Caspians dop

Då kom dagen för Caspians dop! =) Körde hela vägen upp till Göteborg för att kunna vara med på hans stora dag. Tror ni inte jag har glömt att fråga vad det blir mer än Caspian?! Hehe, får ta tag i det!

Cermonin var fin, tänkt att det är så olika från kyrka till kyrka hur de lägger upp allt. Nu var där iof tre stycken som döptes samtidigt så det kanske gör det lite annorlunda också?! Caspians mormor läste en fin dikt i kyrkan och hon var så nervös, det hade varit lite annorlunda sa hon om det bara varit hennes släkt, men nu fanns där ju två andra barns släkter också. Det blev bra ändå Anette!!


[ Caspians fina doptårta, prinsesstårta med socker pasta! =) ][ Alla Caspians presenter, den stora tavla är från oss tjejer! ]

Efter dopet körde vi hem till Caspians kusin och åt Italiensk buffe, super gott! Sen blev det lite ostbricka och så då den goda tårtan. Hade sån tur med vädret då de flesta gästerna satt ute.
Det blev dock ingen sen kväll, man var så trött och ville bara sova efter en lång dag i bilen. Satt och snackade lite och kollade på film när vi kom hem till Visky igen! =D Det var tänkt att vi skulle gå ut på kvällen, men det var det ingen som orkade..haha. Men det gjorde inget, vi hade hur kul som helst!!

Kommentarer
Postat av: Pixi

Tack för den fina presenten än en gång ;)Lilleman ska bara heta Caspian Wallin Törner <3

Inga mellannamn, då man ändå inte använder dom..och skulle vi ta namnen från min och christians pappa så hade jag bara tyckt synd om honom.

"Bo Caspian Håkan"...låter nästan som Bo Caspers orkers.

2011-10-30 @ 21:55:21
URL: http://pixiw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0