Berättade

Berättade för 2 kollegor på jobb idag. Kräktes imorse så kände att jag skulle berätta för dem om det nu skulle hända på jobb så behöver de ju inte tro att jag ska smitta dem eller nåt.

De blev glada för min skull. De frågade om det var planerat och det var det ju egentligen inte ju. Hade tänkt vänta tills efter sommaren men så blev det inte..hihi..

Har snackat rätt mycket om bebisar och så på jobb för vår ena kollega fick barn nu den 15.e, man har ju sagt att det skulle vara mysigt med en liten så de fattade nog redan lite innan jag sa något..hihi. Min ena kollega som jag inte har berättat för sa att hon kunde höra min "biologiska klocka" ringa..haha.. Än får hon inget veta...

Då ska vi åka båt imorron i 16 timmar så jag hoppas tabletterna och banden funkar. Pallar inte må illa i sååå många timmar..ush..


Hälsosamtal

Var på hälsosamtal idag och snackade lite om rökning, mat osv. Vet inte, tyckte inte att jag fick fram så mycket egentligen, hade ju såklart glömt alla mina frågor när vi väl kom dit så till nästa gång ska jag skriva ner allt. Fick lite böcker och papper att läsa och fick även en tid till inskrivning! =) 12 Maj är det dax, då ska de ta en massa prover och väga en och sånt roligt..ush hatar sprutor!

Nää nu är det snart sängen..Lycka till alla!


Ush..fy..för

Nu känner man verkligen av att man är gravid..ush mår illa, ömma bröst och kissar hela tiden. Trodde jag skulle spy ner hela datorn inatt när jag jobbade..fy för inget roligt. Vet inte riktigt var jag ska bli av, armbanden mot åksjuka osv hjälper faktiskt lite.

Är väldigt väldigt nervös inför fredagen. Ska åka båt till Polen med jobb och det tar ca 8 timmar bara dit och sen ska man hem också. Jag kan ju tänka mig att detta illamåendet bara kommer bli värre och hur kul är det att ligga och spy på en båt och bara må skit?! Vet inte vad jag ska göra. Har lovat en kollega att följa med för det är min sambo som ska köra oss dit osv. Vi får se, mår jag inte bättre på torsdag så ska man kanske inte följa med, inte vid denna tiden. Ush..


Chockad!!

Plussade imorse eftersom min mens inte kommit efter MF sista februari, blev helt chockad, trodde faktiskt inte att jag skulle bli gravid så fort efter och definitivt inte första ÄL.

Kan inte riktigt fatta det även om jag är skit glad.

Sen stämmer säkert inte räkningen heller, jag fick ju ta från MFdagen så mellan v4 och v6 är jag väll, kanske?

Måste ringa MVC så att de kan kolla..+ tid till hälsosamtal! Jippie!! =)

Denna gången ska jag iaf inte berätta för någon innan det är säkert, eller tills det börjar synas. Hann ju aldrig riktigt bli av med den lilla kulan efter förra graviditeten. Så där är ju redan lite mage.....


När?

Tycker detta är rätt konstigt. Fick MF sista februari och min mens har inte kommit igång än. Blödde inte särskilt mycket vid MF så testade mig men det var negativt. Så det är konstigt att den inte har kommit igång än...

En fråga: Kan man bli gravid första ÄL direkt efter MF? Märkte att jag hade ÄL efter ca 3 veckor och dagen innan hade vi haft sex, det kan väll inte har blivit något? eller?

Får väll vänta lite till och se, men man vill ju att den ska komma igång som vanligt igen nu ju..


RSS 2.0