UL + Föräldrakurs

I förmiddags var vi på sista UL och det var lite blandade känslor, visst jätte roligt att se bebisen och se hur den har växt osv, men det jobbiga var att nu är ju bebisen så stor så man ser ju inte hela på en gång. Man såg en hand där och en hand där liksom. Men det blev bekräftat en gång till iaf att det blir en pojke och denna gången kunde man riktigt se pung och pille..hihi =)

På eftermiddagen var vi på föräldrakurs, första gången så det blev mest presentation och lite diskussion om vad vi ville veta mer om osv. Känner iaf en där sen innan så man kan snacka lite mer med henne då + att vi tycker och tänker rätt lika. Så 3 gånger till + en gång efter bebisen kommit. Ska bli så roligt, hoppas man får bra kontakt med dem så man träffas osv utanför gruppen och efter bebisen kommit också!


Trött

Klockan är just nu halv 3 eller snart halv 2, vi skruvar ju bak klockan inatt. Iaf så kan jag inte sova, har sovit mycket under dagen men den främsta orsaken är halsbrännan..ush vad jag hatar den. Samarin verkar inte hjälpa mer så på måndag blir det apoteket och köpa något starkare. Min BM sa att typ alla medeciner mot halsbränna går bra. Trodde jag skulle klara det med vanlig samarin, men nej då.

Mor min säger hela tiden "åh då har bebisen mycket hår", ja det återstår ca 7 veckor så får vi se. 

Är hemskt rädd inför förlossning eller eventuellt snitt. Känner att ungen kan stanna där inne, jag vill inte få ut den på något av sätten. Tycker sambon kan ta över när det är dax..hihi..

Nää ska försöka sova igen, imorron eller ja senare idag så ska vi plantera häck, även om jag och mamma inte kan göra så mycket (mamma är nyopererad) så kan man alltid se på och säga " nää så ska det inte vara" osv..haha Våra gubbar kommer bli arga.. =) 


Misserable

Är så misserable, känner ågren just nu för jag har precis tagit ut staven ur naveln.. =( Vill verkligen ha den kvar, hade nog aldrig kunnat ha den såhär länge om jag inte använt en gummistav så nu hoppas vi att det inte ska ha vuxit igen på de 2 månaderna som är kvar. Gjorde den för ca 10 år sen så det känns riktigt konstigt, den har ju blivit en del av mig.

Det är nog bland det första jag kommer göra efter förlossningen, testa och sätta i staven igen! HOPPAS!!

Hur har det varit för er andra? Har ni kunnat sätta i den igen?


Kläder

Idag var en jobbarkompis hos oss, hon är mammaledig nu fick en liten son i april. Det var allt på tiden att hon kom och hälsade på i nya huset. Det var länge sen sist. Hon hade med sig en massa kläder som hon hade fått och köpt men typ inte använt (till bebisen då). Där var en vinteroverall, en fleeceoverall och några bodys och pyjamaser och strumpor. I riktigt bra skick med tanke på att de är andvända typ 2 gånger..haha. Och Det var det allra första i klädväg som vi fått. Får ju inte köpa något av min mamma för allt kan hända osv. Så det ändå är att vi har beställt barnvagn och tittat ut säng och skötbord. Annars så fixar mamma typ allt sen.

Kan unna henne detta denna gången för det är ju första barnbarnet, men nästa gång så ska jag shoppa satan själv..haha.. (om det blir en nästa gång) Dennis (pappan) ska iaf följa med henne på hennes shoppingrunda.

Min mamma var i tyskland och köpte en massa sprit osv i måndags, och då var hon så smart så hon köpte till dopet som blir typ i mars också. =) Just för att här nere kommer snön rätt sent eller rätt tidigt på året får jag kanske säga och då vill man inte hålla på och köra en massa sprit fram och tillbaka.

Nää nu ska jag lämna kläderna till mamma och äta middag där. Får inte ha kläderna hemma ens..haha..men det är rätt bra för då slipper man ju tvätta kläderna själv..haha.. Tack mamma!!


Mycket hår?

Det sägs ju att har man mycket halsbränna under graviditeten så har barnet mycket hår. Och då kan jag lätt konstatera att mitt barn kommer födas med axellångt hår..haha..

Har halsbränna flera gånger om dagarna vissa dagar har jag dock tur och kanske bara har det en gång. Man får vara glad för det lilla..hihi

Längtar tills december då min son ska komma!! =)


RSS 2.0