Kläder

Idag var en jobbarkompis hos oss, hon är mammaledig nu fick en liten son i april. Det var allt på tiden att hon kom och hälsade på i nya huset. Det var länge sen sist. Hon hade med sig en massa kläder som hon hade fått och köpt men typ inte använt (till bebisen då). Där var en vinteroverall, en fleeceoverall och några bodys och pyjamaser och strumpor. I riktigt bra skick med tanke på att de är andvända typ 2 gånger..haha. Och Det var det allra första i klädväg som vi fått. Får ju inte köpa något av min mamma för allt kan hända osv. Så det ändå är att vi har beställt barnvagn och tittat ut säng och skötbord. Annars så fixar mamma typ allt sen.

Kan unna henne detta denna gången för det är ju första barnbarnet, men nästa gång så ska jag shoppa satan själv..haha.. (om det blir en nästa gång) Dennis (pappan) ska iaf följa med henne på hennes shoppingrunda.

Min mamma var i tyskland och köpte en massa sprit osv i måndags, och då var hon så smart så hon köpte till dopet som blir typ i mars också. =) Just för att här nere kommer snön rätt sent eller rätt tidigt på året får jag kanske säga och då vill man inte hålla på och köra en massa sprit fram och tillbaka.

Nää nu ska jag lämna kläderna till mamma och äta middag där. Får inte ha kläderna hemma ens..haha..men det är rätt bra för då slipper man ju tvätta kläderna själv..haha.. Tack mamma!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0