla sina negativa kommentarer för sig själv

Kan sluta läsa bloggen och dra åt helvete!!

Med det sagt kommer jag ignorera alla negativa kommentarer och inte skriva fler inlägg om sådant osv!

Dagens ORD

Som dagen varslas av gryningen, så avslöjas mannen i barnet.

Härmapa

Dagen har bara flugit förbi fast man inte gjrort något. Jag plockade iof undan lite men när Leo vaknade så blev det genast lika stökigt igen. Har tagit det lugnt och inte gjort det jag tänkt alls, men tar det imorron istället?! Nu blir det iaf sängen, imorron är det jobb någon timme på förmiddagen!

Leo har blitt en riktig härmapa, han kopierar allt man gör. Jag är som de flesta, klarar inte av att få hår i munnen och speciellt inte när man äter. Leo såg att jag spottade ut maten och då gjorde han självklart samma sak. Eller om man håller händerna på ett speciellt vis så gör han lika dant. Min lilla sötnöt är bara för rolig!


Spelar och sjunger

Leo älskar verkligen musik. Han dansar så fort han hör en låt eller melodi..hihi. Nu har han börjat spela lite trumpet också, mamma/mormor har en leksaks trumpet hemma, som man blåser i så låter det liksom. Ja ni fattar. Den har Leo kommit på hur man ska göra med nu, så nu blåser han som in i i den..haha. Han har börjat sjunga en hel del också, riktiga texter. Har ni hört "Tänk om jag hade en liten liten apa"? Han sjunger iaf refrängen där "ooompa ooompa...lalalalala" hihi

Det låter såååå jäkla sött, ska se om jag kan filma honom när han sjunger sen! =D

Aldrig mer barnmatLeo har sagt aldrig mer barnmat nu. Han kan ta några skedar men sen är han inte alls intresserad längre. På ett sätt är det väll rätt skönt att slippa barnmaten, det är sjukt dyrt och det lämnar fläckar på kläderna som knappt går att tvätta bort. Så i det stora hela är det väll bara ett +?! =) Och vår mat är ju såååå mycket godare! ;)

_______________________________________________________________________

Tillägg:
Jag säger inte att det är för dyrt att köpa mat till min son, men barnmat överhuvudtaget är sjukt dyrt. Det är fan så mycket billigare om han äter bara vår mat än att man ska köpa gröt, välling, burkmat, mellanmål, efterätt och allt det där. Det var det jag menade, men det verkar som om vissa personer har några hjärnceller för lite för att förstå det!

Dagens ORD

Det värsta med att ha att göra med en femåring, är att du börjar låta som en själv.

Stjärntecken

Har ni hört det nya? Nu ligger tydligen jorden helt fel på sin axel och vi har fått nya stjärntecken. Där finns några få som har kvar sina gamla hederliga men jag och Leo har fått nya. Jag var tidigare kräfta men är nu tvilling, Leo var skytt men är nu helt plötsligt ormbärare, ett helt nytt stjärntecken.För mer info och för att kolla om ni fått nytt stjärntecken gå in HÄR!
Vad tycker ni om detta? Dela med er! =)

Tycker detta är helt sjukt, men jag kommer alltid att vara kräfta!

Moa och Leo tävlar!

Jag tävlar hos Johanna om ett rescuekit från Tampongshopen.se


Jag tävlar om en valfri canvas
med eget motiv till ettvärde av 600:-
med fri frakt från Canvastavlan.se
 hos Johanna var med och tävla du också!Tävla hos Carolina och vinn en ursnygg tvättmedelsburk värd 299 kronor från
Stil & CharmJag tävlar om ett par strumpbyxor från DobiDobi.se hos LifeofJohanna, var med du också!


Tävla hos Carolina och vinn en valfri produkt värd max 150 kronor från Liten och Nett


Dagens ORD

Barn tänker inte på gårdagen, inte heller på morgondagen. De lever i nuet, något vi finner svårt.

Slutar snart

Ja då sitter man på jobb, slutar snart! =D och då väntar sängen där hemma. Har haft en underbart trevlig kväll med Mari, suttit och snackat en massa, båten är väll halvfull eller ja lite mer, men de har kommit så pö om pö så det har inte känts som om man har haft något att göra direkt. Ush då, det blev en lång mening, måste lära mig att sätta punkt..haha.


[ Underbara öronhängen från M925, TACK för dem!! ]

Imorron får vi se hur länge man kan sova, efter första natten brukar man inte kunna sova så länge och sen så har man ju ett störmoment hemma också. Men Dennis skulle ta med Leo till förskolan så att jag kan försöka sova iaf! =) Blir väll ändå att jag måste sova lite på eftermiddagen också?!

Nää, nu ska jag ta och köra hem! Sov gott!!


Vilat lite

Det blev inte sååå jätte sent igår så har precis vilat lite. När jag kom hem igår slängde jag snabbt ihop till tårtan så nu ska jag fylla den innan vi ska äta och efter det måste jag ju köra.

Hela dagen har vi i princip bara latat oss på soffan. Leo har fortfarande feber så han har varit rätt hängig och gnällig och mest suttit eller legat i knäet hos en. Så när han somnade så passade jag på att vila lite också.


[ Min lilla klätterapa, tror att man kan sitta på allt! =) ]

Det känns som om jag hade något viktigt att berätta eller nått som jag glömt berätta innan, men såklart så kommer jag ju inte på det nu. Vi får se om det kommer till mig sen...

Dagens ORD

Barn är enastående skapelser som vi borde försöka efterlikna - inte omvänt.

Vill sova!

Åh jag vill bara sova! Är så jäkla trött men måste vänja om mig lite då jag ska jobba natten imorron. Leo sover sen länge och jag och Dennis har kollat en massa på Supernatural. Ska nog se ett avsnitt till och sen går vi och lägger oss.


[ Min lilla älskling som däckat på soffan!! ♥ ]

Allt har gått bra på jobb idag. Följde med Leo och Dennis på förskolan innan och när jag kom hem så slängde jag ihop en tårta snabbt innan de kom hem från min mamma. Leo har fått feber och tror det är den ena hörntanden där uppe som kommer när som. Man kunde känna en liten spets så den kommer säkert igenom inatt om vi har tur! Febern försvann efter han fått en pilla, men den brukar komma tillbaka tyvärr =(

Svarar på era fina kommentarer imorron! Godnatt!

Dagens ORD

Barn är de händer som vi griper himmelen med.

Julgransplundring

Igår var vi ju bortbjudna. Vi var hos min moster på julgransplundring och lite kalasfirande! =) Åt god mat och snackade en massa, spelade lite spel och umgicks!

Som ni ser på bilderna så dansade vi lite runt granen innan vi kastade ut den. Det blev en eller två sånger för Leo och Alvas skull. De andra åren har det varit rätt många fler sånger, men de andra barnen känner att de har blivit för "stora" för det nu..haha. Nästa år kommer det väl bli lite mer då Leo och Alva förstår lite mer då också! =)Idag har vi mest tagit det lugnt, kollat en massa på Supernatural..hihi. Mamma, Håkan och Elias var här och hämtade Leo på förmiddagen. De gick ner till hamnen och matade ankorna, tyvärr så var där bara två stycken och en massa fiskmåsar..haha.

Har precis varit på affären och köpt bananer till min tårta som jag ska göra sen om jag orkar. Ska först hoppas in i duschen och bada Leo. Så vi ska bara en myskväll!! ♥

Simon Böös

Underbarnet Simon Böös! =) En bekant som är sjukt duktig, se och häpna brukar det heta, men ni får snarare lyssna!!Simon Böös - Let me goSimon Böös - Little bit closer


Dagens ORD

Barn är inte något man älskar för att de är barn, utan för att man blir vän med dem när man uppfostrar dem.

Supernatural

Jag och Dennis har den senaste tiden tagit oss i kragen och fortsatt kolla på Supernatural! =) Vi började redan för nått år sen, men när det blev säsongsuppehåll så "glömde" man bort det av någon anledning! =( Men nu har vi äntligen börjat kolla på dessa hunkarna igen!!

Har ni sett det någon gång?


[ Jensen Ackles och Jared Padalecki! ]

Nää nu är det dags att börja göra sig iordning, snart ska vi bort! =D

Min vinst!

För ett tag sen vann jag ett presentkort hos HjärtatMitt..och jag passade på att använda det på deras rea! =) En lekbyxa och ett mjukisset med byxor och väst i lite större storlek! Lekbyxa: Stl 86
Mjukisset, byxor och väst: Stl 122

Dagens ORD

Barn är de bästa motståndarna i Alfapet, för de är både lättare att vinna över och roligare att lura.

MyKidoo

Jag älskar MyKidoos kläder, älskar ögonen hihi! =) De brukar ha lite auktioner på Tradera och på deras Facebook sida. Det blåa setet vann jag via Facebook och det svarta setet på Tradera! =DBlått set: Stl 110/122
Svart set: Stl 86/92

Jag bjöd på de lite större storlekarna så har man lite sånt hemma. Alltid bra att ha lite större storlekar på lager! (Det är baksidan på den blåa tröjan ni ser!)

Matleverans

Förra veckan fick vi hem ett par säcka mat till Degas och Rolex! Det är så jäkla skönt att få hem en matleverans till dem som varar i ca 5-6 månader. Man behöver liksom inte klydda med att köra och hämta det eller nått, de knackar på dörren bara! =)Håkan och Elias var här precis och hämtade sin del, sex säckar. De ska prova den sorten vi använder till Degas, den är för allergiska hundar. Så nu hoppas vi att Rolex blir kvitt sin klåda och att pälsen blir bättre. Annars är det tur att det är den sorten vi använder till Degas för då kan vi köpa de säckarna! =)

Dagens ORD

Alla växer upp nån gång, det tar bara lite mer tid för vissa..

Inte mer!!

Det snöar än en gång! =( Vill inte ha mer nu! Bara det har försvunnit till imorronbitti när jag ska köra, men sån tur har man väll inte?!


Dyrt

Vet ni hur j-vla mycket det kostar att renovera ett hus? Även om man bara tar de viktigaste sakerna som verkligen måste göras om direkt? Vi var tvugna till att börja med köket då där var fukt, efter det var vi tvugna till att byta ut exakt alla fönster. Har än så länge bara bytat på framsidan för pengarna bara rinner iväg. Baksidan får vänta tills sommaren iaf då jag börjat jobba nu och kan spara lite pengar till det. Även om Dennis har en rätt bra lön och jag får ut en del från försäkringskassan så räcker pengarna inte till allt.
Barnbidrag osv går direkt till kläder, mat och blöjor till Leo, resten av pengarna (från lönerna) går till räkningar och till att betala av huset.

Så "Em", är det inte tur att vi kan äta hos min familj då så att vi iaf kan bo kvar i huset överhuvudtaget??? Är det inte bättre att Leo får bo i ett hus med trädgård osv, än i en lägenhet där man knappt får plats???
Jag förstår inte varför du bryr dig ens..det handlar f-n inte om dig!!


[ Leo vill sitta på bordet och äta själv! =) ]

Annars så har man jobbat idag och haft en jäkla huvudvärk i princip hela tiden. Märks att man inte jobbat på ett tag och att luften på jobb är jätte dålig!
Dennis och Leo var på förskolan själva och det hade gått jätte bra! =) Så skönt att Dennis vågar gå dit med Leo själv nu!

Nu ska jag mysa lite med Leo i soffan framför Supernatural innan vi går till mamma. Ska hjälpa henne med två tårtor till hennes jobb imorron! =)

Dagens ORD

Barn stavar kärlek såhär: T-I-D.

Min dag

Min dag har varit rätt innehållsrik. Var på förskolan med Leo och när jag skulle köra till stan så gick Dennis hem med Leo också. Han var rätt gnällig och hade nog ont i magen då hans bajs var stenhårt. Han var rätt trött också efter en dålig nattssömn med många uppvak.

Jag körde in till stan och gick en runda med Mathilda innan jag till slut körde och tankade och sen vidare till jobb. Gjorde inte så mycket på jobb då vi var rätt många idag.Åkte hem till min älskade familj och blev mött av en rätt gnällig Leo som var jätte trött! Men han fick en pilla och sen blev det rätt bra.
Hem till min kära mor och åt middag och tårta. Det är trots allt lillördag..hihi! =)

Fick en fråga för ett tag sen om vi alltid eller ofta äter hos min mamma och ja det gör vi, i princip var dag. Det började när vi köpte huset och var tvugna till att renovera om köket helt. Det tog nästan sex månader då vi först behövde använda en avfuktare i någon månad. När köket väl var klart så fortsatte vi äta där då vi knappt hade några pengar. Man får inte ut så mycket från försäkringskassan och när man håller på med renovering har man inte direkt pengar i överflöd! Jag är riktigt tacksam som har en familj som verkligen ställer upp för mig/oss och jag kommer göra allt för dem!

Iaf, Leo sover och jag och Dennis kollar på Supernatural men snart blir det nog sängen! =)

Dagens ORD

Man kan aldrig skämma bort banrnen med för mycket kärlek. Barn blir bortskämda när vi ger dem gåvor som ersättning för vår närvaro.

500 gram

Det känns verkligen inte som om man gått hemma ett år. Det känns som om det var bara förra veckan jag jobbade, att jag har varit ledig över helgen bara. Helt skumt, men skönt ändå på det sättet att jag har i princip inte glömt något. Har lite problem med FRS.en men det tar inte så lång tid att memorera ytterligare en sak!
De första två veckorna på jobb fick jag välja mitt eget schema, så jag har lagt upp det lite så att jag hinner med BVC tiderna och få leka med Leo innan han ska sova osv.

På BVC idag så fick vi den goda nyheten att Leo gått upp jätte bra i vikt. Hela 500 gram på bara två veckor. Ungefär samtidigt som han började vilja ha välling så vände vikten, så tror nog att det är den som gjort under. Idag har han dock inte velat ha så mycket mat eller välling överhuvudtaget, men så fick han också en spruta i vart ben idag. Han var jätte duktig, gnällde i ca fem sekunder efter andra sprutan men ingenting mer. Sköterskan sa att det var den bästa och duktigaste ett åringen hon haft på jäääätte länge. Inget gnäll eller skrik eller tårar här inte, jätte skönt var det! Nu håller vi tummarna för att febern ska hålla sig borta!


[ En pojke som gör allt för att inte somna för någon dag sen! =) ]

Imorron blir det en snabb runda i stan med syrran efter att ha varit på förskolan med Leo. Och sist jobb i någon timme. Blir nog en bra dag det med! =)

BVC

11 Januari 2011

Längd:
Vikt: 9720 gram
Huvudomfång: 47 cm

Idag fick Leo vaccination mot: Diffteri, Tetanus, Pertussis, Polio, Hemofilus B, Pneumokocker.

Agenda 11/1-11

Okej idag så ser dagen ut såhär ungefär:

9-11 förskolan
11.30 BVC besök med vaccination
13 jobb

sen vet jag inte riktigt när jag kommer hem osv, men någon uppdatering får ni då iaf!


[ Pojkarna redo för att rastas! =D ]

Hoppas ni alla får en bra dag!

Dagens ORD

Barn har ingen mättnadskänsla.

Första jobbdagen

Ja då har man kommit hem efter första jobbdagen efter mammaledigheten. Jag jobbade dock inte såhär länge utan vi körde och handlade efter jobb och sen följde vi med Dennis till tandläkaren. Leo fick några nya tandborstar så vi har några hemma, de är extra smala så det är lättare att komma åt osv. Och när vi väl kom hem så åt vi middag och nu ska Leo nattas.

Om vi återgår till jobb..det var helt ok. Trodde det skulle vara jobbigare, men man kom in i rutinerna väldigt snabbt igen. Jobbade med Mari som är vikarie nu och hon var väldigt trevlig, lätt att prata med osv. Så det gjorde det hela mycket bättre. Måndagar är en bra dag att börja jobba på, det är inte alls mycket att göra, så på det viset var det rätt tråkigt, men skönt att börja lite lugnare!

Daniel från båten kom upp och han är för rolig. Han hade inte märkt att jag var gravid innan jag slutade och när de på jobb visade bild på Leo så trodde han inte på dem. Han trodde knappt mig idag när jag berättade att jag fått barn och det var därför jag varit hemma ett år. Jag får väll ta med Leo på jobb någon dag så han kan träffa honom och då kanske han förstår..haha.Sitter i soffan nu och ska natta Leo, sen blir det sängen för imorron har vi en lång dag igen. Först till förskolan och leka lite, introducera Dennis där så han vågar gå dit, BVC och sen jobb...fullt upp med andra ord!

Jobbar

När ni läser detta så sitter jag på jobb. Första jobbedagen efter mammaledigheten och jag gick hit med en massa blandade känslor. En del av mig tyckte det skulle bli skönt, hinna sakna Leo osv. Medans den andra delen helst ville gömma sig under täcket några månader till.

Vi får helt enkelt se hur det känns när jag kommer hem igen..

Dagens ORD

Skaffa aldrig barn, bara barnbarn.

Overkligt

Jag trodde dock aldrig att denna dagen skulle komma så fort. Det är helt jäkla overkligt att jag ska börja jobba imorron. Tiden har bokstavligt talat bara sprungit iväg. Det känns inte riktigt som om man har tagit vara på alla de stunder då man bara kunde vara, utan istället längtade man till en tid längre fram. En tid längre fram som gjorde att man kom närmre och närmre den dagen man aldrig ville skulle komma.

Det är verkligen med blandade känslor som man kommer ge sig iväg till jobb imorron. På ett sätt ska det bli skönt att komma ut bland folk igen, hinna sakna Leo, bara vara sig själv. Men, jag vill helst vara hemma ett tag till. Till efter sommaren hade varit riktigt skönt. Och då hade man inte känt sig så dum av att lämna Leo på dagis så tidigt. Han hade ju hunnit växa lite till och vara ett halvår större...men tyvärr så behöver man pengarna alldeles för mycket.


[ Mina älskade pojkar!! ]

Tyvärr så har större delen av dagen gått åt till att sitta och grubbla över det här med jobb. En hel del grubblande gick till bilen, kommer den starta imorronbitti när jag ska köra? Jäkla skit batteri! Det återstår att se..haha.

En dörr uppe

Även om man inte gjorde så mycket igår så var man ändå sjukt trött. Efter middagen hos mamma, Mathilda och Peter var också där och umgicks med oss andra! =) När vi kom hem så nattade jag Leo och kollade lite på Fullt hus, däckade nästan i soffan så det blev ingen uppdatering igår.

Idag har vi iaf efter många om och men fått upp en av dörrarna. Vi tog den in till Leos rum då det kändes som om den var den viktigaste. Grinden som vi hade där sitter nu på sin plats upp till trappan, så inga stora feta grindar som kan ramla över Leo längre!
Det tog Dennis och Håkan ungefär tre timmar att fixa dörren, de var tvugna till att kapa både karmen och dörren för att det skulle passa. När de var klara så tyckte de att de var klara för idag så nästa dörr kommer upp i veckan. Så skönt det känns att snart ha det gjort, har ju ändå haft dörrarna hemma i nästan ett år utan att det hänt nått..haha.
Tack för all hjälp Håkan!!

När Leo vaknar om en stund ska i äta lite och sen hoppa in i duschen. Imorron är det första dagen på jobbet igen...ush, vill inte än!!!


Dagens ORD

Baldersbrån och aklejor nickar systerligt tillbaka när en liten flicka niger, och starka män blir svaga.

Lite seg

När vi hade klyvt dörrkarmarna i förmiddags så skulle vi se om de passade. Såklart var de lite för långa så vi måste kapa lite på längden också. Men vi tänkte att vi skulle vänta med det tills Mathilda och Peter kom så att Peter kunde hjälpa Dennis med det, men nu verkar det som om de inte kommer. Får se om Håkan kan hjälpa till sen eller imorron. Måste ju lämna tillbaka maskinen imorron.Så nu har vi bara segat, Dennis har suttit vid sin datorn i princip hela dagen och jag har försökt underhålla Leo. Emellanåt har han kunnat leka själv så då har man kunnat göra lite nytta, plocka undan lite osv.
Ikväll blir det nog bara lite film och om Leo somnar i tid kanske man kan försöka sig på att måla lite?!

Vad har ni gjort idag och vad har ni för planer för ikväll?

Dagens ORD

Pojkar växer inte jämnt. De flyttar sig uppåt i små ryck som visarna på klockan på järnvägsstationen.

Huset fullt

Mathilda fick Huset fullt boxar i julklapp och hon är sååå snäll som lånar mig dem! =D
Huset fullt är så jäkla bra, har tittat på det nu i någon timme, först med Elias och sen själv. Kvällen fortsätter med några avsnitt till innan det är dags för sängen!Fick faktiskt tummarna ur röven innan och fick ringt min kära morbror. Körde dit och fick lånat en maskin så vi kan klyva dörrkarmarna, äntligen! Imorron ska vi eller ja Dennis och Håkan låna hans släp så vi kan köra till tippen med en massa skit. Så imorron blir det full rulle!

I am not a robotMarina and the Diamonds - I am not a robot


Liiiite sent

Har precis varit och postat lite brev, bla ett som kanske är liiiite sent inskickat. Det skulle nog vara inne för ett halvår sen..haha. Det är brevet till kommunen, varje år kommer de ut och läser av vattenmätaren och om man inte är hemma så lämnar de bara en lapp så man kan skicka in den själv. Dennis läste av den direkt och sen hängde han den på kylen. Nu ett halvår senare har vi äntligen postat den. Ooops, undrar om det gör något, de har ju inte precis ringt och frågat var den blir av så.


Dagens ORD

Det störtsa mysteriet är inte mer än det att en pytteliten kropp har vaknat till jorden. Den nyfödde ser. Två luckor i himlen öppnas. Även fem-stegs-raketer och kärnfysik blir pysslingars pussel när det nyfödda barnet med en end blick bevisar att Gud finns.

Inte min dag

Ja det har ju verkligen inte varit min dag idag. Inte nog med all snö som kom och gjorde att vi inte kunde komma till Jessica utan att Leo vägrade somna idag också. Inget hjälpte, nu äntligen sover han. Det tog "bara" 2½ timme att natta honom. Han skulle inte somna hos en, inte i vagnen, inte i sängen. Till slut fick jag lägga honom i vår säng och ligga bredvid honom.

Har ni några tips på hur man kan få barn lätt till att somna på kvällarna?

Förbannat

Är måttligt förbannad eller irriterad just nu. Det blev inget hos Jessica, Melker och Johan för det drog in en liten snöstorm...igen..jäkla skit, ville ju dit, det var ett bra tag sen man sågs nu. Snart börjar jag jobba, Qilla ska ha valpar så det dröjer nog ett tag till tills vi kan ses =(

Men nu till det verkliga irritationsmomentet, vi skulle hänga upp vår tv. Allt såg hur bra ut som helst tills man skulle koppla in sladdarna, de jäkla kontakterna är ju tre mil tjocka så tv.n hänger inte alls som den ska. Där är större glapp mellan tv.n och väggen där nere än vad där är uppe så det ser helt stört ut. Finns det verkligen inga nätta kontakter? Hur vill de då att man ska kunna hänga upp tv.n?

Nää, ska nog ta och gå och vila lite med Leo. Sova brukar hjälpa..haha

Dagens ORD

Att registrera barns fingeravtryck är en god ide. Det skulle avslöja vem som använt gästhandduken i badrummet.

Sugrör

Leo var en riktig sjusovare idag. Han somnade vid kvart i ett och sov till kvart över tre. Innan han däckade sa jag till Dennis att när Leo vaknar så får vi köra och handla om bilen startar. Så när Leo vaknade blev det lite stressigt, bilen startade direkt så det var ju skönt. In och handla på Willys och sen in om OnOff och köpa väggfäste. Så imorron ska vi hänga upp tv.n!! =D Så då får ni se den nya tv.n, har dock inte hunnit in och fått köpt hyllan vi ska ha under, så det kommer se lite tomt ut i början hihi.

Och på tal om rubriken. Leo har idag lärt sig dricka med sugrör, vi har iof inte testat innan, men han förstod direkt hur man skulle göra. När man gått i affärerna innan och sett att de har sugrörsdricka till barn från ett år har man inte riktigt förstått hur de ska klara av det, men det gick galant. Så nu kan Leo dricka i princip allt från alla sorters hål osv! =)

Imorron är det tänkt att vi ska åka och hälsa på Jessica och Melker lite, men de har lovat en massa snö och hårda vindar, de varnar för klass ett. Så vi får helt enkelt se om vi kommer iväg eller om det blir ännu en tråkig dag här hemma. Hade ju hoppats på att få slippa allt sånt här skit oväder nu! Det har redan börjat blåsa upp som faen =(


För någon kväll sen så satt jag och tänkte tillbaka på min förlossning, av någon anledning. Så nu har jag fått skrivit av mig allt. Ni hittar den under kategorin förlossningsberättelse för er som är intresserade.

Detta blev ett långt och tråkigt inlägg utan några bilder tyvärr. Har inte fotat så mycket de sista dagarna då man mest suttit inne och inte gjort så mycket. Men det blir förhoppningsvis en hel del bilder tagna imorron!

Svin kaaaallt!!

Det är sååå kallt ute att det blir varmt, känns nästan som + grader nu ju..haha. Nä men ärligt talat, jag kollade vår termometer igår och fick en smärre chock när jag såg att det var nästan 50 - grader. Herre gud, ska jag våga mig ut?! ;)Som tur är så är det inte så kallt. Jag kan nog utan att missta mig säga att vår termometer är sönder! Jag kan nog med gott samvete kasta bort den och inskaffa en ny. Har märkt att jag kollar på den flera gånger om dagen och har blitt lite smått beroende av att se hur varmt eller kallt det är ute. Kan nog bero på att jag hatar att köra i snö eller när det är halt ute och jag börjar ju jobba nästa vecka. Trooor det har nått med det att göra?!

När Leo vaknar ska vi bege oss in till stan. Måste handla lite förnödenheter och hoppas på att gå en runda i stan också! Vi får se hur det blir med den saken, bilen måste ju starta först över huvudtaget!

Dagens ORD

Barn lyser verkligen upp hemmet. Har du någonsin sett ett barn under tolv år slå av en strömbrytare?

KalsongNisse

Dagen har varit väldigt lugn, ja förutom nu ikväll då Leo vägrade somna. Han skulle bara sitta hos mig hela tiden och ögonen var jätte tunga men sova det skulle han inte. Min lilla pojke kan vara rätt besvärlig ibland..haha.

Snackade med mamma granne innan. Hon har en son som är någon månad äldre än Leo, de kommer säkert gå på samma dagis sen. Synd är bara att de brukar gå på öppna förskolan i Trelleborg och inte här i Smyge, annars hade nog han och Leo varit väldigt bra kompisar vid det här laget! Men har vi tur så kommer de på samma avdelning som Leo så de kan ta igen det sen! =) Det är ju jätte bra om de blir kompis, iom man bor så nära!


[ KalsongNisse ]

Nu blir det snart sängen för min del, måste vänja mig vid att lägga mig i tid nu när man snart ska börja jobba igen =( sååå jäkla tradigt, vill vara hemma längre!!

Where Everybody Knows Your NameGary Portnoys - Where Everybody Knows Your Name


Carry on Wayward sonKansas - Carry On Wayward Son


Kinect

Här kommer två av videosarna som jag tog när vi spelade.
Den ena är på Dennis och Elias när de spelar fotboll...

 

och den andra är på Håkan när han spelar Track and Field! =D

 


Sjukt roligt spel, har ni inte testat så gör det!!


Dagens ORD

Barn håller ofta ihop äktenskap - genom att göra föräldrarna alltför upptagna för att bråka med varandra.

Spelat lite

När Leo vaknade innan så fick han lite mat innan vi gick hem till brorsan. Vår kusin var också där och jag hann inte innanför dörren innan han skulle spela mot mig på Kinect..haha. Han bara skröt heeeela tiden om att han hade tagit nya världsrekord och slagit oss andra osv. Men tji fick han...jag slog han igen på det mesta..haha. Nää men det är sjukt roligt att spela och särskillt med Daniel som är en sån dålig förlorare..haha.! =)


[ Dessa kläderna fick Leo av Mathilda och Peter i julklapp! =) ]

Nu blir det sängen för min del, imorron kommer antagligen Anna, annars så kanske vi kör bort till Jessica och Melker! =D

Sömntuta

Leo har sovit i snart två timmar och när han vaknar ska vi gå bort till Elias och spela lite Kinect! =) Ska bli så jäkla kul det är rätt skönt att få träningsverk också. Man känner att man gjort något..haha. Ska se om jag kan få upp några av filmerna jag tog igår. Den ena är på Håkan när han spelar track and field och den andra är på Dennis och Elias när de spelar fotboll..hihi


[ Jag och kusin Madde på julafton! =) ]

Tack!

Tack alla ni fina vänner som röstade på Leo, tyvärr räckte det inte denna gången men jag hoppas att ni hjälper oss även nästa gång!

Jag lovade er med blogg en länkning och här kommer den:

http://stadsglitter.blogg.se/
http://animalcity.blogg.se
http://fridalundquist.blogg.se/
http://tvabarnsmorsan.blogspot.com/
http://fnulan.se/
http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/
http://jyringen.blogg.se
http://eddiesmammaemma.blogg.se
http://hedeforsensmrssippi.blogspot.com

Är där någon jag missat så hojta till!Tack än en gång!!

Dagens ORD

Barns lydnad är grunden för alla andra dygder.

Moa och Leo tävlar!


Jag tävlar hos LifeofJohanna och en valfri glowessence ljuslykta från inneonline.se
Lys upp tävlingen med din närvaro du med!igt paket
från
Chokladbudet,
Tävla här du också"


Jag tävlar hos Johanna,
Om ett hemligt paket
från
MyKidoo,
Tävla här du också


Leos julklapp

Nu har jag äntligen fått fixat mitt redigeringsprogram! =) Har fått rätt på bilderna nu igen, så ni som är intresserade av att se några av bilderna från Nyårsafton och från tjejmiddagen kan kolla HÄR och HÄR! =D

Var som sagt hos mamma innan och jag fick spelat mot Håkan! Sååå jäkla roligt, Elias hade fixat en egen gubbe till mig också så ska nog dit och spela imorron också! =) Har faktiskt lite träningsverk i knävecken och revbenen. Det är sjukt att man kan få träningsverk av att röra sig lite framför tv.n...haha!

Var ju och fikade med Vicky innan och hon hade köpt en julklapp till Leo. Hon ville dock att han skulle öppna den själv så när vi kom hem och han hade vaknat så rev han upp paketet! =) Hon förberedde oss på att den lät mycket så hon trodde vi skulle strypa henne efter några dagar. Men då gömmer hon ju sig i Göteborg..haha. Nää, men vi är rätt vana vid hans ljudleksaker, han älskar ljud och musik överhuvudtaget! =)Skickade ett MMS till henne med en av bilderna ovan. Hon tyckte han var sååå söt och fick en liten tår i ögat! =) Tycker det var så tråkigt att Leo sov medans vi träffade henne, men hon kommer snart ner igen och när hon väl fått sin bebbe så kommer vi upp till henne! =D

Leo är hemma!!

Leo är hemma igen!! =D
Hämtade honom vid ett tiden och sen träffade vi Vicky i stan. Hon kunde inte ta den sena bussen hem så vi fick träffas en snabbis i stan. Nästa gång får hon komma ut och se huset och träffa Leo när han är vaken, för såklart så sov han ju..haha.


[ Mobilnörden nr 2, efter moster Mathilda då liksom! =) ]

Har precis packat upp hans saker och hängt lite tvätt. Snart ska vi till mamma och då ska jag och Håkan mötas på Kinect! =D

Snart! =)

Snart, snart, snart kommer Håkan och Elias hit och ger oss starthjälp så att jag kan köra in och hämta Leo! Sen kommer Vicky hit innan hon beger sig upp mot Göteborg igen! =D

Har fått plockat undan lite nu och Dennis målade det sista där uppe. Så vi har fått gjort en del ändå! Igår tog jag bort onödiga program och en massa bilder från datorn, men jag tycker inte det har hjälpt direkt. Dennis sa att när jag jobbat någon månad så skulle jag köpa en ny datorn, en som fungerade..haha. Tack, det behövs!
Och iom jag tog bort lite program så avinstallerade jag mitt redigeringsprogram, jag installera om det lite senare så ni får vänta till ikväll med att se alla bilder. Så ha tålamod! =P

Nää, ska gå ut med Degas och soporna nu så att vi är helt klara när Håkan kommer. Höres sen! =)

Dagens ORD

Vår herre har ordnat det så vist att barn gärna lägger sig till med de åsikter som irriterar deras föräldrar mest.

Saknar Leo

Åh vad jag saknar Leo!! De andra gångerna han har sovit borta har det inte kännts så jobbigt, kan nog bero på att han oftast har varit rätt jobbig, gnällig och så. Men nu är han en helt annan unge, han är glad och sprallig och uppåt i princip hela dagen. Han har blivit så mysig, ska kramas och sånt hela tiden, NU saknar jag MIN pojke!!


[ Pappa Dennis och tomtenissen Leo på juldagen hos mormor! ]

Nu ska jag kolla lite på Mamma Mia som går på 3.an och sen blir det sängen. Imorron ska jag måla lite, orkade faen inte idag..haha. Inte lätt när man gick och la sig vid ett och hade en unge som inte ville sova längre än åtta..haha.

Taket klart

Taket där uppe är helt klart nu, sååå skönt. Ikväll och imorron ska vi måla det sista på väggarna och sen är övervåningen så klar som den kan bli just nu!

Har precis ätit tacos och marängswich och banantårta hos mammsen, eller ja hos Håkan för mamma är på jobb..hihi.
Och en liten rättelse, Elias har tydligen haft sitt Xbox runt ett år..aja, vad vet jag..haha. Kan inte hålla koll på allt han har och inte har..

När jag kommer hem ikväll så ska jag fixa med bilderna så ni kan få se lite! =)

SatelliteLenas - Satellite


Nyårsafton

Ja då är det ett nytt år. Början på något nytt! Man kan inte direkt göra om något men man kan göra saker bättre!
Jag har inte gjort något nyårslöfte...har ni?

Igår vid fem tiden stack vi bort till mamma och fixade middag. Plankstek med antingen kyckling eller ryggbiff. Till efterrätt åt vi antingen banantårta eller budapestlängd. Och såklart en massa godis! Jag hade tagit med mig muffins och så hade vi saker till marängswich, men vi orkade inte så mycket..haha. Får ta det idag istället! =)

Elias hade köpt ett Xbox och av hans pappa hade han fått Kinect eller om det var tvärtom?! Iaf så spelade vi det, och hade skit kul. Leo ville också vara med, men det gick inte så bra, han välte hela Xboxet så att skivan gick sönder. Tur där var garanti på det! Men Elias hade ett annat spel också som vi spelade lite innan vi kollade på en massa filmer som gick på TV.När klockan väl slog tolv och alla grannar började skjuta en massa raketer så satt vi inne med hundarna. Degas brydde sig inte alls sålänge han var i närheten av oss, men Rolle tog det inte lika bra. Han skakde jätte mycket och ville bara springa och gömma sig. Elias satte sig med honom i hans säng och vid halv ett så var där i princip inga fler som sköt nått. Så då passade vi på att gå hem. Leo sov gott i vagnen, så han fick ligga kvar i den när vi väl kom hem!

Nu har jag precis kommit hem efter att ha lämnat Leo i stan. Några skulle komma från Malmö och leka med honom idag och imorron. Så då passar jag på att måla klart på övervåningen, det behövs ett lager till på vissa väggar! Så det är vad jag ska göra denna nyårsdag!

Vad ska ni göra idag? Är ni kanske bakis och ska ligga i soffan och glo?

[Kommer bilder senare!]

Dagens ORD

Vi lär av erfarenhet. En man väcker aldrig sitt andra barn bara för att få se det le.

RSS 2.0