Jag bär på en son! =)

På ultraljudet igår fick vi reda på att vi ska få en liten son, han vägde just nu 130 g och var ca 14-16 cm lång. Han var riktigt livlig, ville inte ligga still när bm skulle kolla måtten och fota osv..hihi..men det var bra för då fick vi även kolla lite på 3d ul som det verkade så kunde man bara göra de om de var livliga eller vakna över huvud taget..vet inte om det stämmer.

Ny bf blev 18 december alltså vårt 5 december kan vi bara glömma, eller som barnmorskan sa, bebisen vet ju inte när det är dax, den kanske vill komma tidigare?! Hoppas tidigare eller att den stannar inne till januari..hoppas.. hihi =)

Fick tid till nytt ul i oktober, längtar efter att se den när den har blivit lite större!! Han ska heta Leo och vi hoppas namnet passar han när han kommer ut och vi får se honom!!


UL! =)

Var på UL idag och fick reda på att jag bar på en frisk liten pojke!! =) Ny beräkning till 18 december vilket flyttar tillbaka min graviditet ca 2 veckor.. =( Tradigt så nu är man tillbaka till 16+6 idag istället för 18+5...

Aja min bebis var frisk och så vidare så nu är det bara att vänta tills i oktober då det är nästa UL!! =)


Nervös

Idag är det dax för UL och jag är så himmla nervös! Försökte sova så länge som möjligt så att tiden går fort sen! Ska köra om 1 timme ungefär. Hoppas verkligen att allt ser bra ut och att min bebis är frisk! =)

Uppdaterar ikväll efter jobb!


RSS 2.0